| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hát egy középmotoros McLaren nem biztos, hogy alul kormányzott :))) Bár szerintem ez nem az, csak féktávon, még ABS-el is azt várom, hogy lassan megállok és csak nem fordul egy picit se :)
De pl az én C2-esem se az :))) De a pl a Ferrarival jártam úgy, hpgy fékezés közben 30-al nem fordult semerre, olyan szinten dobja a tapadást a gumi fékúton ha az ember egy picit is kormányoz közben .... Meg fene tudja, igen van rajta index meg minden, de szerintem ez messze nem egy utcai autó :DDD
A lengéscsillapítókra és a fékekre, és/vagy fékezés közben a gumik viselkedésére nagyon rá kellene gyúrniuk ......
McLarennél vezetéssel nagy bajom nincs , kivéve a féket, az horror, szépen fogható, végre nem atomstabil gázadáskor. az automata kuplung elég érdekesen gondolkodik, azt így érdemes kapásból kikapcsolni .
Csak az a rossz lengéscsillapítás .....