• precise
    ide is

off:
    A racingzone.hu olvasókkal szembeni politikájáról szeretnék szót ejteni. Akik esetleg nem tudnák kik ők: (önmaguk szerint) "A RacingZone Hungary az ország legnagyobb versenyautós- és autós játékokkal foglalkozó hírportálja."

Miután szerintem súlyos sértéseket fogalmaztak meg pl Kiss és Michelisz Norbert, Wéber Gábor, Tim Gábor és a velük hasonló tehetséggel megáldott "ufókkal" szemben, én aránylag normális hangnemben (az egyetlen csúnya szó az "undorító" volt) próbáltam ez ellen felemelni a szavam az adott cikk hozzászólásában, ennek hatására indoklás nélkül törölték a regisztrációmat. Nem mintha érdekelne a reg, hisz eddig kb 2x szóltam hozzá ott bármihez is, inkább a bánás mód ami zavar.

A többit spoilerben, mert nem akarok, nagyon nagy (fél)off hozzászólást.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tehát íme a cikk (Klikk ide)
    A főoldalukról azóta törölték, ezért lehet, hogy a teljes cikket is törölni fogják, ezért képet is linkelek. (Kép link, klikk)

Itt pedig a hozzászólásom amiért törölték az accom, ez gondolom ban-t jelent:
    "...akik agyonverik a népet, a valóságban pedig még az udvarról sem bírnak kiállni egy utcai autóval...
    -Ez sokak számára bántó lehet, ráadásul alaptalan, előítéletes mondat. A legjobb szó erre a mondatra az "undorító".

...az olyan pilótákat eleve kiszűrjük majd, akik két-három versenyzőt kivéve másodpercekkel elveri a mezőnyt puszta felvágás végett...
    - Ez már viccnek is rossz. Első 5 ember 2 másodperccel gyorsabb a 6. nál. Ezért "ki lesznek szűrve". De mi van akkor ha a maradék tehát mondjuk a 6.-9. megint csak 2-3 másodperccel gyorsabb a 10.-nél. Mivel ugye ki lett szűrve az első 5 így már a 6.-9. az első, azaz ők vernek a mezőnyre 2-3 másodpercet biztos "felvágás" miatt és nem azért mert olyan tempóra képesek. Akkor tehát az eredetileg 6.-9. is ki lesz "szűrve" mert felvágnak?

ki lesz a referencia? Úgy értem kinek az ideje lesz a mérvadó ami már nem felvágás ezért ő már nem lesz "kiszűrve"? Nem tévedek nagyot ha az egyik főszervező lesz a kiválasztott.

Ki találta ki ezt a bődületes f*szsságot?"

Szóval, ahogy ők mondják:
    "légy része a Racingzone jelenségnek!"

bocs az offért