42876

banner
  • Bughead123
    Nektek megy rendesen a jatek ?En mikor rakom hogy start engine akkor meghujul az egesz, nem tudok kilepni belole a feladatkezelovel sem es neha bejon az hogy az acs.exe mukodese leallt.
  • Fehercsoki
    PH-n van 5k körül.
  • VDomino
    Hali!

Tervezgetem a vételt,arról érdeklődnék,hogy lehet-e kulcsot jobb áron venni valahol,vagy marad a Gőz?
  • Alexease
    Es ennel a videonal nem csak az az "erdekesseg", hogy sokan az ilyen autokat ketpedal-pillangozzak (+ automata kuplung, blip es lift), de a legtobb programban a gazpedal messze nem igy mukodik, vagy nem igy hasznaljak a user-ek, hanem lenyegeben digitalisan (ON-OFF);)
    De ma mar vannak azert "normalisabb" programok, amiben nem lehet mindent digitalisan hasznalni;P
  • Firerock
    Milyen kormány? Nekem a g27-nek bőven elég kemény a fék :)
  • bardocz
    Én meg elemelem a lábam a fékről olyankor.
  • lac coo
    Nekem az a bajomilyenkor, hogy vazfroccs kozben beletolok a fekbe is, gyakorlatilag nulla ellenallasa van , nem tudok ratamaszkodni mint igazi autonal....
    Majd egyszer kiprobalok valami gumit a pedal ala....
  • Firerock
    Áháá! Akkor ez lesz a probléma :)
  • bardocz
    6-4-2, én így csinálom. Ha tudok akkor duplát váltok mindig, de többet egyszerre nem.
  • Firerock
    MErt az a problémám,hogy rögtön kidobja a seggét,ahogy visszateszem 2.-ba
  • Firerock
    És ha pl 2-es az ideális a kanyarra,és a 6.ban vagyok,akkor rögtön vissza 2-be?
  • bardocz
    A kuplungot meg csak rúgod igazából, és kurvagyorsan váltasz. Időzítésről szól az egész.
  • bardocz
    Jobb lábbal nyomod a féket. Amikor váltasz, akkor a kuplungolás közben a jobb lábaddal átnyúlsz a gázra, és adsz egy kis gázfröccsöt. #6555-ben jól látszik a videón, gyakorlatilag azt kell csinálnod.
  • Firerock
    Lenne egy amatőr kérdésem.
    Igazából 99%-ban open wheeler autókkal megyek minden játékban,viszont most az Assettoban kipróbálnám a kuplungos H váltós autókat. Viszont egyáltalán nem tudom hogy a nagy féktávokon hogy kell engedni a kuplungot meg ilyenek,ezt el tudná magyarázni nekem valaki?
    G27-em van.
  • Jackal
    off:
  • Dietrich
    itt megnézheted :)
  • precise
    off

xbox one-ra gyűjtesz ?
  • unrealnoise
    A linket "elb*sztam", szóval:
    Logitech Driving Force GT + igény esetén Wheel Stand Pro
  • unrealnoise
    Sorry srácok, (tudom OFF) de eladó lett az alábbi cucc, meglehetősen jó áron: (hátha érdekel valakit, ilyenkor, mikor már alig kapni ezt a remek kormányt!)
    http://hardverapro.hu/apro/logitech_driving_force_gt_66/
  • lac coo
  • Alexease
    Kiprobaltam, 5,5 masodpercet kapok, nem is olyan veszes:)
  • lac coo
    Igen ,az a másik módszerem, hogy ne legyek tök utolsó ! :D
  • Jacek
    Nekem még időm sem volt menni:)
  • lac coo
    Neked fogható ! :)

Én örülök ha nem vagyok tök utolsó :DDD
  • Tomsteel
    Ez aztán értelmes mondatom volt. :)

Szóval komolyabb idő ráfordítással, beállítás tökéletesítésével fogható az illető. Szerintem egyébként óriási élmény ez a hotlapozás is, ne becsüljük le és ne tüntessük fel negatív kontextusban azokat, akik jól szerepelnek ezeken. Jó móka, és megmutat olyan dolgokat is a pilótákról, amik egy hosszadalmas, nagy fizikai igénybevételű versenyen esetleg nem jelentkezik.
  • Tomsteel
    Ügyes a srác, de ha ráfekszik az ember, akkor fogható. 2 tizedre vagyok tőle Silverstoneban Zondával, egy tökéletes körrel fogható.

