• neilszab
    b-type, tökéletesen megértem a gondodat, évekig én is csak a nick nevemet használtam az interneten mindenhol, és soha nem voltam hajlandó kiadni az igazi nevem, tetszett az anonimitás, elvégre akkoriban erről (is) szólt az internet... sőt mikor az első Masters tagságomat intéztem, pár percre komolyan elgondolkodtam rajta, hogy nyomok egy Cancel-t csak e-miatt.

Másfelől a Masters hozzáállása is érthető, ősidőktől fogva ez a alapelv, mindenki vállalja a nevét és ezáltal a felelősséget is magáért, senki nem "bújik" nicknév mögé, így tud a dolog valóban komoly lenni (persze nem csak ettől). Nos ez a szabály a Masters szerverein van csak érvényben, viszont az AC Rankot készítő csapat már eleve ebben a szellemben "nőtt fel", így talán az is érthető, hogy az elveikből nem szeretnének engedni, ha már a saját munkájukról van szó.

Szóval csak jelezni szeretném, hogy maximálisan megértem mindkét álláspontot és annak ellenére hogy nem egy kardinális kérdésről van szó, az elvekből valamelyik félnek engednie kell (ami pedig mindig nehéz), hogy jól tudjon működni a dolog...

Én mindenesetre mindkét frontot megpróbálok kampányolni kicsit az ügy érdekében.