| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Na ne szórakozz velem, Azt mondod sz@r akkor mutasd meg hogy mi sz@r bszki.
..és most azon rágtam be hogy beírom hogy AC bug...erre kidob egy csomó köze nincs dolgot.
Aztán beírom hogy Assetto Corsa Bug, és erre bedob pár videót. Sorolom:
-neki megy a kerítésnek, erre az kilövi a pálya másik oldalára.
-álló helyzetben elcsúszik az autó
-nekimegy a korlátnak és az autó átmegy a korláton.
-egy fordulatszám ugrálás.
-és egy betöltési probléma, nem a kiválasztott autó és pálya.
Ide figyelj, mutass már valamit ne az időmet rabold, ha meg nem tudsz semmit akkor szólj bszki és csinálok valami értelmeset.
Ez leveri a lécet, de most komolyan, nekiállsz fikázni valamit, amiről semmit nem tudsz mutatni, de még csak nem is veszed a fáradtságot, hogy keress, hanem engem nézel hülyének??!
Csinálj valamit Lacco mert most komolyan megváltozott rólad a véleményem, nálam az a minimum hogy komolyan veszem a témát, és a vitapartnert.
Engem ne intézz el egy ilyen mondattal:
"De ha nem látod, hogy pattog mintha nem is a Föld bolygón lennénk, és nem és autó lenne, vagy nem látod, hogy néha egybites a csillapítás akkor mit csináljak , :)"
Ami nyilvánvaló hülyeség, mert ezzel játszom már hetek óta, vagy komolyan veszed a témát vagy menj a rákba bszki.
...írjak be ezt azt a keresőbe...fszomat, de komolyan. Honnan veszed a bátorságot?!