• Alexease
    Ezt most nem TP-nek hivjak es 0.9.9-es verzio, hanem Beta-nak (Early Access) es 0.1-es verzio:)

Ez egyertelmuen patchelgetve (update) lesz folyamatosan. Ha most azt irta, hogy nem mertek megjelentetni minden reszet (online, ai, race, career stb.), mert valszeg sok lesz a hiba, es igy jobban tudjak kontrollarni, akkor hogy akarta tavalymegjelentetni?!:))))))))))

Hogy mennyire tartja be a ket hetet, nem tudom. Max kissebb javitasoknal. Kunost ismerve honapok is eltelhetnek majd ket javtitas kozott:) Lesz vagy 1 ev, amire ez teljesen kifutja magat.

Ami surgos lenne az az AI VAGY az online, hogy az emberek hasznalni is tudjak.
    Persze, egyelore az uj autok es palyak boven megteszik;)

De ahogy korabban mar tobbszor irtam, Kunostol senki ne szamitson konzolos osszetettsegu jatekra vagy iR-szintu HC-szim megoldasokra (nem fizika, inkabb a profi korites, talalas, lehetosegek).

Ez egy felturbozott nKP, (majd) sok szep tartalommal:)

De ami extra pozitiv, hogy elindul a gepemen (nem DX11 a kartyam, es hiaba DX11-nek reklamozta:P). Persze tudom, visszafele kompatibilis, de egy natur DX11 nem indul el (pl. CARS korabbi DX11 verzioja).