42876
-
#4925 Azért a keresőt szabad használni, googlebe második találat :)
http://www.racedepartment.com/forum/threads/activate-dev-apps.77212/ -
#4924 -
#4923 oké köszi, és ezt a dev appot hol kapcsolom be?:D -
#4922 dev appokat kapcsold be, azok között lesz egy olyan, ahol a driver seat-et tudod állítani -
#4921 sok olyan videót láttam pl ferrari replayeket, ahol a nézet belül középre van állítva, nem rég volt linkelve egy pl:)
váltogatom a nézeteket de ezt sehol sem találom -
#4920 köszi -
#4919 Vallelunga és a Fiat 500 hangulatos kombináció :D
vajon olyan apróságokat terveznek megcsinálni, mint pl. felkapcsolt lámpánál felkapcsoljon a műszerfal világítás, esetleg a zöld lámpa ikon ? :) -
#4918 Csak felraktam a semislick gumikat, mást nem állítottam. -
#4917 azt meg lehet tudni mit állítottál a setupnál?:) -
#4916 1:55 eleje 54 vége ez a köröm:
-
#4915 Én el sem merem mondani min ülök:DDD -
#4914 Jobb oldalrt játék közben hozd elő a help app-ot, és abban annak leírva dolgok. -
attila46 #4913 Srácok..a játékhoz vannak bill.parancsok..ha vannak hol lelem őket??
köszi -
#4912 Wheel rate meg height dolog mit csinál? Ahhoz nem ír semmi helpet nálam. -
#4911 Hát mondjuk a public-on tuti engedélyezve lesz minden. :)
De éles bajnokiban hogy nézne már ki hogy TC meg ABS? Nagyon nem szeretném... Most sincs olyanunk. :P -
Solt #4910 Nem attól szimulátor valami, hogy kezelhetetlen! :)
Bízom benne, hogy többségben olyan szerverek lesznek, amik segítség nélkül mennek. -
#4909 -
#4908 Hát én nyomhattam mint süket az ólajtót. :D
Amúgy a Ferkán próbáltam a TC-t és ABS-t tényleg frankón csúszott, mászott, közben szépen fogható volt, na de nem hiszem hogy mi szimesek ehhez vagyunk szokva. :)
Szerintetek az autóban lévő helpeket majd a szeró beállításban ki lehet kapcsolni? -
#4907 Sziasztok!
Megvásároltam én is a játékot,eddig nagyon tetszik.Várom már a teljes verziót :)
Hoztam is egy köridőt,amit kb 15 kör alatt értem el.Segítségekből ABS,és automata kuplung volt bekapcsolva.
-
Solt #4906 Nekem a vándorló gurulós székem a kihívás! :DD
#4903: Én sem... minden ki van kapcsolva, csak azt használom amit az autó egyébként is tud a valóságban! :) Eléggé ideiglenes helyen vannak a cuccaim, ezért inkább azokat a verdákat nyúzom most, amihez a valóságban sem kell kuplung és H váltó! :)
#4904: Nem csupán a kihívás a lényeg, hanem a valósághűség is. Ha gyárilag van benne TC meg ABS miért ne lehetne használni? :) Messze van ez attól, hogy emiatt a "pedálok tövig" effektus lépne elő! :) -
GPx8 #4905 Ha utcai autóról beszélünk, akkor "legális" az ABS, azt igazából sem lehet többnyire kikapcsolni. -
#4904 De ABS-el meg TC-vel hol a kihívás? :D Csak taposom a pedálokat tövig oszt jóvan?! Erre ott a Simbin. :D
Pont ez a jó az AC-ben hogy még egy fékezés is kihívás! Így van ez élőben is. :) -
#4903 ja, semmit.
én spec automata kuplungot sem, nem kéri a játék. A Lotus is egyenlőre elvan gázfröccsös visszaváltással, majd ha jobban ki lesz dolgozva a mechanikai sérülés, akkor gondolom vége a jó világnak. :)
Jelenleg gázos fék az egyenes féktávokhoz, és gázfröccsel visszaváltás mindenhol máshol... -
#4902 Én nehezítésként a 10 éves Momo forcommal tolom mert nincs más:DDDDD +1 sec:D -
Solt #4901 Szimulátor topik... alap tétel, hogy segítségek nélkül mennek a júzerek! (pontosabban max csak azt használjuk ami gyárilag benne van az autóban)
Ha nem így lenne, gondolom jeleznék... (legalábbis remélem) -
#4900 Meg mikor időt írtok, akkor is illene leírni hogyan, milyen helpekkel készült. :) -
#4899 Ti nem kapcsoljátok ki a segítségeket? :O
Akartam már régebben is mondani hogy a videóba tegyétek be a pedálmozgást is, abból kiderül milyen helpekkel mentek. -
#4898 Mentem vele most ott is, hogy ismerkedjünk :)
Ott 1:29
Már kezdünk jóba lenni:
Monza:1:29.8
Imola:1:49.2
Magione:1:15.1
A fékkel nem tudok mit csinálni az ilyen, nagyon odafigyelős, a difi-t Magione-n elég jól ki lehet próbálgatni. -
#4897 Itt lesz a Ghost car-om, hátha tudod használni.
Dokumentumokban van. -
#4894 még nem mentem, de tervezem, csak monzában nyomtam vele -
#4893 Nincs még, nálam a save replay gomb egyelőre sötét itt ezen a képernyőn, ahol az időt mutatja. Jó lenne rájönni, hogy miért, nem vágom még pontosan, hogy mit-merre lehet állítani. -
#4892 Az kemeny, videod nincs?:D -
#4891 Pont nemrég írták twitteren, hogy a "végleges" verzióig, tehát a teljes béta periódus alatt. -
antiqueA #4890 Meddig lesz ez az "elővételi" akció? -
#4889 Bocsi.
Túlfékeztem az utolsó előttit, 54 eleje benne lesz gyári beállítással, semi-slicken. -
#4888 HDR nelkul is fenyes az aszfalt nalam, ezen lehet javitni valahogy?
-
#4887 Imola-ban mi a jó idő a szivarral, ki mit megy?
-
#4886 Hamarosan lessz video is:)
-
#4885 Minek húzod le? Automatikusan megcsinálja a progi. Hiába 900 fok - hagyd úgy - addig fogod csak tudni tekerni ameddig a valóságban van. -
#4884 Kormanyzarat amugy nem lehet allitni a jatekba? Vagy ha lehet milyen nevvel van ? Probaltam a forma1-es autot, gondoltam lehuzom 900 fokrol 450-re mert csak forma1-es auto, de allati erzekeny lett igy a kormany