| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én azért ennyire mazochista nem vagyok! :)Ha én rászánom magam, hogy megvegyek valamit, azért akkor is törekszem, arra, hogy minél olcsóbban tegyem azt. Az F1 2013-t pl. 4000 Ft-ért vettem. Hogy érted, hogy a wareznál jobb? Szerintem, nem csak, hogy jobb, hanem eredeti, teljes értékű játékot kapsz! Ez nem hiszem, hogy lelkiismereti kérdés kell, hogy legyen! Szerintem, amennyiben közvetlenül a STEAM-ről veszel valamit, az a többlet ár, amennyivel többet kifizetsz egy játékért, jó eséllyel nem a készítők zsebében köt ki, hanem a STEAM-nél. Elég csak ha a magyar CG-ra gondolsz, ahol a dobozos játékok elég sok esetben több ezer Ft-al olcsóbbak a STEAM-nél. Ennek fényében akkor a CG is egy korrupt oldal lehet! Pedig nem hiszem, csak olcsóbb, más a forrás, mittudomén, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy véleményem szerint a STEAM túl drága, a legtöbb esetben érdektelen kedvezményeit és akcióit figyelembe véve is!