42876

banner
  • Screenracer #6930
    Ha már ennyi időt és energiát ráfordított nem is értem, hogy miért nem három monitorral csinálta. Talán nem volt rá pénze?
  • Alexease
    Ezzel a felfuggesztessel? Akkor inkabb bigfoot ugralas roncsautokon:D
  • lac coo
    Offroad ? :)
  • Alexease
    Megkaptak az osszes Ferrari licenszet, es jon majd DLC-nek;P
    Vagy eleg penz jott ossze az AC-bol, kiszall, es elmegy gitarozni:D
  • lac coo
    Hát kíváncsi vagyok, mi az a nagy dolog, amit így cicomáznak ...:)))
  • lac coo
  • Fehercsoki
    Szvsz ennek semmi értelme így, sima 3 monitoros megoldás jobb.
  • Szabi #6923
    szegény Astra F :D
  • Screenracer #6922
    Csak úgy. :)))

Ezt nem hiszem el. :DDD
  • GPx8
    Sajna...
  • GPx8
    Sajan nem.
  • komorszabi
    Köszi :)
  • B0GE5z
    Hali! Kuplungot nem lehet valahogy beállítani egy gombra?
  • lac coo
    Mikor már a kocsiban ülsz , Ctrl+ A ez az ABS, Ctrl+T ez pedig a kipörgésgátló ...
  • komorszabi
    Vagyis már megtaláltam, de hiába kapcsolom ki az ABS-t az bekapcsolva marad.
  • komorszabi
    Üdv, csak egy gyors kérdésem lenne: Hogyan kell kikapcsolni a segítségeket (TC,ABS, automatikus váltó)?
  • TeeBeee
    Én is kipróbálnám ezt az AI-t, de nem megy a link. Meg tudnád osztani ismét? :)
  • Norbi1990
    Az miért van, hogy a hotlap rendszer nem frissíti az időmet?

Letöltöttem az új verziót de ma egy körömet se regisztrálta, pedig vagy 4 órát játszottam.
  • endy papp
    De sajna nincs.
    Nálam monzában replaynál néha olyan lassulások vannak,ott ahol közelről a földről mutatja a tárgyakat és a füvet, hogy ihaj (nem mindegyik kamera nézetben).
    Eddig ilyen nem volt egy pályán sem.
    De ezt a lassulási anomáliát csak replay funkciónál tapasztaltam és csak monzában igaz a többit most nem néztem.
    Még szerencsére hogy vezetés közbe nincs így és használható gyönyörködhetek monzát milyen szépen megcsinálták,persze igazából az is kell hogy full grafon tolja az ember ,de lehet közepesen se sok az eltérés....
    Gondolom majd idővel ezek és még sok más is javítva lesz,messze még a végleges verzió,AI, online, stb stb...
  • Jackal
    Hátmer a replayben is nőnek a skidmarkok egy idő után :)
    Csak egy tipp volt , amúgy elvileg ilyen kicsiny dolgok nem szabadna hogy megfektessék a videokarit ha rendesen meg van írva a progi.
  • raczger
    Ez eddig is így volt, előtte nem volt ilyen probléma. Hardverileg biztos nincs gond, tudja simán a fix 100 feletti fps-t. Egyébként ha közben nyomok egyescet, belépek replaybe aztán vissza, akkor egy ideig újra normál fps-en fut, aztán megint leesik.
  • Jackal
    Ha jól gondolom minden csík amit fékezel látszik utána a pályán. Lehet ez nagyon sok csík egy idő után és meglátszik a teljesítményen is.
  • raczger
    Valaki találkozott már olyannal, hogy körről körre esett vissza az fps-e? 150-ről indulok, aztán végül 60-70-re esik vissza (ahol már laggol a kormányzás). Friss win, friss AC van fent. (Gallyra ment a héten a winchesterem...) Hivatalos fórumba megírtam, néhányan már találkoztak a problémával, de megoldást még nem találtam rá.
  • Alexease
    Azon a kartyan nem kell izgulni:) Az enyem 5 generacioval regebbi, mar annak is orulok, ha elindul meg egy ideig.
  • GPx8
    Én is így vagyok vele, bár nekem most 160+ fps -em van, úgyhogy nagyon nem izgulok.
  • Alexease
    Szerintem sem. Probaltam fokozatosan lejebb venni, de semmit nem hasznalt.
    Igazabol csak tippelgetni lehet, hogy milyen keszultsegi szinten van. Egreszt lehet ilyen szinten, vagyis elegkezdetleges, de lehet hogy egyszeruen nincs beleforditva a programba a lenyegi resz (mert minek, a drag-hoz nem kell:P).

