42876

banner
  • Alexease
    Igen, ez az elonye, hogy legalabb ket hetente tortenik valami. De ha lenne AI, meg hasznalni is lehetne:)
  • Alexease
    Kivancsisagbol megneztem a Forza 4 kreditet. Csak munkas emberbol (auto/palya modellezes, grafikak, programozas) ~250db van;)
    Plusz ~50 fo fonokseg: designerek, vezeto tervezo es modellezo es hasonlok;)
    Van meg 2-300 lokalizacios, nyelvi, tesztelos, zene es egyeb ember is:P
  • lac coo
    Tudom, megértem, türelmes vagyok :)))) Így hogy két hetente van új dolog, azért ki lehet várni .
  • Alexease
    A karrier majd a legvegen, mert ahhoz kell AI, tores, kopas stb:)

Biztos csinaljak (majd) a tobbi reszet is, csak ennel a proginal az a gaz, hogy 1 programozo van:D Vagyis van meg egy, de szerintem o "csak" a scripeket csinalja.
    Vagyis a bug, grafika, hang, fizika, ai, online kozul mindig csak 1 lehet Kunos teriteken:)
  • lac coo
    AI jó lenne valóban, de én azért még bízom benne, hogy dolgoznak a gumin ,féken, lengéscsillapítókon is kicsit.
    Karriert meg most kifejezetten várom, pedig soha nem szerettem azokat ... :D
  • Alexease
    En megertem hogy nincs kesz, csorgatni akarjak es igy teszteltetni, ezzel nincs gondom.

Nem azt mondom, hogy a hotlapozas a vilag legjobb dolga, de meg azzal is ellennek HA normalisan megoldottak volna (ha mar az egesz program scriptes, net-es alapokon van).

Hasonloan a RaceRoom "hotlap-jatekhoz":)
    Minden auto-palya kombohoz sajat Kunos adatbazis szerver, realtime hotlap listaval a programban (lasd. RaceRoom).
    Es persze AUTOMATA es ALLITHATO szuresekkel: csak azokat az idoket mutatna realtime amivel eppen megyunk: pilota nezet, segitsegek, kontroller.
    Es persze a weboldalukon full tablazatok, rendezesekkel, szuresekkel stb.

Persze biztos lesz valami kulsos moder-csapattol (ami sose lesz olyan mint a gyari, foleg ezzel a Pythonnal)) - de hat nezzek meg az RR-ben levot. Miert nem lehet lopni, ha mar valami jo?!:))))))
  • Screenracer #6204
    Osztom a véleményed. Hiába ez az úgymond álomszimulátor(jó graf, jó fizika, FFB is türhető), ha egyszerűen unalmas. :( Azon kaptam magam valamelyik este, így körözgetés közben, hogy elkezdtem ásítozni. :(
    Már csak életet kellene lehelni ebbe a játékba és kész is. ;)
  • Alexease
    Ha Kunos 1-2 update-en belul nem ad AI-t, hiaba csorgatja a tartalmakat, kicsit erdektelenne valik a progi:/

Sajnos csak az online ismet csak reteg cucc, kevesen tudjak rendesen kihasznalni (idobeosztas, munka, csalad).

Persze jok az autok, szepek, meg csillognak (sot, a kovetkezo update-ben majd megjobban:D), de tores, kopas, serules, realroad es egyebek nelkul csak ugy korozgetni, raadasul nagyreszt utcai autokkal, nem valami izgalmas.

Plusz mindegyikhez adnak majd s1/s2/drift modifikaciokat, mindegyik duplikalva, es persze a palya nyomvonalak is hasonlo megldassal, igy nem csodalom hogy 10GByte lesz a vegen a cucc;)

Ha egyedul akarok korozgetni, akkor iR vagy rF2 (bar abban az AI is eleg jo!).

Raadasul a palyakkal is szarakodnak, csak 1-1 nyomvonalat adnak oda innen-onnan, abbol is a nem annyira izgit, nem az igazit.
  • Alexease
    Ugyanaz a Steam kulcs, csak Kunosek a felet kapjak, plusz annak is adsz egy keveset, akitol veszed;)

Korabban en is gyanusan neztem, miert ennyire olcso tobb Steam-es cucc, de aztan jottek infok egyeb helyrol, es pl. az Ukranoknal valoban sokkal olcsobban adjak a progikat. Igy egy ott elo, lazan tudja ilyen "kedvezmenyekkel" tovabb adni, es meg neki is marad belole egy keves.
  • lac coo
    Ez csak nekem furcsa nem kicsit ? :))))

