| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
pont az rFactor ugrott be nekem is nemrég, olvasgatva a dolgokat-véleményeket, elgondolkoztam hol mehetett el balra ennyire az LFS óta.
és sztem a Simbin Get Real a felelős
, mert a GTR-l megpróbálták lehitetni a Get Real-t, pedig az látványosan nem volt az.
Utána jött az rFactor és a moddolás...ahol aztán boldog-boldogtalan olyan kocsikat faragott ami szerinte Get Real.
...és elment balra az egész, most már olyan véleménykülönbségek alakulnak ami ezekre (is) épül.
Az LFS mikor kijött, azzal a 'pár' autóval, és a telefonos rezgőhang audio élményre épülve kivirágzott egy nagyon komoly közösséggé.
Az egyik legtömörebb, leggyorsabb liga volt, vagy talán az még, nem figyelem.
Én nem mondom hogy ez a Bímer tökéletes, talán a húzófokozaton lehetne állítani. De ez egy 420 LE utcai autó.
Nyilván nem lehet kőkemény futóműve, logikusan végiggondolva, hiszen közúton használják, akár 5 ajtós Sedan, élhetőnek kell lennie, kényelmesnek kell lennie,...nem lehet kőkeményre hangolt.
Közútra így is veszélyes, elektronika nélkül pláne, egy városi aszfalt esőben aztán lehet életeket ölni.
Bárki aki beleül majd, vagy már ült benne, az első amit érezni fog, hogy mennyire tol.
...a futóművet is nagyon jónak érzi, pláne hogy hangolható. Versenypályán pedig közel sem fog olyan gyorsan menni, mint ahogy azt az autó tudná.
A játékban igen....de ezt tudni kell, egy utcai autó futóművének határait feszegeted versenypályán, nem oda való.
Oda pályaautó való.