42876

banner
  • raczger
    Azért a keresőt szabad használni, googlebe második találat :)
    http://www.racedepartment.com/forum/threads/activate-dev-apps.77212/
  • Szabi #4924
  • oneal1
    oké köszi, és ezt a dev appot hol kapcsolom be?:D
  • raczger
    dev appokat kapcsold be, azok között lesz egy olyan, ahol a driver seat-et tudod állítani
  • oneal1
    sok olyan videót láttam pl ferrari replayeket, ahol a nézet belül középre van állítva, nem rég volt linkelve egy pl:)

váltogatom a nézeteket de ezt sehol sem találom
  • oneal1
    köszi
  • Szabi #4919
    Vallelunga és a Fiat 500 hangulatos kombináció :D

vajon olyan apróságokat terveznek megcsinálni, mint pl. felkapcsolt lámpánál felkapcsoljon a műszerfal világítás, esetleg a zöld lámpa ikon ? :)
  • Norbi1990
    Csak felraktam a semislick gumikat, mást nem állítottam.
  • oneal1
    azt meg lehet tudni mit állítottál a setupnál?:)
  • Norbi1990
    1:55 eleje 54 vége ez a köröm:
  • Jacek
    Én el sem merem mondani min ülök:DDD
  • bardocz
    Jobb oldalrt játék közben hozd elő a help app-ot, és abban annak leírva dolgok.
  • attila46
    Srácok..a játékhoz vannak bill.parancsok..ha vannak hol lelem őket??

köszi
  • bardocz
    Wheel rate meg height dolog mit csinál? Ahhoz nem ír semmi helpet nálam.
  • NIBI
    Hát mondjuk a public-on tuti engedélyezve lesz minden. :)
    De éles bajnokiban hogy nézne már ki hogy TC meg ABS? Nagyon nem szeretném... Most sincs olyanunk. :P
  • Solt
    Nem attól szimulátor valami, hogy kezelhetetlen! :)

Bízom benne, hogy többségben olyan szerverek lesznek, amik segítség nélkül mennek.
  • Cujo HuN
  • NIBI
    Hát én nyomhattam mint süket az ólajtót. :D
    Amúgy a Ferkán próbáltam a TC-t és ABS-t tényleg frankón csúszott, mászott, közben szépen fogható volt, na de nem hiszem hogy mi szimesek ehhez vagyunk szokva. :)
    Szerintetek az autóban lévő helpeket majd a szeró beállításban ki lehet kapcsolni?
  • Cujo HuN
    Sziasztok!
    Megvásároltam én is a játékot,eddig nagyon tetszik.Várom már a teljes verziót :)
    Hoztam is egy köridőt,amit kb 15 kör alatt értem el.Segítségekből ABS,és automata kuplung volt bekapcsolva.
  • Solt
    Nekem a vándorló gurulós székem a kihívás! :DD

#4903: Én sem... minden ki van kapcsolva, csak azt használom amit az autó egyébként is tud a valóságban! :) Eléggé ideiglenes helyen vannak a cuccaim, ezért inkább azokat a verdákat nyúzom most, amihez a valóságban sem kell kuplung és H váltó! :)

#4904: Nem csupán a kihívás a lényeg, hanem a valósághűség is. Ha gyárilag van benne TC meg ABS miért ne lehetne használni? :) Messze van ez attól, hogy emiatt a "pedálok tövig" effektus lépne elő! :)
  • GPx8
    Ha utcai autóról beszélünk, akkor "legális" az ABS, azt igazából sem lehet többnyire kikapcsolni.
  • NIBI
    De ABS-el meg TC-vel hol a kihívás? :D Csak taposom a pedálokat tövig oszt jóvan?! Erre ott a Simbin. :D
    Pont ez a jó az AC-ben hogy még egy fékezés is kihívás! Így van ez élőben is. :)
  • b-type
    ja, semmit.
    én spec automata kuplungot sem, nem kéri a játék. A Lotus is egyenlőre elvan gázfröccsös visszaváltással, majd ha jobban ki lesz dolgozva a mechanikai sérülés, akkor gondolom vége a jó világnak. :)
    Jelenleg gázos fék az egyenes féktávokhoz, és gázfröccsel visszaváltás mindenhol máshol...
  • Jacek
    Én nehezítésként a 10 éves Momo forcommal tolom mert nincs más:DDDDD +1 sec:D
  • Solt
    Szimulátor topik... alap tétel, hogy segítségek nélkül mennek a júzerek! (pontosabban max csak azt használjuk ami gyárilag benne van az autóban)

Ha nem így lenne, gondolom jeleznék... (legalábbis remélem)
  • NIBI
    Meg mikor időt írtok, akkor is illene leírni hogyan, milyen helpekkel készült. :)
  • NIBI
    Ti nem kapcsoljátok ki a segítségeket? :O
    Akartam már régebben is mondani hogy a videóba tegyétek be a pedálmozgást is, abból kiderül milyen helpekkel mentek.
  • b-type
    Mentem vele most ott is, hogy ismerkedjünk :)
    Ott 1:29
    Már kezdünk jóba lenni:
    Monza:1:29.8
    Imola:1:49.2
    Magione:1:15.1

A fékkel nem tudok mit csinálni az ilyen, nagyon odafigyelős, a difi-t Magione-n elég jól ki lehet próbálgatni.
  • Tomsteel
    Itt lesz a Ghost car-om, hátha tudod használni.

Dokumentumokban van.
  • oneal1
    még nem mentem, de tervezem, csak monzában nyomtam vele
  • Tomsteel
    Nincs még, nálam a save replay gomb egyelőre sötét itt ezen a képernyőn, ahol az időt mutatja. Jó lenne rájönni, hogy miért, nem vágom még pontosan, hogy mit-merre lehet állítani.
  • SirAlo
    Az kemeny, videod nincs?:D
  • Tomsteel
    Pont nemrég írták twitteren, hogy a "végleges" verzióig, tehát a teljes béta periódus alatt.
  • antiqueA
    Meddig lesz ez az "elővételi" akció?
  • Tomsteel
    Bocsi.

Túlfékeztem az utolsó előttit, 54 eleje benne lesz gyári beállítással, semi-slicken.
  • SirAlo
    HDR nelkul is fenyes az aszfalt nalam, ezen lehet javitni valahogy?

• b-type
    Imola-ban mi a jó idő a szivarral, ki mit megy?

• SirAlo
    Hamarosan lessz video is:)
  • Ginger17
    Minek húzod le? Automatikusan megcsinálja a progi. Hiába 900 fok - hagyd úgy - addig fogod csak tudni tekerni ameddig a valóságban van.
  • SirAlo
    Kormanyzarat amugy nem lehet allitni a jatekba? Vagy ha lehet milyen nevvel van ? Probaltam a forma1-es autot, gondoltam lehuzom 900 fokrol 450-re mert csak forma1-es auto, de allati erzekeny lett igy a kormany