42876
-
Bughead123 #6570 Nektek megy rendesen a jatek ?En mikor rakom hogy start engine akkor meghujul az egesz, nem tudok kilepni belole a feladatkezelovel sem es neha bejon az hogy az acs.exe mukodese leallt. -
#6569 PH-n van 5k körül. -
VDomino #6568 Hali!
Tervezgetem a vételt,arról érdeklődnék,hogy lehet-e kulcsot jobb áron venni valahol,vagy marad a Gőz? -
#6567 Es ennel a videonal nem csak az az "erdekesseg", hogy sokan az ilyen autokat ketpedal-pillangozzak (+ automata kuplung, blip es lift), de a legtobb programban a gazpedal messze nem igy mukodik, vagy nem igy hasznaljak a user-ek, hanem lenyegeben digitalisan (ON-OFF);)
De ma mar vannak azert "normalisabb" programok, amiben nem lehet mindent digitalisan hasznalni;P
-
#6566 Milyen kormány? Nekem a g27-nek bőven elég kemény a fék :) -
#6565 Én meg elemelem a lábam a fékről olyankor. -
#6564 Nekem az a bajomilyenkor, hogy vazfroccs kozben beletolok a fekbe is, gyakorlatilag nulla ellenallasa van , nem tudok ratamaszkodni mint igazi autonal....
Majd egyszer kiprobalok valami gumit a pedal ala.... -
#6563 Áháá! Akkor ez lesz a probléma :) -
#6562 6-4-2, én így csinálom. Ha tudok akkor duplát váltok mindig, de többet egyszerre nem. -
#6561 MErt az a problémám,hogy rögtön kidobja a seggét,ahogy visszateszem 2.-ba -
#6560 És ha pl 2-es az ideális a kanyarra,és a 6.ban vagyok,akkor rögtön vissza 2-be? -
#6559 A kuplungot meg csak rúgod igazából, és kurvagyorsan váltasz. Időzítésről szól az egész. -
#6558 Jobb lábbal nyomod a féket. Amikor váltasz, akkor a kuplungolás közben a jobb lábaddal átnyúlsz a gázra, és adsz egy kis gázfröccsöt. #6555-ben jól látszik a videón, gyakorlatilag azt kell csinálnod. -
#6557 Lenne egy amatőr kérdésem.
Igazából 99%-ban open wheeler autókkal megyek minden játékban,viszont most az Assettoban kipróbálnám a kuplungos H váltós autókat. Viszont egyáltalán nem tudom hogy a nagy féktávokon hogy kell engedni a kuplungot meg ilyenek,ezt el tudná magyarázni nekem valaki?
G27-em van. -
Jackal #6556 off:
-
#6555 itt megnézheted :)
-
precise #6554 off
xbox one-ra gyűjtesz ? -
unrealnoise #6553 A linket "elb*sztam", szóval:
Logitech Driving Force GT + igény esetén Wheel Stand Pro -
unrealnoise #6552 Sorry srácok, (tudom OFF) de eladó lett az alábbi cucc, meglehetősen jó áron: (hátha érdekel valakit, ilyenkor, mikor már alig kapni ezt a remek kormányt!)
http://hardverapro.hu/apro/logitech_driving_force_gt_66/ -
#6551 -
#6550 Kiprobaltam, 5,5 masodpercet kapok, nem is olyan veszes:) -
#6549 Igen ,az a másik módszerem, hogy ne legyek tök utolsó ! :D -
#6548 Nekem még időm sem volt menni:) -
#6547 Neked fogható ! :)
Én örülök ha nem vagyok tök utolsó :DDD -
#6546 Ez aztán értelmes mondatom volt. :)
Szóval komolyabb idő ráfordítással, beállítás tökéletesítésével fogható az illető. Szerintem egyébként óriási élmény ez a hotlapozás is, ne becsüljük le és ne tüntessük fel negatív kontextusban azokat, akik jól szerepelnek ezeken. Jó móka, és megmutat olyan dolgokat is a pilótákról, amik egy hosszadalmas, nagy fizikai igénybevételű versenyen esetleg nem jelentkezik. -
#6545 Ügyes a srác, de ha ráfekszik az ember, akkor fogható. 2 tizedre vagyok tőle Silverstoneban Zondával, egy tökéletes körrel fogható.
