• Danecay
    Hát neked legyen igazad, de én nem sok reményt fűzök ahhoz, hogy egy alaposan megkésve kidobott DEMO-ból, egy pár hónap leforgása alatt teljes játék lesz. Ha mégis, és legyen így, majd jól meg fogok lepődni! :) Pedig úgy gondolom, hogy legalább a DEV Tool-okat, vagy azok egy részét kitolhatták volna, hogy a szerinted kész dolgokkal kiegészült játék kiadásáig is dolgozni tudjanak a modderek, ha már olyan készültségi stádiumban van a játék mint ahogy gondolod! Akárhogy is, mint írtam az rF2-ben már közel 2 éve elérhetőek azon dolgok amik itt még fejlesztési stádiumban vannak, mert nem véletlenül nem kerültek bele egy fizetős DEMO-ba, és még most sincs kész a játék. Biztos vagyok abban, hogy miután kitolják az AC-hoz is ezen dolgokat, lesznek felhasználói visszajelzések és javítani való dolgok bőven, mert nyilván nem lesznek elsőre hibátlanok, már ha csak ebből a "lecsupaszított" kiadott verzióból indulok ki!
    De majd meglátjuk, ezek csak következtetések, mert nem vagyok ám jóstehetség, mint ahogy gondolom Te sem vagy az! :)