42876

banner
  • lac coo
    Hát ha egyszer jobban fordul 60 -nál mint ebben a Ferrari, mit csináljak :))) Nyilván abból indulok ki ami van :))
  • Ginger17
    Nekem nem tetszik ez a tükröződés. Nem tudom, hogy minek csinálták, randa lett. Hacsak nem az AI miatt... Olyan az egész autó mint egy tükör, indokolatlanul csillog-villog... az persze igaz, hogy nálam ezzel nyertem +10 FPS-t, de akkor sem tetszik. A szaturáció csúszka nagyon jó... végre nem bugyizöld az égbolt a sötét cockpitből kinézve. A McLaren meg sz@r... de ilyen lehet az életben is.
  • cselt
    Igazán kölcsönadhatnád már a fejlesztőknek a C2-esedet, abban benne van az örök igazság :)))
  • Alexease
    Az automata kuplungot mindig erdemes kikapcsolni, az segitsegnek szamit;P
    Amelyik auto automata, azt le kell programozni:)
  • lac coo
    Hát egy középmotoros McLaren nem biztos, hogy alul kormányzott :))) Bár szerintem ez nem az, csak féktávon, még ABS-el is azt várom, hogy lassan megállok és csak nem fordul egy picit se :)
    De pl az én C2-esem se az :))) De a pl a Ferrarival jártam úgy, hpgy fékezés közben 30-al nem fordult semerre, olyan szinten dobja a tapadást a gumi fékúton ha az ember egy picit is kormányoz közben .... Meg fene tudja, igen van rajta index meg minden, de szerintem ez messze nem egy utcai autó :DDD

A lengéscsillapítókra és a fékekre, és/vagy fékezés közben a gumik viselkedésére nagyon rá kellene gyúrniuk ......

McLarennél vezetéssel nagy bajom nincs , kivéve a féket, az horror, szépen fogható, végre nem atomstabil gázadáskor. az automata kuplung elég érdekesen gondolkodik, azt így érdemes kapásból kikapcsolni .
    Csak az a rossz lengéscsillapítás .....
  • NIBI
    Melyik utcai autó nem alulkormányzott amelyiket megküldik mint atom, azaz mennek a tapadáshatáron? :D
  • bigiboi
    A frissités óta nállam is vacakol az ffb:(
  • Norbi1990
    A fék az teljesen rossz én szerintem.

A féktávok nagyon bizonytalanok. Van amikor megáll van amikor nem, pedig ugyanott fékezem.

Más bajom nincs, ez is alulkormányzik mint a Ferrari a lassú kanyarok közepén meg végén ha nem driftelve akarsz kijönni.
  • NIBI
    Nem egyről beszélünk. Ha az AC-ben valami megindul akkor kb vége is. :D
    De mivel utcai verda az MP4 is ezért sokkal kisebb tapadásra, könnyebb blokkolhatóságra és kisebb fordulékonyságra számítottam. Ehhez képest tök jó. :)
    Mondjuk azt nem értem hogy miért érzékenyebb a kormányom közép tájt... utána már érezhetően normálisabb, na mindegy majd megszokom. :S
  • bardocz
    Könnyen átcsapódik, ami nem csoda, de azért nem vészes. Az ffb meg folyton túlvezérli magát nálam, egy rendes kormánnyal jobb lenne.
  • SirAlo
    Nalam meg epp a 458-at lehet megfogni konyebben, az ha megindul meg is lehet fogni, de ha a Mclaren elindul akkor nagy az esely hogy ott is marad :D
  • NIBI
    Én meg ezzel tudok tök jól menni. :P Sőt kicsit sokallom is a tapadást. :)
    F458-hoz képest ez sétakocsikázás. :D
  • lac coo
    Ez jóóóóó??? :DDD

Ez a jelenlegi felfüggesztés számítás alkalmatlan egy ilyen autóra ....
    A fékek-gumik talán ennél a legrosszabbak, alig lehet adagolni ,rögtön eldobja a tapadást a gumi .

