42876
-
GPx8 #4603 Ez a Photomod app honnan van? -
#4602 Ez meg már olyan, mintha nem is lenne HDR... akkor meg minek? -
#4601 Ahol sima a szegélykő ott minek legyen rázás? -
#4600 nekem most jött elő egy olyan hiba, hogy uráltak ilyen szines sávok a játékban, mintha valami driver hiba volna,kiléptem menübe, majd vissza a pályára és nincs gond, érdekes -
#4598 Vedd vissza 333-ra, aztan annyi;) Az elso dolgom volt, hogy visszairjam, az APP DevMod-dal egyutt;P -
#4597 Mondjuk rengeteg panasz volt forumon az FFB-re, én is egy napig idegeskedtem miatta :))) Érzésre talán kicsit szűrtebb lett a mostani, de még mindig jó .... -
#4596 Elvileg nem, mert igy kevesebbet szamol. De nem tudom, nem emlekszem hogy masok mennyit tolnak ki a kormanyra. Lehet, meg igy is jo ez az ertek. Bar, kicsit kevesnek tunik...:) -
#4595 Nem írt hülyeséget. :) -
#4594 Es figyelembe kell venni Kunost is. Persze profi, meg ilyesmi, de azert egyedul van, es nem teljesen expert.
Az alapdolgok jok, de vannak/lehetnek "extra" megoldasok, amelyek irrealisan belassithatnak: kulonfele elelmosasok, motionblur, vagy a tukrozodes rengeteget zabal.
A textura meretekkel, es talan mar a polygon szammal sincs gond. Ami gazos, az a dinamikus render/postprocess szamitas.
Ha pl. a tukrozodessel 50% fps-t lehet nyerni, nem hinnem hogy megeri kinlodni vele, az autobol ugy sem latszik;) -
#4593 Ezeket a 100fps-es dolgokat nem is értem, ha működik a vsync, márpedig működik, akkor minek több fps? Nem lesz simább a kép, csak rosszabb, ahogy ugrál. Az nKp-ben nálam nem működött, és amikor 230ról leesett 170-re, akkor szaggatott. -
#4592 És az jó nekünk, hogy visszavette 100-ra ? :)) -
#4591 A pilóta integetés az nem működik ??? Elsőben még ment , néztem is hogy rázza valakire az öklét :))) -
#4590 Meg nem neztem, de "sajnos" rengetegen sirnak a billentyu es gamepad miatt, igy valszeg lesznek kellemetlen dolgok neha:/ Persze nem butitja le, de nekik is meg kell felelnie. -
#4589 :)
Nekem néha hiányzik, hogy rázzon a rázókő :))))
Még ha sima, akkor is ! :D -
#4588 De ez mar nextgen:) -
#4587 Jah vettem észre, nekem ki is lőtte a logitech drivert, beállt 270-re a kormány :)))) -
#4586 A sebessegnel (fps) azert az igeny es realitas is sokat szamit:) Mindent felkapcsolva max-ra, nem biztos hogy a legjobb megoldas.
Azert lehet kompromisszumos megoldasokat talalni. Egy autos jateknal, foleg szimnel azert tobbet szamit a sebesseg, nehany csak allokepnel vizslathato reces pixelnel;)
MOST meg az en gepemen is teljesen jo, pedig a tegnapi napbol lathato, hogy Kunost kellett psizkaljam, hogy legalabb elinduljon DX10-en is;DDD
Persze nem giga felbontason, nem max-ra huzva, de boven tokeletes.
Nem hinnem hogy egy olyan kartyan ne lehetne beallitani hasznalhatora, ami tobbe kerul, mint az egesz gepem, monitorral egyutt;D -
#4585 Pedig TP-ben, és NKP-ban is volt :)))) -
#4584 Photomoddal érdemes kísérletezni, elég szépen helyre lehet rakni az elcsúszott hdr-t blom-ot , bár azt nem tudom elmenti-e a változtatásokat:
-
#4583 Meg en sem, foleg csak a Lotus-t nyomattam;) -
#4582 ezt a kis méregzsákot még ki sem próbáltam!:D
milyen? -
#4581 Nalam ott is beka van:P De koszi, feltoltom!
-
#4580 Meg szerencse hogy nincs, ahogy irtam, ma mar azert gagyi megoldas lenne ilyenekkel operalni;) -
endy papp #4579 Ezt egy másik fórumon olvastam .
Ezek szerint mindenre megvan a magyarázat.
""At the moment there is no faked vibration added when going over bumps. What you get is the direct "pure" FF signal coming from the tyres.
When you go over a curb in a real car you dont get any left-right movement in your wheel.. what you get is an up/down vibration coming from the car frame."
