| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Akkor probalj 1 labbal pedalozni (ha nem ugy tesztelted), nem tudom mit mennyire szamol az AC, de ugy jobbnak kell lennie. Ha minimalisan is a gazon alsz fektavon es kanyarban, akkor az ugy fake az EDiffi miatt.
A drift enges sem erdekel;)
Mar sokszor irtam, hogy az AC-ben varhato/lesz egy kis fun faktor. Nem simcade/realisticgame/drivinggame (kinek mi tetszik:P) jellegu, csak egy leheletnyi;)
Ket oka lehet.
Egyreszt az eladasok es a fun-faktor miatt, plusz Aristotelis korabbi munkai is hasonlok voltak (gumi beallitas, hosszabban, erzhetobben fokhato, lassabb atmenetekkel).
Masreszt, korabban irta, hogy a gumit senki sem erti, igy lehet kompromisszumos nala egy kicsit.
Nekem nincs gondom vele, teljesen jo, csak kicsit "autosabbak" a dolgok;) Meg a Lotus is, pedig az ongyilkos szerkezet elvileg:P
De meg kell varni hogy kiforrja magat. A kod alapjan, amit bele tudtam nezegetni, mar most van lehetoseg gumizodasra (korszam alapjan allithato az elore gumizott palya, es a koszolodas is). Lehet hogy a melegedes, kopas es egyeb szimes teruletek is meg eleg beta-sak (mar van, de meg nem hasznalhato).