42876

banner
  • SirAlo
    Az nem lehet hogy olyan razoko van a palyan ami simabb ? Vagyis olyasmi mintha sima aszfalt lenne csak lefestve
  • precise
    De az nem kamu. A kormányon kamu, de ha mondjuk az ülésed ráz az már nem mert a kasztni az berezonál a rázókövön.
  • lac coo
    Mondjuk a hangja az eleg gaz, lehetne hangosabb meg jobb, az azert sokat dobna az erzesen :)
  • Alexease
    Neki kamu razoko effekt kell, olyan ami az rF1 es tarsaiban van: tukor sima aszfalt, piros-feher felfestes, es brutal rangatja a kormanytr jobbra-balra, elhuz valamelyik iranyba, es sebessegtol fuggetlenul szol a kerekveto hang (minden tipuson ugyanaz):)

De lehet hogy cockpithez kell vagy valami ilyesmi...
  • Ginger17
    Szereti, ha rázza valami... akkor is, ha nincs ott semmi.
  • Alexease
    Ezt en sem ertem, hogyan mukodik. Ha a Steam 35EUR-ert adja, a Steam-nek van folyamatos koltsege az egesszel, ki valik meg bo 10EUR-tol hogy olcsobban adjak?! Kunosek biztos nem;) A Steam meg miert?!

Igazabol mindegy, en maradok a Steam-nel. Es mivel ezek az oldalok tiszta web cimen uzemelnek, mar reg becsuktak volna oket ha valami kamu lenne.

Lehet hogy valami reklamozos, promocios, email es egyeb adatgyujtogetos dolgoggal van osszekombinalva, azert adjak olcsobban: a Steam-tol megveszik 35EUR-ert, oda csaljak az embereket ~22EUR-ert, de a megadott adatokkal es infoval uzletelgetnek itt-ott (volt aki vegigolvasta az 1pontos tobb oldalas szerzodesi feltetelek reszt?).
  • lac coo
    Ott van boven, imolaban nem igen.....
  • lac coo
    Igazabol tuti jo ez, csak hozzaszoktam mar hogy raz mindegyik :)))
    De tuti raz itt is ami reces, mert valoban van, hogy a betonhibakat is jelzi az ffb.Imolaban is van a celegyenesben egy kis szintkulonbseg, ott isszepen ugrik egyet. Meg azt imadom, ahogy a teljes, felkor szeru kerekveton keresztul megy a kerek, azt teljesen jol adja vissza, erezni, hogy ives....
  • SirAlo
    nekem van razoko effekt, silverstoneba tuti van, ott probaltam leginkabb eddig
  • Alexease
    De minek neked kamu razoko effekt?!:)
  • precise
    Akkor ha nem lesz FFB-ben kamu rázókő effekt, akkor valahogy csak megkéne ezt oldani. Van pl az D-box cumó . Vagy valami megoldás csak kéne.
  • lac coo
    De ez tudtommal onli steam...hogy kaphat ebbol mas is ? En ezt sose ertettem.....Ha steam adja, kezeli, aktivalja a kodot hogy lehet olcsobb, miert lenne ez jo neki.....
  • hungary27
    acs.exe hibára tudtok valamit?
  • Fox44
    Honnan tudod?:) Dokumentum esetleg?
    "egyéb helyről"?
  • Szabi #4669
    a steam-es árak fele a valve zsebébe kerül.. :D