Silverstone - Zonda R -
#6544 Ezek a hotlap-mumusok csak az olyan programokban bosszantoak, ahol tetje is van a dolognak. Pl. az SRW-ben, ami tartalom-fizetos, de hotlapppal nyerni is lehet(ne). De van termeszetesen 1 tucat (az elso 10 nyer:DDD) ember, akik evek ota mindent visznek, akar havi tobb 100$-os tetelt, nekik minden ingyen van, a felhasznalok 99.9%-a pedig csak korozget es fizet a programert;D
Ezek a hotlapok akkor kezdenek ertelmesek is lenni, amikor mar lehet orszag szerint es barat/ismeros alapjan szurni/listaztatni.
Aztan be lehet jelolni innen a forumbol egy tucat embert, csak azokhoz viszonyitani, azokkal foglalkozni stb. -
#6543 Ezert irtam multkor, hogy ilyen profi-kockak mindenhol vannak es lesznek is. Es ez nem mindig jelent csalast vagy sok segitseget, altalaban csak auto-idegen kezelest/vezetest. Zsigerbol raereznek a dolgokra, gyorsan alkalmazkodnak. Ezek egy resze lehet, hogy az "adottsaga" miatt igazabol is jol tudna menni - persze nem ilyen vezetesi stilussal, mert gyorsan meghalna:DDDD
Vagyis a Hotlapnal felesleges az ilyeneken bosszankodni:P -
GPx8 #6542 Ja. Közben már láttm én is.
Mondjuk én pl. lökhárító nézetből sokkal gyorsabb vagyok, de belső nézetből élvezetesebb. -
#6541 Cockpitbol;)
Persze nem ugy ahogy kellene (valtas, pedalok), de az most mindegy.
Ranezesre eleg kocka, jo refexe van, ugyes, gyors, ilyennel felesleges versenyezni:D -
Screenracer #6540 Itt van a YT csatornája.
http://www.youtube.com/channel/UCkRkwCyVAS1Xej8aF9oYkRw -
#6539 iRacingben a Corvettehez töltöttem le beállítást, amivel a sajátomhoz képest súlyos másodperceket kaptam, sokat, na most azzal végigmenni nem tudtam, a difi valami kegyetlenre volt állítva :D Abban a 45°-os már majdhogynem folyton zár, de valami 25-re volt állítva, motorfék meg 90fok körül, tehát nyitott :D -
#6538 A setup nem minden.
Én is megkaptam valami élmenő setjét és 1mp-et kaptam ha végigtudtam menni a pályán :D
@GPx8
Gyanítom belsőbe, mint minden szimulátort. -
GPx8 #6537 Jó lenne látni, hogy milyen nézetben vezet. -
#6536 Őőő..most már mindent értek. :)
de azért a setupját elkérném tőle, hogy legalább az 1:58-at elérjem, akkor már nem fájna hogy 1mp-vel jobb. -
GPx8 #6535 Az a helyzet szerintem, hogy Kunos a réteg Nkp után akart egy népszerű csili-vili szimulátort készíteni, de mivel nem volt ilyen tapasztalata, ezért a "fényes" dolgokkal rengeteg ideje ment el. -
#6534 Igen, en is abban voltam, hogy a tartalmak mar regen kesz vannak, de nem :)
Valojaban modell hang kesz van, de finoman beallitva meg nincs a fizika, valszeg sokkal tobb munka volt ebben az elmult egy evben, mint gondoltuk.
Visszavaltas nekem is fura volt, azert kiserleteztem auto blippel.....De legalabb erezni a loeroket benne, , Ferrari nekem nehakicsit erotlennek tunik........ -
#6533 Imola-GT3 köre alapján csak profi. -
#6532 Ha valamire rákockul akkor ott nagyon jó sajnos :D -
#6531 Ha a google-ba beütöd a nevet már ha ő az akkor szerintem valami profi:D