| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #9890 Visszatérve az ai témára:Adtam neki egy esélyt,mert annyira írtátok itt egy páran hogy kell meg jó stb.Ez az ai egy rakat szar!(imádom a játékot egyébként tehát még elfogult is vagyok)Inkább megyek egyedül hotlapot!Most 8 nekifutásra sem sikerült normális versenyt menni a lotus special eventsben...feladom.Ilyen formában (remélem nem bántok meg senkit)csak azoknak jó,aki kellően lassú úrvezető,nem ismerik az ideális íveket.Mert ez csak bohóckodás.Egyszerűen ha van tempód,ostobán vesz féktávot,feltart,egyenesben szélárnyékban hirtelen minden ok nélkül befékez,rajnál kipördít,kigyorsításkor extraturbóra kapcsol,majd ismét lelassít!???Értem hogy kell meg minden:de ezt Ti tényleg élvezitek.Egy Publik szerver klasszisokkal jobb ennél,ez...na mindegy!Kiborultam:)