| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Rugo van benne, lengescsillapito nincs:D
Vagy legalabbis hibas, bugos, meg nincs kesz vagy akarmi:)
Szerintem tavaly nagyon a vegere lett "kesz" (fizika, grafika) a program. De nagyreszt a grafikat csinalhatta, mert sok honapon keresztul a shaderekkel volt elfoglalva. Valszeg a fizikai resz meg tavalyelotti.
Es miutan nem jelent meg, nem volt eleg "jatekos", ebben az evben, ahanyszor olvastam, igazabol csak az AI es az online volt a palettan.
Ugyanugy benne vannak azok a bugok, amelyek az ev elejen a TP-ben: pl. allo helyzetben a furcsa mukodes; minimal gaznal allo kerekkel csuszik; furcsan mozgo telok; rossz kormanyzas anim (atnyulasnal nem fogja a kormanyt, az meg magatol fordul:P); stb.
Ezek a driftel, behintazos atvagodasok is a telo miatt vannak valoszinuleg, es a GT is valszeg ezert pattog, es az F1 is azert kicsit utcai erzes.
De egyhelyben gumit egetve, korbe-korbe, kikapcsolt ABS-szel, szinte padlofeken, az elso kerek ugyanugy forog lassan elore-hatra:) Nem is tudom megtartani egy koriven, folyamatosan elmaszik;)