| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jah, csak embert alig találni megfelelő időpontra :) Már a szutyok Barberrel is az volt a bajom, a kutya nem jött arra napi 3 versenyre :)))
amikor meg belekeveredtem egy balhéba, kényszerből !!!! körözgettem egyedül, hogy hozzam az SR-t ....Nekem ez dühítően szar rendszer volt ....ráköltöttem mittudomén 5-20 000 Ft-ot, és nincs semmim :)))Tök jó !
Még csak a nagy mérnöki fejlesztést sem ismerem el, meg hogy az atyaúristen teszteli,. bólint rá, mert akkor nem változna évente az egész hobelevánc :))) Semmivel nem jobb mint bármelyik szim, és drága , bárhonnan nézzük is ...Persze ha maradok tiz évig a Pontiac Lime Rock versenyeknél akkor még egész olcsó :)))Vagy ha maradok valami promó cuccnál új és új reggel ...Ok, van 70 pálya, szépen hangzik, mennyibe is fájna az nekem ???? A bérlet másra megy, pluszként van a tartalom ...
Szerintem viszont jól kitalálták: aki rákölt 200 ezret az már akkor sem hagyja veszni ha már hányingere van az egésztől ! :)))
De mindegy, ez nem ide tartozik, valóban semmi köze AC-hez, más világ a kettő ....