Piszkalta a csoromet, hogy ev vegere legyen AI, lehessen hasznalni rendesen a progit, de igy hogy ki lehetett probalni, annyi pozitivuma van, hogy legalabb latom, hogy valszeg menni fog (fps, attol feltem, mar 2-3 autonal nagyon meg fog halni).
    Ez nem jelenti azt, hogy majd 20 autoval lazan elsuhan, mert azt azert nem:) De ha mar 3-4-gyel megy, nekem mar jo:) Ugy is a vegerol szoktam indulni, uldozni jobban szeretek:P
  • GPx8
    Szerintem az Ai erősségének beállítása sem működik még.
  • Alexease
    Az meg nem a tegnapi masodik pici update volt? Este ota nem jott semmi.
    Amugy mindig archivalom a progi fobb reszeit, mert ha veletlenul atallna DX11-re, vissza tudjam drotozni ideiglenesen a regi shadereket:)
  • Alexease
    A file-okat nezegetve, eleg vegyes a helyzet. A palyaknal es az autoknal is vannak AI beallitasok, es eleg vegyesen hianyosak. Pl. valamelyik autonal a log-fileban az AI pedal kezelesre panaszkodott, valszeg hianyzott;D

De tenyleg poen ez a quick race beallitas, egyszeruen lehet beallitani az ellenfeleket. Jo a Singe, es akkor markakupa, vagy ahogy barmelyik autobol barmennyit be lehet pakolni, de a random is poen lehet;)

Jo lesz ez, csak meg van mit rata hegeszteni.
  • GPx8
    Lotus 49 is megy.
    Az jópofa, hogy Te akármilyen autóval mehetsz az Ai ellen.
    F599, Lotos 49 és még mi megy? Érdekes, hogy pl. a Fiat 500 nem, pedig arra tippeltem volna látatlanban.
  • Jackal
    Most jött le egy 10 megás update, mondd hogy még kipróbálható az AI mod.
  • Tomsteel
    Kirázott a hideg. :)
  • lac coo
    Moddoltál, azt szabad, sőt...! :DDD
  • Alexease
    Tehetsegesek; ugyesek; raerosek; auto beallitas, kontroller, hozzaallas, autokezeles kulonbseg; segitsegek; trukkok es kiskapuk:)
  • bardocz
    GT3-as na.
  • bardocz
    Monzán a GT2-as bmw-vel hogyan mennek olyan időket? Oké, hogy nem setupoltam sokat, nade 14 másodpercet még sehol sem kaptam :D
  • Alexease
    Mivel ez az AI dolog befullat, ugy nez ki engine szinten nem megy rendesen, igy lehet publikalni;)
    Ha meg Kunos torli az accountom-at, akkor meg igy jartam Bar ez gyermeteg belenyulas volt, ezert nem kellene:P

• Alexease
    Nekem egyelore nincs lehetosegem gyujtogetni, ezert remelem, igy marad ahogy van:D
    Bar ha a tores es idojaras belekerul, lehet hogy kenytelen lesz atallni, talan/valszeg gyorsabb a fix DX11 fordito.
  • lacica
    Köszi, a kimerítő választ,elkezdek gyűjteni,komolyabb DX-re!!!
  • Alexease
    Mivel 2 eve folyamatosan DX11-nek reklamozza a programot, a minimalis konfignal is 400-as sorozat feletti nVidia van (most mar:P), azert lelekben keszulj ra, hogy elofordulhat, hogy elobb vagy utobb valoban atall fix DX11-re.

Ez a mostani unsupported DX10.0 lehetoseg utolag kerult be, miutan leveleztem (nekem sem indult:P) es tobben panaszkodtak a forumon. Mint kesobb kiderult, az nVidianal visszamenoleg frissitettek a 200-as generaciot, igy anomalia adodott a tamogatottsag leirasabol.
    A kesobb megjelent, beleposzintu kartyak frissebb rendszerrel rendelkeztek mint az eredeti verziok (250, 260,285).

A lenyeg, barmikor elofordulhat, hogy tobbet nem indul el:P