Silverstone - Zonda R
  • Alexease
    Ezek a hotlap-mumusok csak az olyan programokban bosszantoak, ahol tetje is van a dolognak. Pl. az SRW-ben, ami tartalom-fizetos, de hotlapppal nyerni is lehet(ne). De van termeszetesen 1 tucat (az elso 10 nyer:DDD) ember, akik evek ota mindent visznek, akar havi tobb 100$-os tetelt, nekik minden ingyen van, a felhasznalok 99.9%-a pedig csak korozget es fizet a programert;D

Ezek a hotlapok akkor kezdenek ertelmesek is lenni, amikor mar lehet orszag szerint es barat/ismeros alapjan szurni/listaztatni.
    Aztan be lehet jelolni innen a forumbol egy tucat embert, csak azokhoz viszonyitani, azokkal foglalkozni stb.
  • Alexease
    Ezert irtam multkor, hogy ilyen profi-kockak mindenhol vannak es lesznek is. Es ez nem mindig jelent csalast vagy sok segitseget, altalaban csak auto-idegen kezelest/vezetest. Zsigerbol raereznek a dolgokra, gyorsan alkalmazkodnak. Ezek egy resze lehet, hogy az "adottsaga" miatt igazabol is jol tudna menni - persze nem ilyen vezetesi stilussal, mert gyorsan meghalna:DDDD

Vagyis a Hotlapnal felesleges az ilyeneken bosszankodni:P
  • GPx8
    Ja. Közben már láttm én is.
    Mondjuk én pl. lökhárító nézetből sokkal gyorsabb vagyok, de belső nézetből élvezetesebb.
  • Alexease
    Cockpitbol;)
    Persze nem ugy ahogy kellene (valtas, pedalok), de az most mindegy.
    Ranezesre eleg kocka, jo refexe van, ugyes, gyors, ilyennel felesleges versenyezni:D
  • Screenracer #6540
    Itt van a YT csatornája.

http://www.youtube.com/channel/UCkRkwCyVAS1Xej8aF9oYkRw
  • bardocz
    iRacingben a Corvettehez töltöttem le beállítást, amivel a sajátomhoz képest súlyos másodperceket kaptam, sokat, na most azzal végigmenni nem tudtam, a difi valami kegyetlenre volt állítva :D Abban a 45°-os már majdhogynem folyton zár, de valami 25-re volt állítva, motorfék meg 90fok körül, tehát nyitott :D
  • Norbi1990
    A setup nem minden.

Én is megkaptam valami élmenő setjét és 1mp-et kaptam ha végigtudtam menni a pályán :D

@GPx8
    Gyanítom belsőbe, mint minden szimulátort.
  • GPx8
    Jó lenne látni, hogy milyen nézetben vezet.
  • TeeBeee
    Őőő..most már mindent értek. :)
    de azért a setupját elkérném tőle, hogy legalább az 1:58-at elérjem, akkor már nem fájna hogy 1mp-vel jobb.
  • GPx8
    Az a helyzet szerintem, hogy Kunos a réteg Nkp után akart egy népszerű csili-vili szimulátort készíteni, de mivel nem volt ilyen tapasztalata, ezért a "fényes" dolgokkal rengeteg ideje ment el.
  • lac coo
    Igen, en is abban voltam, hogy a tartalmak mar regen kesz vannak, de nem :)
    Valojaban modell hang kesz van, de finoman beallitva meg nincs a fizika, valszeg sokkal tobb munka volt ebben az elmult egy evben, mint gondoltuk.
    Visszavaltas nekem is fura volt, azert kiserleteztem auto blippel.....De legalabb erezni a loeroket benne, , Ferrari nekem nehakicsit erotlennek tunik........
  • bardocz
    Imola-GT3 köre alapján csak profi.
  • Norbi1990
    Ha valamire rákockul akkor ott nagyon jó sajnos :D
  • bigiboi
    Ha a google-ba beütöd a nevet már ha ő az akkor szerintem valami profi:D