42876
-
-
#6289 Ez nem drift palya, ez a Vallelunga Club;)
Csak hat drift-vakitassal jobban el tudjak adni (#6261):/ -
#6288 mit szeretnél, 2 hét alatt teljes laserscan-es új pályát ? :D
amit kiadnak az mind elkészült már hetekkel ezelőtt, de így azt mondhatják, hogy 2 hetente jön új tartalom.. és mi pedig nem mondhatjuk, hogy nem jön semmi új tartalom :)
annak örüljünk, hogy legalább jönnek hibajavítások :DD -
#6287 Multkor meg az volt az ujdonsag, hogy 3 BMW-bol adtak Stage-1 verziot, ami copy/paste, csak letiltottak egy allitast a garazsban:D Emiatt dupla helyet foglal ez a 3 auto;P De tuti lesz mindbol S1, S2, Drift:) -
#6286 A most a jatekban levo palyahoz kepest, van vagy 200 meteres uj szakasz (levagas:P);) Ez nem fert bele az elozobe verzioba:D -
#6285 Azért az elég menő, hogy az újdonság egy, azaz egy kanyar -
#6284 Ez nem drift palya, ez a Vallelunga Club;)
Csak hat drit-vakitassal jobban el tudjak adni (#6261):/ -
#6283 jé, jön egy újabb drift pálya :D
-
#6282 -
#6281 Az már tök jó. Kíváncsi vagyok milyen lesz. -
#6280 Nem rég olvastam CARS buildben : Fizika, gumi : X autó megkapta Y autó gumiját !!!!! :DD -
#6279 -
#6278 Nem sajnos, elvileg a hétvégén (szerintem vasárnap). A weboldal része már publikálható státuszban van, viszont holnap jön valami shared memory dolog az AC update-el, aztán ott a srácoknak még kell valamit ügyködniük az appal. -
Hát ha a kétszádik nekifutásra se javul semmit, akkor az már nem az én beidegződésem ! :DDD -
#6276 Rákérdezek.. Laccoo?:DDDDDD -
#6275 Persze nem mondom, hogy én nem vagyok csalódott, de hát ez van .... -
#6274 Igen, azert zarojeleztem a Beta-t, mert ez igazabol nem az;) Ami elony is egyben, mert a CARS-rol sokszor eppen a valodi alpha/beta jellege miatt vannak negativ kritikak, ami beleeg az emberekbe az evek alatt, es talan sose gyogyul ki belole a user.
Itt valoban csak kesz, es csak esetleg funkcio hianyos es bugos cuccokat adnak ki. -
#6273 Mert csak negyed kész !
De ez nem bétateszt, koránt sem. Ez egy amolyan promó kiadás, mindennél fontosabb jelenleg nekik a jó összkép .....Nagyon szar dolgokat nem fognak mutogatni ,az tuti . Zárt bétában lehet, ott mindegy , arra van , de itt nem fognak . -
#6272 "Az eddigi vásárlók pedig nem mások, mint, fizetett helyett fizetős, ALPHA és BETA teszterek."
Ez igy van, azert EarlyAcces (Beta) a program:)
Es ezert piszkalja a csorom, hogy nem engedik tesztelni a felkesz AI-t, csak a felkesz grafikat, fizikat, hangot, iranyitast es a tobbit:DDDD -
#6271 Holnap jön az RSR live timing is? -
#6270 Opsz, ezt benéztem, és tényleg ott van :)
Viszont rossz nézni, hogy van aki már a mclarennel megy, én meg csak álmodozom róla, hogy már holnap este van, nagyon várom ezt az autót :)
2013-12-05 21:14:00: Mario Gilles improved his lap time at Silverstone-International/MP4-12C (1:15.280) and is now in position #1 -
#6269 Nem hinnem, hogy barmi ujat is irtal volna... A hivatalos oldalon, a palyak kozott is ott van a "Germany Circuit", a keprol meg egyertelmuen latszik, hogy az a Nurburgring. Kunoseknak az FVA ota megvan a licensz... sztem a Nordschleife nem lesz kiadva hivatalosan, de az addon palyak kozott az elsok kozott lesz, az tuti a nepszerusegebol kiindulva.
A szaturacio allitasa ugy kellett mint a falat kenyer... remelem ugy fog mukodni, ahogyan az elvarhato.
Egyebken nem tudom mire vartok. Csoda nem lesz itt vagy fel evig. A kovetkezo tartalmak, mar egy eve keszen vannak. Se a fizikahoz, se az autokhoz, se a palyakhoz nem nyultak hozza... az AI meg a grafika miatt nem jon. A Sodano gyerek kezdhetne vmit a graffal, mert nincs gep ami elvinne AI-val a progit. Lehet ezert fejlesztik a tukrozodest is, hogy ne zabalja az FPS-t. -
#6268 Igaz, ellene nem sok mindent lehet tenni, de ez nem jelenti azt, hogy automatikusan mindenhez jópofát kell vágni csak azért mert ők szimulátort fejlesztenek. Ahogy korábban írtam, szerintem messze még ennek a játéknak a végleges formájú megjelenése, amit kétlek, hogy pár hónapban kellene mérni, az pedig, hogy idén még megjelenik, csak gyerekes hiú ábránd. Az eddigi vásárlók pedig nem mások, mint, fizetett helyett fizetős, ALPHA és BETA teszterek. -
#6267 Talán emiatt még nem küldenek rám bérgyilkost (de kérlek máshova ne írjátok le) :)
Ugyebár van az a spoileres kép, amin ott van a nordschleife meg talán a nürburgring is. Az utóbbit, azaz a nürburgringet annyival meg tudom erősíteni, hogy tényleg létezik ilyen nevű pálya a fejlesztők gépén (tehát ez a kódneve, de ettől még nem biztos, hogy tényleg az a pálya, vagy egyáltalán kijönne bármikor is). -
#6266 Hát lehet olyan rossznak gondolja még, hogy csak kárt csinálna vele, ha kiadná ..