És ez hintázó érzés az FFB-ben... ááá, az a halálom .......
    Ilyen egy McLaren ?
  • SirAlo
    Ebben egyetertek veled, elegge megfoghatatlan auto:D johetne mar a multi, multiba ennyi autoval is el lennek egy ideig
  • Totti5
    Ez is driftőve megy neked?:D
  • raczger
    Szerintem nagyon jó.

Mondjuk a te véleményed annyira nem számít, eddig kb mindent leszaroztál
  • lac coo
    Ritka egy szar ez a McLaren :DDDDD
  • GPx8
    Köszi.
  • Alexease
    Gondolom a szep uj letfontossagu tukrozodes akasztja meg;)
    Meg nem probaltam, de remelem nalam meg menni fog:) Van mas is aki DX10.0-val nyomja? Elindul az uj update?
  • swadawa senpai
    menetközbe már jó, showroom u.a
  • Debilon
    nekem csak a showroom, de az eléggé
    menet közben nem vettem észre akadást
  • swadawa senpai
    Csö, nálatok az uj update-nál nem kezdett kicsit akadni? Mármint igy kb 3-5 másodpercenként meg meg akad, például féktávnál elég égetö, hogy hirtelen a 150-m táblától a 100m-es táblához jutok x(
    a showroom az élvezhetetlen, ott is is akad 3-4 mp-ént .
  • Alexease
    Az iR-ben csak 6-9 honapot csusztak a megjelenesevel, aztan kapott kulonallo cikket, vagyis piszkalgattak egyideig;)

Az hogy mennyire jo egy igazihoz kepest, gozom sincs, sajnos nem vezettem Lotus 49-et:D

Ket dolog biztos.
    1. Hasonloan a tobbi (inkabb csak rF2) HC szimhez, a mechanikus tapadas (hianya) kritizalhato. Bar egy +40 eves F1-es autonal (akkori technika es gumik) valszeg nem rossz;P
    De ha az ember normalisan all hozza (1-2 kor gumimelegites, sajat auto hangolas, nem digitalis pedal hasznalat) akkor nagyon jo.

2. De az iR tobbi autojahoz kepest, valoban Lotus 49 (mukodes, hasznalat, visszajelzes stb.)

Autobeallitasokkal, baratsagosabbat lehet belole faragni (kicsit alulkormanyzottabb, orrtolosabb), de azt is csak felgaz kornyeken, odafigyelessel.

Expert beallitason, hozzaerto kezben, jo nagyokat lehet vele sodrodni, csuszni (NEM driftelni:P).

Ezek a videok szandekosan rookie beallitasokon keszultek, az elso tesztekhez: 70%-ban elore tolt felfuggesztes/forgaspont, a fektavon massziv alulkormanyzott (biztonsagos:P) diffi beallias.

Long Beach (TechTrack)

Spa (Fog)