• Szabi #6200
    nincs steam kulcs, steam ajándék van, az pedig pont ugyanolyan mintha steam-en vetted volna, hisz steam-en vették azt is :D
  • CamelX
    Fizu érkezésével én is veszem a cuccost :) (hosszas huzavona után inkább ez mint rFactor2). Kérdésem az lenne, hogy ha Steam kulcsot veszek (látom elég sokfelé van nagyon ócsóság) az mennyiben jelent hátrányt azzal szemben ha Steamen veszem teljes összegért?
  • bardocz
    Én vagyok az egyetlen, aki most tudja meg, hogy imolában az 1:56.6 Stig ideje a 458-assal?
  • bardocz
    Hát feltölti az időket, aztán hasonlíthatod azt is a többiekéhez, rendkívül izgalmas lenne :DDDD
  • Ginger17
    Drag módban Hotlapozni...?
  • bardocz
    Na ez abszolút jogos. Úgy max a hotlapozás mehetne, mint most, aztán böngészőben nézni kinél jobb az ember, meg mennyit lehet javítani.
  • TeeBeee
    Na de mi értelme van a dragnak egyedül, ahhoz minimum AI kell.
  • bardocz
    Mennyivel jobb lenne, ha hozzá se tudnánk nyúlni, hanem majd jövőre nyáron nyomhatnánk először.

Amúgy szerintem előbb jön majd a drag mód, az nem hiszem, hogy egy túl nagy munka lenne megcsinálni.
  • GPx8
    Ha nem lesz idén Ai, vagy legalább multi az nagyon gáz...
  • raczger
    Nem tudom, ilyen infót nem kaptam. Viszont szerintem az RSR-nél nem lesz patchenként törölve az idő, legalábbis nem volt róla szó.
  • Tomsteel
    Ez egyben azt is jelenti, hogy saját eredmény listával ők nem foglalkoznak? Tehát marad a "minden patchnél töröljük az időket" megoldás egy külsős gárda gondozásában? Ez így már a TP-nál is kiverte a biztit nálam.
  • raczger
    Az Evora SR lesz. http://www.assettocorsa.net/lotus-evora-sr/

Talán hétvégén elkészül az RSR Livetiming, elég ütős lesz :)

Amúgy meg tök jó, hogy Aristotelis is teszteli a programot, bekerülnek az adatbázisba erősen spoiler szagú dolgok is (sajnos konkrétabbat nem mondhatok, mert leszedik a fejem :) ).
  • Szabi #6188
    megkapták az engedélyt a GT2/3 autókhoz, de gondolom a simához is, így akkor már megcsinálják azokat is, én nagyon örülök neki hogy az utcai autókat is megcsinálják :)

remélem, hogy mivel lesz 599XX EVO, megcsinálják az 599XX-et és az 599GTO-t is majd egyszer :D

McLaren MP4-12C GT3
  • GPx8
    Én annyira nem örülök a széria szupersport autóknak. Sokkal jobbak a kőkemény pályaautók.
  • TeeBeee
    Ez a showroom eddig a kedvenc(elhagyatott hangár fíling), fasza képeket lehet majd csinálni.
    Jó lenne AI-t is kapni pénteken...
  • Szabi #6185
  • Skypack
    Asszem megvan a következő autó.
  • Tomo15
  • lac coo
    Akkor fail :)))) De jo otlet lett volna :))))
  • Alexease
    Ez video editor volt;)
  • lac coo
    NKP-ban még gyalog volt a pályabejárás :))))
    Amúgy aranyos ötlet ! Gondolom a csík fölött megy szép lassan végig, gyak egy kamera, de ötletes, főleg, hogy a kanyarok nevét is írja . :)

Úgy látom lesz lensflare is :)))
  • endy papp
    Aztaaaaa...
    Ilyet is lehet vezetni a játékba....
    Nem lenne rossz egy kopter versenyDDD.
  • cstibikeee
    Már megszeretem.
  • cstibikeee
    Sziasztok!

Egy assetto_corsa.ini -t tudna nekem valaki küldeni?
    cstibikeee kukac hotmail.com -ra

Köszi! :)
  • hungary27
    én meg azt hittem 200dollárért g27 mekkora üzlet
  • bardocz
    Úgy rémlik nekem is.
  • Skypack
    Elvileg most pénteken megint jön egy update, vagy tévedek ?
  • b-type
    ááá fekete péntek amcsiban:Thrustmaster T500RS Racing Wheel: 149.99 dollár...
    olyan 33ezer forint nem rossz ár...már vége és helyben lehetett átvenni, ne is fájdítsa fejét senki miatta, csak úgy szép volt, 450 dollárt minuszoltak rajta.
  • bigiboi
    Skin manager
  • lac coo
    Semmi extrát látok rajtuk .....Jó pályák, persze, meg szép is, de szerintem átlagos modder csapatnak nem egy nagy kihívás .Egy rF-es VirtuaLM pálya szerintem nagyobb meló volt .Most a skennelést nyilván hagyjuk :)