42876

banner
  • Alexease
    Ja, kunos belehuzott:)

Early Access 0.1.2 - update 1
    - Added visual studio dll and pdb to override suspicious failing installs
    - Tweaked default audio levels
  • Norbi1990
    Én tudom állítani a felbontást. Nem tudom nálad mi van
  • Alexease
    Jah, hogy ezek utolag felturbozott alsokategorias cuccok a 200-as sorozatbol?! Akkor ez igy jo nagy kavar;)
    Akkor Kunos jol irta, csak az nVidia 200-as sorozatan belul van kavaras.
  • Norbi1990
    19:21kor volt valami 13,5 megás.
  • SirAlo
    Es ha ranyomok a Start Engine-ra akkor el se indul a jatek, errort dob ki:( volt valami update?
  • bardocz
    Ez alapján az már dx10.1
  • Alexease
    Kunosek szetszortak, lehet hogy ez a szerencsem:) Ha komolyabb ceg lenne, le se szarnanak:P De en legalabb tudtam elore, hogy ha rendesen megcsinalja, akkor nem fog menni. Szerintem sokan vakon szivtak be.
  • Alexease
    Nem hiszem hogy atallitja automatan, en nem vettem eszre. Kunos tobbszor leirta, hogy NEM tamogatja a dolgot. Csak azert tette be az attiros dolgot a DX10.0-hoz, mert rinya volt:DD
  • lac coo
    Hááháá! Akkor ő a hunyó ! :DDD Lehet ez a szerencséd ! :)
  • Alexease
    Az a leiras ott egy kicsit bugos:)
    DX10.1 kell, az biztos. Az ATI-t nem ismerem, de az odairt nVidia biztos hogy fake, azon hivatalosan nem megy:) Tegnem este nem is ment:) Aztan "megoldodott"
  • SirAlo
    Most fel akartam rakni nagyobb felbontasra a jatekot , mert lattam hogy IR-be is csak 30-40 FPS-em van es ennyivel is teljesen jol fut, de a resolution resznel most csak egy kocka van es nem lehet felbontast allitni, ez most valami bug?:|
  • Fox44
    Nem tudom, hogy minek kell hülyeségeket terjeszteni!? Hardware and Software requirements
  • bardocz
    A-aa, dx10.1-es kártya kell ahhoz, hogy fusson. A hd4830 meg olyan ugyebár. Nekem a techdemo tök jól futott vele.
  • Debilon
    nem kell átírni semmit sem, a patch automatikusan a megfelelő beállítást használja..
  • SirAlo
    Lattam leirast is hogy ini-be at kell irni dolgokat es akkor megy DX10en, van valami elonye nekem ezt atirni?
  • SirAlo
    Amugy allitolag csak DX11 kartyaval kellene mukodjon a jatek, nekem HD 4830 van ami DX 10.1es , viszont siman megy vele a jatek
  • Screenracer #4707
    Ez tök jó. Pont tegnap írtam, hogy marha jó a játék, azóta jött már rá 4-5 patch. Hát basszus! Még jobb lett.
  • Danecay
    Pontosan ezt akartam írni! :)
  • Ginger17
    Tudnátok tolni valami kellemes HDR beállítást? Akár merre tekerem, csak rosszabb lesz: vagy sötét, vagy homályos...
  • swadawa senpai
    nézd a sisakot hogy rezeg mikor rámegy :)
  • Ginger17
  • SirAlo
    En is tole vettem, es megbizhato
  • lac coo
  • Szabi #4700
    tilos itt reklámozni őt.. :D

de ha a játék nevét és az összeget egy google keresésbe írod be....... :)
  • Skypack
    5200ért simán megvásárolnám, de mi az, hogy egy magyar sráctól ?
  • lac coo
    Max graffal kis állítgatással simán lehet olyant mint CARS-ban van :))))
    Ez nem a max ...:)
  • Szabi #4697
  • lac coo
  • Fox44
    AI-t és/vagy online-t, jó lenne, ha karácsony elött, vagy még ebben az évben beletenné.)
  • bardocz
    E30-as idődből kiindulva én 42-őt mondok, most mentem egy 45,2-t setupolás nélkül.
  • Alexease
    Szep mezony, lenne, ha mukodne:D
  • b-type
    sajna csak holnap, aludnom kell, éjjel meló. :(
  • endy papp
    Nem mert a pipával engedélyezed ,mint mindent a játékban-okban.
    Nekem a TP nél sem volt bepipálva mert fps nyertem vele.....és nem volt annyival rosszabb,ennél meg még nem tudom milye.....
  • bardocz
    Próbáld Monzában. Zseniális.
  • b-type
    Aztaqva ez a GT2 Bömös mekkora..
    elég részletes setup van hozzá, szal a franc tudja mire jó, de holnap meló után betöröm 1:45-re Imola-ban, Ezzel is uaz mint az E30-l minél keményebben mész annál jobb, zseniális.
  • bardocz
    Amit írtam, hogy az pitben lévő telemetria rosszul mutatja a sebességi fokozatot, a köv patchban javítva lesz. Hozzájárultam a játék fejlesztéséhez
  • bardocz
    Ja, utána én is olvastam. Érdekes dolog ez.
  • SirAlo
    Szerintem Imolaba elobe se raz a razoko , itt nagy sebesseggel ramegy es meg se rezdul a kamera

• SirAlo
    Amugy erdekes ez a HDR, ha bepipalom hogy Disable HDR akkor fenyes az aszfalt, ha leveszem a pipat akkor meg jobb, nem akkor kene legyen HDR amikor nincs bepipalva ?
  • b-type
    sztem inkább üt, de persze attól függ, versenyautóban nagyon merev a kasztni.
    Ezekben a 'puha' kocsikban mint az E92 a játékban már tekeredik bőven...érezni is vezetés közben.
    De a kasztni mozgása nem befolyásolhatja a kormányzás pontosságát.
    Egyébként van rázókő a játékban ami ráz...egy ilyen rácsos izé valamelyik pályán...rámész és megráz meg rázóhangja van.
    De ezek a sima hurkák csak eldobnak, meg odavernek a kasztninak. :)