| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Erre tök egyszerű a válasz: mert teljesen jó.
Sztem neked a kormányt és az autót kellene megtanulni magadra hangolni, vagy, alkalmazkodni a kocsihoz. Ez sem ördögtől való, a nagy GT autóknál, a valóságos autóknál is vannak olyan jellemzők amit nem tudsz megváltoztatni, Az Aston és a Corvette nem egyforma, és nem tudod egyformára hangolni.
Tehát ne akard betörni az autót, hanem használd a jellemzőit.
Anomália-ról: láttam én már FEKVŐ(!) lengéscsillapítást az rFactor-ban, és elég sokan játszottak vele, össze-vissza forgáspontokat, út alá helyezett benzintankokat..
Nem tudom nálad mi okozza a problémát, lehet tényleg venned kellene a fáradtságot és csinálni egy videót, mert addig nem értem.
Az hogy mondod, az inkább összezavar, javarészt csak komolytalanná teszi a véleményed.
Tudni kellene azt is hogy milyen köridőt mész, hogy egyáltalán jól vezetsz-e... Ezt nem bántásképpen, csak segítene megérteni, és ezáltal segít neked is.