• Skypack
    Early Access 0.3

- Added McLaren Mp4 12c
    - Added Lotus Exige S Roadster
    - Added Lotus Evora S
    - Added Abarth 500 SS Step1
    - Added BMW M3 E30 Drift (engine swap)
    - Added Lotus Elise SC Step1
    - Added Lotus Elise SC Step2
    - Fixed Setup bugs in P4/5 Competizione
    - Adjusted setup values in Lotus 2-11
    - Fixed single first click bug in setup sliders
    - Adjusted engine brake in Abarth 500 SS
    - Adjusted street and semislick tyres overheating grip
    - BMW M3 E30 and E92 drift cars have now damper settings on their setup
    - Added Silverstone GP track
    - Added Vallelunga Club track
    - Fixed broken right side on OculusVR
    - Improved reflection shading
    - Implemented save setup on exit
    - Python now has its own log : py_log.txt
    - Added saturation control
    - In game telemetry :: fixed seconday bugs
    - Python :: added isAcLive method to know if the simulation is active or not
    - Fixed showroom triple screen central view bug
    - X360 gamepad steer speed exposed
    - Track cameras improved
    - Drift mode :: fixed reverse gear drifting
    - Replay length setting exposed
    - Fixed circular replay
    - Fixed backfire flames on non-hdr rendering
    - New shared memory implementation 1.0 (Physics, Graphic thread and static info)
    - Tyre wear rate is now honoring Realism settings
    - Fuel consumption is now honoring Realism settings
    - Improved BMW M3 e92 (all variants) interior and exterior sounds
    - Added exterior gear shift sounds
    - Tweaked tyre scrub pitch variation for some cars
    - Added damper adjustments in Lotus 2-11 and Scura
    - Adjusted engine brake in Lotus 4 cylinder engines
    - Fixed bugs with Toe setup values in Tatuus FA01
    - Added Chinese & Russian localizations ( Work in Progress )
    - Added camera shake & g-force effect view options
    - Added XBOX360 gamepad steering speed option
    - Added new event hooks for loading external launcher modules (loadModules & beforeLoadModules)
    - Fixed various minor layout problems in launcher default theme
    - Fixed Drift mode end session
    - Fixed unlockable achievements
    - Fixed replay interface animation
    - Fixed long output logs on system timer drift detection
    - Fixed auto shifter (ctrl+g) for wheel [now requestedCarIndex is reset when shifter is not active]
    - Fixed achievements on replay
    - Fixed time attack penalty on restart
  • bardocz
    Illetve amit én nem tudok megcsinálni, arra más sem lehet képes, mert én találtam fel az autózást.
  • DorsetNaga
    Itt az update. :)
  • raczger
    Néhány fórumozó szerint 3 féle autó létezik AC-ban:
    -orrtolós
    -driftelős
    -sínautó

• Jackal
    F1 is tolja az orrát, ha nincs elég leszorítóerő, ezek ilyen kocsik voltak...
  • GPx8
    Alex!
    Az iR-ben (gondolom, hogy ott rendesen foglalkoztak vele) milyen a Lotus 49? Nyugtass meg, hogy nem tolja az orrát mint itt.
  • a.carkey
    Na azt sajnos még nem sikerült még kipróbálnom se, pedig szívesen megnézném.
  • Alexease
    Inkabb ne! :) Szep a CARS, de nalam nemigen megy, az AC meg igen. Vagyis jo az AC grafikaban igy ahogy van:D Ugy sem kuvulrol bamuljuk az autokat.
  • a.carkey
  • a.carkey
    Hehe. Jó lenne, ha 1x ennyire részletes lenne a játék. :)

Megj. nem bírok rájönni, hogy melyik pálya is ez ... :(
  • Alexease
    Igen, hasznaltam is a valtozatossag miatt, csak nem driftelve, mert gagyi vagyok;D
  • Screenracer #6296
    Éééés? Nem mehet többféle autó ugyanolyan típusú gumival?
    A te autódon egyedi gumi van? Senki más nem használja azt a típust?
  • alma2
    Gondoltam megnezem mit hozott a mai update. Update meg nincs, de cserebe egybol ezt tolta az arcomba a steam. Lehet kiprobalom :)

• Ginger17
    Aris tuti ott csorgatta a nyálát a lelátón és már azon gondolkozik, hogy a '67-es F1 Lotusból hogyan lehet Drift autót varászolni "pikacsus" matricákkal.
  • Ginger17
    A már korábban kiadott pályán ezen a mostani rövidítésen is végig lehet menni... akarom mondani driftelni.
  • Szabi #6292
    na ezek is tuti mókoltak valamit a fizikával, meg 2x90fokon van a kormányt és külső nézetből tolják..

• Alexease
    Most hogy a SimBin is nyommul, most vettem eszre, hogy vicc az egesz. AI-ert kell nyomulni az AC-ben es az R3E-ben is:/ Az tele van tuti autokkal, ez meg tuti vezetesi elmeny, es mindkettoben lehet egyedul korozgetni:/
    Az iR-t mar nem is mondom: full toppos program, extra fizika es tartalom, es only-online:D