minden kulcs hivatalos, nincs kulcsgenerátor vagy akármi, ezek nagykerből/egyéb helyről kerülnek ki és nem fogyasztói/bolti áron árulják...
    a 11k felét Gabe bácsi kapja, a bolti áraknál meg a nyomdászok/bolt/szállítók stb.
  • Fox44
    De legalább valami befolyik. Ezeknél már nem vagyok biztos.
  • Fehercsoki
    Szerintem a 11k sem hozzá folyik be, csak egy része... Ezek valószínűleg azért olcsóbbak, mert kevesebb emberen keresztül jutnak el a vásárlóhoz, kisebb rajta a haszon.
  • lac coo
    nincs .
  • Fox44
    Ezek nem hozzá folynak be(Kunos), nem? gamekeys4all: 22.40 euro ~ 6 644 Ft
    egy magyar sráctól: 5200 ft
  • Alexease
    Olyan nekem is van egy, ha kell valakinek ajandekba:)
  • Alexease
    vSync nincs bekapcsolva?:)
  • lac coo
    F1 2012 nem kell ,ajándékba ? :))) Steames, eredeti legális .
  • lac coo
    Nálam semmi plusz fps-t nem hoz a fű meg egyéb object kikapcsolása .
  • Alexease
  • Szabi #4659
    ha utalod a steam-es árat, veszek neked kulcsot amit beaktiválhatsz steam-re

steam: 34,99 euro ~10 379 Ft
    gamekeys4all: 22.40 euro ~ 6 644 Ft
    egy magyar sráctól: 5200 ft
  • Pukkandur
    Remélem találok valakit aki miután átutaltam az árát megveszi nekem...
  • Alexease
    Igen.
  • lac coo
    5 a sok fű ?

Pukkandúr én megvenném ,de igazából nekem számlám sincs csak asszonynak :)))
  • Alexease
    c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/video.ini
    WORLD_DETAIL=5 ; 0 to 5
  • Alexease
    Elneveztem 2.0-nak, es feltoltam a tobbi kozo, thx!
    AC Files
  • lac coo
    Es hol lehet kiloni a.fuvet, engem nagyon nem erdekel.....
  • Alexease
    Megneztem a World Detail beallitast, emnnyit szamit (meg nem lehet menubol allitani).
    Az autoban ulve, igazabol csak a 3D-s fivon latszik (sok, keves, nulla), a tavoli dolgok lenyegtelenek, nem latszik (persze, aki photomode-ra akarja hasznalni, annak az is szamit;P).

Max-on 75fps, aztan keves fuvel 85fps, nulla fuvel 100fps:D

Ha beleszamolom hogy nagyobb felbontason vagyok a szokasosnal, nagyobb arnyekolason, es meg a tukrozodes is be van kacsolva LOW-ra, talan meg AI-val is boen jo lesz, az unsupported kartyamon:D
  • raczger
    Kicsit frissítettem a még TP-hez írt drift appot, innen szedhetitek:
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/app-drift-points.419/#post-13317

• Pukkandur
    Ha átutalom az árát megvennéd nekem?
  • Pukkandur
    Nincs a választható kártyák közt a Maestro. Az előbb elírtam, nem mastercardom van, hanem maestro.
  • Pukkandur
    Már néztem, de az a baj, hogy ha a paypal-t választom nem jön be az a rész ahol az egyenlegemről tudnék fizetni, mindenáron a bankárya beállítást erőltetné:-(
  • NIBI
    Hogyhogy nem tudsz vele?
  • Alexease
    En segitenek, mar masnak is vettem ezt azt, de most ezt a lecsalt kozoskoltsegbol es T-Home csekk arabol vettem, nincs tobb keret:)))
    Lacc is biztos segitene, de o meg rohangalt mint pok a falon, mert tok ures volt a szamlaja:DDDDDDD
    Magyarorszag, en igy szeretlek! :D
  • Alexease
    A mostani patch-ben mar alapban visszarakta:)
    Meg mindig jobb, mintha a megjelenes utan 2 honappal adna valami eletjelet;DDD
    Gondolom igy hogy SEA es olcsobb, kenytelen megnyomni, hogy minnel elobb lehessen jobb, szebb, bugmentesebb es kesz, hog megjelenjen veglegesben, teljes aron.
    Remelem, most hetekig ez a tempo marad, es ilyen lendulettel jon az AI, Online es a tobbi tartalom is:P
  • Timbu

A PayPal-t is kipróbálhatod. Azt is elfogadja a Steam és elvileg nem kell hozzá bankkártya, mert belföldi utalással is fel lehet tölteni. (Bár nekem nemrég több hónap után elkezdett erősködni, hogy márpedig adjam meg a bankkártya számomat.)