42876
-
#4723 Ja, kunos belehuzott:)
Early Access 0.1.2 - update 1
- Added visual studio dll and pdb to override suspicious failing installs
- Tweaked default audio levels
-
#4722 Én tudom állítani a felbontást. Nem tudom nálad mi van -
#4721 Jah, hogy ezek utolag felturbozott alsokategorias cuccok a 200-as sorozatbol?! Akkor ez igy jo nagy kavar;)
Akkor Kunos jol irta, csak az nVidia 200-as sorozatan belul van kavaras. -
#4720 19:21kor volt valami 13,5 megás. -
#4719 Es ha ranyomok a Start Engine-ra akkor el se indul a jatek, errort dob ki:( volt valami update?
-
#4718 Ez alapján az már dx10.1 -
#4717 Kunosek szetszortak, lehet hogy ez a szerencsem:) Ha komolyabb ceg lenne, le se szarnanak:P De en legalabb tudtam elore, hogy ha rendesen megcsinalja, akkor nem fog menni. Szerintem sokan vakon szivtak be. -
#4716 Nem hiszem hogy atallitja automatan, en nem vettem eszre. Kunos tobbszor leirta, hogy NEM tamogatja a dolgot. Csak azert tette be az attiros dolgot a DX10.0-hoz, mert rinya volt:DD -
#4715 Hááháá! Akkor ő a hunyó ! :DDD Lehet ez a szerencséd ! :) -
#4714 Az a leiras ott egy kicsit bugos:)
DX10.1 kell, az biztos. Az ATI-t nem ismerem, de az odairt nVidia biztos hogy fake, azon hivatalosan nem megy:) Tegnem este nem is ment:) Aztan "megoldodott" -
#4713 Most fel akartam rakni nagyobb felbontasra a jatekot , mert lattam hogy IR-be is csak 30-40 FPS-em van es ennyivel is teljesen jol fut, de a resolution resznel most csak egy kocka van es nem lehet felbontast allitni, ez most valami bug?:| -
Fox44 #4712 Nem tudom, hogy minek kell hülyeségeket terjeszteni!? Hardware and Software requirements -
#4711 A-aa, dx10.1-es kártya kell ahhoz, hogy fusson. A hd4830 meg olyan ugyebár. Nekem a techdemo tök jól futott vele. -
Debilon #4710 nem kell átírni semmit sem, a patch automatikusan a megfelelő beállítást használja.. -
#4709 Lattam leirast is hogy ini-be at kell irni dolgokat es akkor megy DX10en, van valami elonye nekem ezt atirni? -
#4708 Amugy allitolag csak DX11 kartyaval kellene mukodjon a jatek, nekem HD 4830 van ami DX 10.1es , viszont siman megy vele a jatek -
Screenracer #4707 Ez tök jó. Pont tegnap írtam, hogy marha jó a játék, azóta jött már rá 4-5 patch. Hát basszus! Még jobb lett. -
#4706 Pontosan ezt akartam írni! :) -
#4705 Tudnátok tolni valami kellemes HDR beállítást? Akár merre tekerem, csak rosszabb lesz: vagy sötét, vagy homályos... -
swadawa senpai #4704 nézd a sisakot hogy rezeg mikor rámegy :) -
#4703 -
#4702 En is tole vettem, es megbizhato -
#4701 -
#4700 tilos itt reklámozni őt.. :D
de ha a játék nevét és az összeget egy google keresésbe írod be....... :) -
#4699 5200ért simán megvásárolnám, de mi az, hogy egy magyar sráctól ? -
#4698 Max graffal kis állítgatással simán lehet olyant mint CARS-ban van :))))
Ez nem a max ...:) -
#4697 -
#4696 -
Fox44 #4695 AI-t és/vagy online-t, jó lenne, ha karácsony elött, vagy még ebben az évben beletenné.) -
#4694 E30-as idődből kiindulva én 42-őt mondok, most mentem egy 45,2-t setupolás nélkül. -
#4693 Szep mezony, lenne, ha mukodne:D
-
#4692 sajna csak holnap, aludnom kell, éjjel meló. :( -
endy papp #4691 Nem mert a pipával engedélyezed ,mint mindent a játékban-okban.
Nekem a TP nél sem volt bepipálva mert fps nyertem vele.....és nem volt annyival rosszabb,ennél meg még nem tudom milye..... -
#4690 Próbáld Monzában. Zseniális. -
#4689 Aztaqva ez a GT2 Bömös mekkora..
elég részletes setup van hozzá, szal a franc tudja mire jó, de holnap meló után betöröm 1:45-re Imola-ban, Ezzel is uaz mint az E30-l minél keményebben mész annál jobb, zseniális. -
#4688 Amit írtam, hogy az pitben lévő telemetria rosszul mutatja a sebességi fokozatot, a köv patchban javítva lesz. Hozzájárultam a játék fejlesztéséhez -
#4687 Ja, utána én is olvastam. Érdekes dolog ez. -
#4686 Szerintem Imolaba elobe se raz a razoko , itt nagy sebesseggel ramegy es meg se rezdul a kamera
-
#4685 Amugy erdekes ez a HDR, ha bepipalom hogy Disable HDR akkor fenyes az aszfalt, ha leveszem a pipat akkor meg jobb, nem akkor kene legyen HDR amikor nincs bepipalva ? -
#4684 sztem inkább üt, de persze attól függ, versenyautóban nagyon merev a kasztni.
Ezekben a 'puha' kocsikban mint az E92 a játékban már tekeredik bőven...érezni is vezetés közben.
De a kasztni mozgása nem befolyásolhatja a kormányzás pontosságát.
Egyébként van rázókő a játékban ami ráz...egy ilyen rácsos izé valamelyik pályán...rámész és megráz meg rázóhangja van.
De ezek a sima hurkák csak eldobnak, meg odavernek a kasztninak. :)