| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Screenracer #6689 Szerintem semmi köze a DX-eknek, a fizikához. Itt az inkább a baj(?), hogy mindenki számára egy elérhető, élvezetes játékot akarnak csinálni. Az nKP nagyon nehéz és igen frusztráló lenne az EA, Codemasters közösségnek. De azt se engedheti meg magának(Kunos), hogy azoknak a szintjére butítsa le az AC-t és nem is akarná, de most már ő se lesz fiatalabb és szeretné megalapozni a jövőét. Magyarul pénzt szeretne látni. Választania kell. Vagy a HC közösséget szolgálja ki és ő lesz a hősük. Vagy szidni fogja néhány tízezer ember, de legalább millós tételben megy el a cucc. :) Én a milliós eladás mellé tenném le a voksomat. :D Az mind szép és jó, hogy valaki nem adja fel az elveit de a túlélőösztön mindig erősebb lesz. Szerintem még így is etalon lesz az AC, hogy sokat fog könnyülni az nKP-hoz mérten. És abban is biztos vagyok, hogy egy esetleges pénzügyi siker esetén még az is előfordul, hogy nextgen konzolon is lehet majd nyomatni az AC-t néhány éven belül. Mert ugye, a pénz, az nagy Úr. :))
Szóval nem hiszem, hogy ha egy szim jól néz ki, attól rossz lesz a fizika benne. Legfeljebb tovább tart megcsinálni. :DDD