42876

banner
  • bardocz
    Magione egyenesre kivezetőben is meg lehet ezt csinálni a kis formulával. Mókás.
  • lac coo
    ezzel mondjuk nincs bajom, lehetőség szerint nem kell rámenni ezekre a batár nagy fekvőrendőrökre :)))
  • atenza
    0:50-nél figyeld, úgy tűnik élőben is bugos a felfüggesztés

• Ginger17
    Ezek közül az autók közül nagyjából mindegyiket ingyen licenszelhették, vagy eleve megvolt nekik. A BMW-k, a Lotusok, a Zonda, majd' mindegyik más progiban is benne van - gondolom ezek vannak ingyen. Nem baj, de ezzel óhatatlanul bevállalják az összehasonlítást. A Ferrarik, meg a kis Fiat pedig Kunos kiváltság. Ja meg kellett egy Formula autó is - az meg lent áll a garázsban.
  • Alexease
    Azzal nincs gond, hogy lesz Drift es Drag jatekmod, de a Demo/EarlyAccess elso fazisaban, en nem azokra vagyom;) Jobb lenne elotte "normalis" palya/verseny auto a hozzatartozo versenypalyakkal, es persze AI/online. Aztan johet a Drift meg a Drag.
  • Szabi #5400
    a sok Lotus-t majd le kell tesztelgetni aztán mehet velük handicap-es bajnokság :D
  • Jacek
    Ez a bolygóműves karosszéria:DDDDD
  • bardocz
    Persze, nincs is gond ezzel. Próbálom exceltáblába összepárosítani a kocsikat, amik mehetnének egymás ellen, de sokáig nem jutottam, mert ezt a sok kis lotust nem ismerem :D
  • Szabi #5397
    gondolom a Lotus adott ingyé' liszenszeket.. hülyék lettek volna nem elfogadni.. :)
  • bardocz
    Acsívment alapján lesz benne driftmod, meg a drift pálya hozzá gondolom. Imolából nem tudom mit szeretnél még, oldalukon ez az egy van, tuti nem fognak olyat kiadni, ami nincs ott felsorolva. Szerintem ezek mellé még benyomnak valami Lotust, abból úgyis annyi van, mintha a Lotusnak készülne a játék.
  • Alexease
    Most irta Kunos, hogy elkeszult a felfuggesztes serulessel. Nem lesz benne a kovetkezo update-ben, madj esetleg ha lesz melle meg tobb mechanikai serules is;)

Ez valszeg maj befolyasolja a felfuggesztes szamitast is, azok a brutal kerekvetos ugratasok megszunnek;)
  • lac coo
    szeretném ! :)
  • lac coo
    Jah, én nem kezdek semmit, csak már nem tudom mi a helyzet vele, lassan már elhiszem, hogy így jó :)))
  • Alexease
    Ezt mondtak vagy szeretned?:)
  • Alexease
    Ez olyan bug/anomalia, mint a Tatuus. A kerekveton 2 kerekre all, felmeterrol visszaesik, felfuggesztes mozgas nelkul visszapattan 40 centit, a masodik leerkezesnel meg beut/sullyed a gatlokig;) Aztan meg kettot rugodzik/pattan;)

De szerintem ne kezdjuk/folytassuk a felfuggesztes-anomalia kitargyalasat:)

Megegyezhetunk, ami egyertelmunek tunik, hogy meg bugos a dolog, es ahogy Aris is irta, van amit meg allitgatni is kell.
  • lac coo
    Spa ...!!!! :))))
  • Alexease
    Akkor ugy nez ki, Pagani lesz a masik auto a kovetkezo update-ben:)
    Az autokkal nincs gondom, palya info kellene, mert jo a mostani, de nem artana jobb (pl. Silverstone-bol a masik ket nyomvonal, vagy Imolabol).

Es persze, ami a legfontosabb, valai jatekmod. AI vagy online lehetoseg. Amibol valszeg/talan kisletszamu online lesz, az talan kevesbe bugos;)

Amitol felek, hog egyik sem lesz, hanem beletoljak a Drift modot, esetleg a Drag-ot, a palyaval egyutt:/
  • lac coo
    Ha gondolod :)))

Nekem ez nagyon fura ....
  • Tomsteel
    Na ez az!!! Gratula, sikerült elkapni a lényeget. Belinkelhetem a fórumra az enyém mellé?
  • lac coo
  • lac coo
    Ilyenkor mi a tökömet csinál ?

