| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Biztos, jó a játék kipróbálható része, de sajnos ez még nagyon messze van egy kész játéktól. Szerintem amennyiben rohamosan nem fejlődik, bővül a játéktartalom hamar alábbhagy majd a lelkesedés, mert az óra elleni körözgetést azért egy idő után meg lehet unni még élvezhető autókezelés mellett is, lást Tech Preview! Majd egy év késés után nem hogy teljes játékot, de még teljes értékűnek sem nevezhető DEMO-t adtak ki. Még ha ez az a PUBLIC DEMO lenne amit nem sokkal a Tech Preview megjelenését követően (azt hiszem 2013 február), nem sokkal későbbre ígértek. Bár mondjuk lehet, hogy az csak jó alaposan megkésve. Azért vagyok szkeptikus mert közel 2 éve az rfactor 2 hasonszőrű verziója, ennél azért előrehaladottabb állapotban jelent meg, mégsem készült el a végleges változat a mai napig sem! Itt pedig még sem AI, se multi, a tervezett karrier módról már nem is beszélek, amik ugye a teljes játék részét fogják majd képezni. Ja még egy nagyon fontos dolog ki is maradt a felsorolásból, mégpedig a fejlesztői eszközök (Developer Tools)rendelkezésre bocsájtása, hiszen ez lenne az egyik fő csapása a játéknak. Addig pedig amíg ezek nincsenek, modellezgethetnek orrba szájba a modderek, azt a hajukra kenhetik. Most megjelenés után patch-elhgetik naponta, vagy akár naponta többször is, de szerintem ez sem sokáig fog tartani. Ezek amúgy sem túl nagy volumenű változtatások, módosítottak itt ott egy két paramétert amiért sírt a nép és publikálták. Szóval kíváncsi leszek mikor lesz ebből teljes játék, de hogy én addig amíg meg nem jelenik, egy centet sem adok érte az tuti!
Persze örvendetes, hogy az eddig elérhető tartalom azért a nagy többségnek elnyerte a tetszését, bár a grafikát firtató hozzászólásokat azért megmosolyogtam. Becsapósak ám a screenshot-ok, és a mobilos videók! Anno a sreenshot-ok alapján az rF2 sem a kapott látványvilágot reprezentálta!