AC fórumon ezt írta az egyik fejlesztő, szóval direkt nincs hozzáadva plussz rázókőeffekt."" -
#4578 Nalam a TP-hez kepest gyorsabb. Az ala render dolgokon tuti optimalizalt. A TP-ben 50 kornyeke volt, itt boven 60 felett, es a TP-hez kepest agasabb az arnyek beallitas es nagyobb a felbontas. Az AI valszeg majd legyilkolja:P -
precise #4577 Abarth Skin -
#4576 drivereket érdemes átnézni szerintem, az a baj, hogy neked nvidiád van és így ebben nem tudok segíteni, mindig radeonom volt -
#4575 Jott megegy update;) Az M3 E30-at piszkalta es visszavette az FFB frissitest 100Hz-re:P -
#4574 Mondjuk a TP-hez képest is van -30 fps-em, úgy, hogy most a TP-vel ellentétben nem is engedi a 8x AA-t a progi. -
#4573 Szerintem a kamu effektezes nem hianyzik:) Ha valoban jol megirta az engine-t, tobbet es reszletesebben szamol a felfuggesztesbol es gumibol, es ha mar lezeres palyak vannak, felesleges lenne telepakolni razos cuccokkal.
Nalam a palyaerzes teljesen jo. Ahogy mar irtam korabban, Silverstone pit kivezeto resz, az aszfalt kozepe eleg jo alap, nem kerekveto vagy katyu, de kicsit temposabban eleg jol beraz, hullamzik, rezeg stb.
A kerekvetoknel is felesleges lenne a 10 eves gagyi, hogy mindegyik ugyanugy, ugyanannyira elhuz es rangat, sebessegtol fuggetlenul ugyanolyan hanggal;D Ez maradjon meg a SimBin-nek:D -
#4572 Nem, semmi bajom sincs, csak azt néztem, hogy teljesítményben nagyjából pariban lennénk, mégis, ha ilyeneket állítanék be a grafon mint te, 50 fölé nem menne az fps... Nem nagyon értem. -
#4571 A Lotus nekem is meg kell mondjam kerek perec.
De bszki egyébként olyan szinten bejön mint állat, talán az LFS ismerkedéshez tudok visszanyúlni, az volt hasonló, csak akkor még borzalmasak voltak a hangok.
..hiányoznak a NetKar Pro pályái...tök jó pályák voltak, remélem megérkezik ide is.
Az E30 és a KTM eddig amiket alaposabban teszteltem, egy pálya kivételével mindenhol jól meghajtottam, absz. kedvenc.
A KTM meg nagyon kemény, féktávokon nagyon-nagyon érzékeny, de über jó. -
#4570 Sokunknál rossz volt az FFB. az valóban gagyi CARS szint volt, én is azt mondtam, de most helyrerakta a patch ....Nem csak erősebbre vette, teljesen más, az egyik legjobb ami jelenleg van ( mondjuk Kunosé volt mindig is az egyik legjobb ...) , bár némi kamu effektezés azért nem ártana ,de ez egyéni ízlés kérdése .
Amúgy szinte mindegyik autó ilyen, sokkal bátrabban kell menni vele, mint ahogy első próbák során megy az ember, utána kezd el fun lenni a dolog ! :) -
GPx8 #4569 Kipróbáltam én is.
Nekem a Lotus 49' csalódás. Nem is nagyon küzdős, viszont nem is "fun".
Az FFb nem szarabb, de nem is jobb, mint a pCars-ban. Ettől sokkal többet vártam. (1.0 virágbolti verzió). A patch gondolom csak erősebbre vette az alap értékeket, nem hiszem, hogy pár óra alatt belenyúlt volna érdemben a kódba. Ha hotlapozás témakörben nézem, akkor az iRacing egyelőre simán agyonveri.
Tetszik a kis formula autó, a BMW M3 GT2 és az erősebb Lotus.
Megveszem, de megvárom az AI-t, most nem kell még egy, "egyedül kőrözgetek a pályán" tip. játék.
-
#4568 szép:)
ez milyen köridő? -
#4567 Bömbös is ilyen, de el is hiszem, ekkora batár slick gumikon ilyen diffúzórral megy ez mint az álom, persze ennek is vannak határai, de oda kell tenni betapad az egy bizonyos szintig. Bátran kell csapatni:) -
#4566 -
#4565 ez neked miért érdekes?:D
a hasít szöveg pedig azt takarja, hogy
full hd felbontás
16x aniso
4x AA
árnyékok high on.
egyedül a blur nincs bekapcsolva, hdr megy.
belső nézetből van a legkisebb fps átlag 90. az átlag itt -+10 ből jön ki kb.
Egyéb nézetekből 130 fps felett van.
ez nem számít hasítósnak vagy mi volt vele a problémád?:) -
#4564 A formula autó elég kemény azért, Codemasters F1-ben többször dobom el ,csúszok meg :))) ez kibír mindent, oda lehet vágni mindenhová, megy árkon bokron át, de persze rohadt jó !!! :) eleinte elég gagyinak tűnt, aztán rájön az ember, hogy taposni kell neki ,nem kell törődni vele hogy kanyar jön, aztán még bátrabban és még bátrabban :))) Mindig össze lehet kaparni valahogy ...:) -
#4563 Igazából a beállítás is elég barkács , sok lehetőség nincs ... Ki lehetne kapcsolni pl az értelmetlen 3d fűszálakat, textura állítás nincs is, stb ....