• lac coo
    Nem kötözködöm a csillogás elmosása a bloom :)Ha az zavar akkor azt vedd lejjebb ..
  • Ginger17
    Ne kötözködj!
    A csillogást elkeni, nem?
    ...és homályosabb a kép is.
    Én erre értem. ;)
  • bardocz
    Én ha videót csinálok, bekapcoslom max, amúgy nem kell a világtó aszfalt :DD
  • lac coo
    A fény elkenés a bloom vagy glare ....
  • Ginger17
    Hát az én szemem tuti nem így működik: nem keni el a fényeket és szaturálja túl a színeket. Ez valóban csak kamera effekt.
  • Ginger17
    Aztán nem csinálok ám belőle kabinetkérdést, vagy nyomkodom a gombokat, vagy kikapcsolom az egészet, de pl. ha egy progiban ennyire a HDR-re építik a vizuális effekteket (a fényszórók pl. nem is látszódnak HDR nélkül, vagy a naplemente fényei sem normálisak és nagyon sötétek) akkor illene megoldani rendesen, nem csak kenni a trutyi fényeket ész nélkül. Az AC fórumon valaki azt írta, hogy "a bukósisakján fényvédős a rostély, így őt nem zavarja"...
  • raczger
    Előbb a fotózásban volt a hdr, utána jött a számítógépes grafikába (fotózásból jött az ötlet). Alapvetően a cél ugyanaz (magas dinamikatartomány), viszont játékok esetében pont a fordítottja történik, amit nem igazán értek. Fotózásban a hdr azt próbálja imitálni amit a szem lát, játékokban pedig azt próbálja imitálni, amit szimplán egy kamera lát (nem pedig amit a szem). Ezt az elvakítást is eltúlozzák mindenhol, kicsit rossz a szemnek ha pl autópályán mész nyáron napsütésben alagútban, aztán újra ki a napra, de nem vakít el, látsz mindent, csak kicsit hunyorítasz pár másodpercig. A szem sokkal gyorsabban tud alkalmazkodni ilyen körülmények között, mint egy kamera. Ez is csak egy csilivili effekt, amitől képeken jobban néz ki a játék, de a valósághoz sok köze nincsen.
  • lac coo
    A BMW GT-ben valóban vacak, de azért mert ott a legtöbb a fekete színű műszerfal, kicsi a szélvédő .....
  • Ginger17
    Értem én amit írsz és nyilván ez esetben én is a HDR kifejezést a játékokban alkalmazott verzióra értem, de az azért egyértelmű, hogy hiába ülök egy sötét szobában és nézek ki bármilyen kis lyukon, azért egy autó szélvédője nem kis lyuk és azért idővel csak hozzászokik az ember szeme. Vegyek fel napszemüveget? Nagyon durva pl. Magionéban a BMW - egy fos az egész: vagy vakító, vagy sötét mint a fene. Idegesítő és kész. Ha meg nem megy normálisan, és nyomkodni kell állandóan miért hagyják benne? Szó szerint parasztvakítás.
  • lac coo
    Sot ahigy emlekszem, mikor mar jatekokban volt ez a cucc, meg fotozasban hire sem volt :) Bar akkoriban eleg gyerekcipoben jart meg a digitalis fotozas.....
  • lac coo
    Fotozasban az, de szerintem jatekoknal nem.
    Meg emlekszem elso amiben volt hdr az a farcry 64 bites verzioja volt......Ott igazabol jol mukodott, meg altalaban nem autos jatekba valo ez igazan, azert talaltak ki, higy ha pl kilepsz egy szobabol kicsit vakitson a feny.Itt pontosan ez jatszodik le, mikor esc utan eltunik a sotet ablak....De szerintem nincs ezzel gond, szepen be lehet loni, van ra bill nehany masodperc jatek elejen.....
  • raczger
    Tévedsz, a HDR alapvetően pont az ellenkezője amit írtál. Gondolj bele milyen egy hdr fotó? A sötét és kiégett részeket közelebb próbálja hozni egymáshoz. Egy kis olvasnivaló: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_dinamikatartom%C3%A1ny%C3%BA_k%C3%A9p

Hogy játékokban a kiégett szarokat, fénylő fosokat miért hívják hdr-nek az nekem rejtély. Ennél nagyobb baromság már csak a motion blur :)
  • lac coo
    Nem rendszer az, így működik a HDR ....He egy sötét szoba pici ablakán nézel ki távolabbról, kívül csak nagy vakító fehérség van ....Ha közelebb mész jobban kilátsz .... Nagyon más megoldás nincs , ideális az lenne ha autónként el lehetne menteni a HDR erősségét ...Minden autónál más felületet takar le a fülke ...
  • Ginger17
    Van valami rendszer a progiban, ami a HDR effekt aktivitását autónként(!) szabályozza. Mondjuk a GT BMW pilótafülkéjébe kevesebb fény jut, ezért a külső fények erősebbek. Sztem ez egy ökörség, de sajnos ez jelentősen megnehezíti a HDR fényeinek kalibrálását, ami viszonylag egyszerűen megy a lightning.ini fájlban lévő első érték minimális csökkentésével. Ez sajnos így autónként eltérő, ráadásul hiába állítunk egy jó értéket, az nem minden napszakban működik. Ha levesszük a fényeket, hogy ne csillogjon veszettül az aszfalt, akkor este olyan sötét lesz, mint HDR nélkül. Marad a pageup/pagedown rendszer... evvan.
  • Szabi #5370
    csak én nem találok benne semmi új infót ? :D
  • Screenracer #5369
    http://www.simroom.com/_blog/Blog/post/assetto-corsa-first-update-coming-november-22/
  • NIBI
    Megjegyzésbe vagy valahova jó lenne ha a ghost kört is beraknátok, én csapatnék mások ellen is, nem csak magam ellen. :P
  • b-type
    kitöltöttem, de mind eltünt :D
    lementettem ha kell..
  • precise