Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább a színekkel van a gond, nagyon nem reális, de ha nem is mennek a reális bevilágításra leglább ne lenne ennyire eltúlozva a tónusok.
Amúgy mit nem szeret a játék? Win 8 vagy Ati? ha bekapcsolom a takonyt az autón, akkor lowon 14 fps, maxon 4!!!! fps. Ha kikapcsolom akkor 60 fps. -.-ronda mint a bûn nélküle, de bekapcsolva meg játszhatatlan.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az ilyen videók szépek ugyan, de sosem hitelesek... Láttam én már hogy egyéb trükkökkel, vágásokkal oldották meg, hogy egyformák legyenek. 😄
Szóval szép, de semmi infó tartalma...
http://tomsteel.uw.hu/limiter.zip
Gergõ ez komoly lett nagyon! 😊
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Nem szeretek driftelni, de a rendelkezésre álló infók alapján más ötletem nem volt, milyen appot lehetne írni 😊
Elég sokat módosítottam a fájlon, aki esetleg korábban töltötte le, a mostanit érdemes lekapni újra és felülírni a fájlokat. Az új változattal kinti nézetbõl is csattog szépen.
http://tomsteel.uw.hu/compfireV3.zip
Szabályzás hangján is dolgozom, linkelem majd ha sikerült.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez az "..online szolgaltatasok nelkul"-t hogy érted? Olyan lesz, mint a race07 nem? Multi szerverek meg komplett dlc-k?
nem az ffb nem elég kemény hanem egy kicsit késõbb reagál a kocsi a kormánymozdulatra
a virtuális kormányt ki lehet valahogy kapcsolni mert elég idegesítõ hogy józanul is kettõt látok a kormányból?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Csattog, durrog ,fütyûl, süvít, nyikorog az rendesen. De ha nem, így akkor is jobb 😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
@bardocz: Oké, én hiszek neked! 😊
www.smart-bus.hu
#1592: Nekem ellenkormányzásnál nincsen semmi betámasztás, szépen tudom fogni a csúszásokat.
De majd piszkálom, mert nálam F1 miatt elég magasan van az erõ driverben ( 125 körül ...) itt meg alacsonyon ... Lehet fordítva változik valami ....
@laccoo: Középre húzás nincs kipipálva?
www.smart-bus.hu
A másik, hogy ezek biztos kamu effektek? Régebben alaptétel volt, hogy a két effekt 0-ra, de aztán ez a Pannónia rali esetén megdõlt... 😊
www.smart-bus.hu
Nekem az az egy bajom vele, hogy ellenkormányzásnál eléggé betámaszt a bump vagy valami, és nagyon lassan tudom csak tekerni .
Egyelõre 1:25:9xx a legjobb idõm, de szerintem egy bõ másodperc még tuti van benne... sokat hibázom... :S Nincs fixálva a pedál, és így kínszenvedés... 😞
www.smart-bus.hu
Feltettem a legújebb Fanatec frímvért a krományra... továbbra sem reagál semmi a kuplungra😞( pillangóval meg nem fun.
De amugy sem lehet hasonlitgatni, mert ez fix „dobozos” program lesz, elofizetes es online szolgaltatasok nelkul.
Ezt a nKP-hez erdemes hasonlitani, esetleg majd sokkal kesobb az rF2-hoz.
Még valami tiltás hang kellene bele, aztán szuper 😊))( gondolom ebben is van az a fordulat, ahol már letílt az elektronika ...)
Bár lehet ahhoz valamit a játéknak is kéne csinálni, ahogy tilt le-le esik a fordulatszám, gondolom ez még nincs kész benne .
http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=115&Itemid=247&lang=en