| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
szancsopanza #5629 Szerintem csak annyit akarnak elérni, hogy némi bevételhez is jussanak belátható időn belül. Így sokkal szélesebb körben terjed majd a híre. Mellesleg a "földi halandó" is tudja élvezni, (és ez a kulcsa a dolognak) nem csak a fanatikusok. Direkt jó a sok utcai verda, nem szakad el a valóságtól. Csak gondoljatok bele mióta toljátok, és hányan kerültek csak a Közelébe pl.: egy Mclarennek, de szerintem még M-es BMW-t is nagyon kevesen vezettek. Szóval viszonyítási alap erősen közelít a....
Remélem minden más is követi a valóságot majd. :) Azt is el tudom képzelni, hogy direkt így adagolják karácsonyig a dolgot és látják mire van igény. ffb-kormányszögvariállás - minek? akkor hol marad a küzdelem? :)