A drift mindenhol érzés miatt én is mérges vagyok, azért is írtam, hogy ezt az Arist, rakják ki a picsába ....
Hát ilyen fizika vagy gumi az,. ahol keresztben fékezve lefulladt motorral is áll a helyén mint a szög !? :D
ami persze sokat nem fog változni, mert rögtön helyesel mindenki, hogy bizony egy M5 driftel ha kell ha nem ...
Én ahogy nézegettem ( bár nem érdekel a driftelés, úgy hülyeség ahogy van ..) még a kifejezetten driftre épített autókon sem megy ez olyan könnyen, föleg nem folyamatos kézifékezés nélkül ....
Ezzel csak az a bajom, hogy normálisan vezetve is ilyen szépen megúszós érzés minden, MINDEN autó ! :DDD Sokszor forgatom a kormányt keresztben csúszás közben és semmi nem történik ...Simán fogadok rá, hogy Aris mindent ilyen stilusba akar, tud belőni .... -
#6265 Hát lehet olyan rossznak gondolja még, hogy csak kárt csinálna vele, ha kiadná ..
A drift mindenhol érzés miatt én is mérges vagyok, azért is írtam, hogy ezt az Arist, rakják ki a picsába ....
Hát ilyen fizika vagy gumi az,. ahol keresztben fékezve lefulladt motorral is áll a helyén mint a szög !? :D
ami persze sokat nem fog változni, mert rögtön helyesel mindenki, hogy bizony egy M5 driftel ha kell ha nem ...
Én ahogy nézegettem ( bár nem érdekel a driftelés, úgy hülyeség ahogy van ..) még a kifejezetten driftre épített autókon sem megy ez olyan könnyen, föleg nem folyamatos kézifékezés nélkül ....
Ezzel csak az a bajom, hogy normálisan vezetve is ilyen szépen megúszós érzés minden, MINDEN autó ! :DDD -
#6264 Jelenleg pont ilyen allapotu a jatek. Csillog villog a szaloncukor csomagolas :)
-
#6263 Azert egy teljesen uj palya, es egy mar MOST is benne talalhato palyanak masik nyomvonala kozott azert eleg nagy kulonbseg van:) -
#6262 Mert eddig sehol sem volt szó róla, hogy belekerül. Így viszont hátha a nordschleife lesz majd a nagy meglepi a vége felé -
#6261 De az ilyen posztok sem valami felemelo az FB-n: "A little gift: bonus track, Vallelunga Club: are you ready for new drift tricks?"
A Club palyanyomvonal mitol ajandek es bonusz?! Miert nem termeszetes?:) Es miert kell azonnal driftelni rajta?! -
#6260 Most is gondolom, hogy (majd) dolgozik rajta es nincs kesz, ez nem valtozott.
De a lenyeg, hogy valamilyen szinten mar tuti MUKODIK:) Es mivel beta/earlyacces a program, amit teszteles miatt adott ki igy, lazan beletehetne.
Persze azt is megertem, ha nagyon szar, akkor csak rontana a megitelesen:) -
#6259 Eddig úgy gondolkodtál, hogy dolgozik rajta, egyedül van , lassan halad .
Nem hiszem, hogy kész van, minden szép és jó, csak elhúzza ... :) -
#6258 Várjál, még jöhetnek új licenszek. -
#6257 Nem hat, de Kunos kihozza belolem :)
EZT a progit az AI miatt vartam. Persze egy ideig jo vele egyedul korozgetni, a hotlapozassal sem lenne (egy idei) gondom, de hat meg az sincs benne normalis:D
Meg van legalabb 20 auto es ugyanannyi nyomvonal, igy legalabb 3 honapig elhuzhatja a tartalmakkal... -
#6256 Nem voltál te ilyen ...!!! -
#6255 AI nelkul bekaphatjak... -
#6254 Vonatoznak egy vonalat követve , az még nem AI ...Előzni kell ,védekezni ,félreállni, stb .... -
#6253 Hát most ez van mit lehet csinálni ?! :D
Megmondták ez van, ha akarom és kifizetem addig is próbálgathatom, Kell ? NANÁÁÁ! :)
Esetleg írjatok Kunosnak ,és küldjétek el az anyjába, hogy mi a büdös francot csinál, hogy egyedül ilyen lassan halad ! :) -
GPx8 #6252 A video alapján szépen mennek, nem törik össze egymást. CARS-nál mindig is pályafüggő volt a dolog. Most is van olyan pálya, ahol az első kanyar már rocsderby...
-
#6251 Hát akkor további jó körözgetést