42876

banner
  • GPx8
    Gondolom, pár hónapig el lesz a kész autók csepegtetésével is... (Ne legyen igazam).
  • Alexease
    Bar meg csak 4. napja van Soon, Kunos szinten ez meg semmi:)
    Kivancsi leszek a 2 heti update-ekre:P
  • Alexease
    Amikor ket napja Kunos azt irta, hogy most mar nincs kodolas es figyeli a net-et, optimista hozzaallassal a weboldal inditasat es a megjelenest jelentette volna. De ugy nez ki, inkabb szereti nezni, ahogy a celkozonseg agonizal:DDDD
  • hondash3
    Te most miről beszélsz?
  • cstibikeee

Háháháháháháhá
  • maffioso
    OFF
    Az amatőr (és most már a profi) rallysokkal az a bajom, hogy van néhány száz versenykilóméterük, és azt hiszik, hogy hatalmas versenyzők, akiknek nem lehet újat mutatni. Nagy szart. Balfasz az összes (tisztelet a kivételnek). A legtöbbjük összeállítani sem bír egy épkézláb futóművet vagy féket, nem hogy beállítani azt. A szimulátoros playerek top hányada állítom, hogy körbeverné a magyar rally 2-t, az rte-t, vagy a rallysprint mezőnyt. Meg lehet nézni a gran turismo academy győztes Alex Buncombe-t. Szó szerint kitiltották a brit gt osztályból, mert jobb időt ment, mint a profik mennének, csak hát az ráadásul egy amatőr liga. Minden versenyen 10 helyes büntetést kapott (vagy mennyit) pont amiatt, hogy mennyivel gyorsabb mindenkinél a pályán. Ennek ellenére megnyerte az idényt és a legtöbb versenyt is. Jelenleg profi szériában nyomja továbbra is GT3-as Nissan-nal.
    ON
  • hondash3
    Hidd el, hogy van. :)
    Nem nyomtad még neki elég keményen. Igencsak lehet pislogni, amikor csak utas vagy az autóban. És nem kell eszeveszett tempó, elég 70-80 km/h.
    De mindegy nem akarok okoskodni, induljatok 1-2 amatőr rally versenyen és megérzitek mire célzok.
  • bardocz
    Ja, ezt én is néztem, nagyon jó:)

• SirAlo
    Amugy sima rFactorba is jol kordaban lehet tartani az autokat, csak jo mod kell hozza , ott van pl. a Historix mod es allat jo , szerintem rF2-be is a moddal lehet a problema
  • lac coo
    Nem, mindig nem, mindig itt sem tudom , nem is állítottam....
    De meg is lep, valamit még ott is reagál arra ahogy próbálom összekaparni, nem csak a korcsolyázás :)
  • SirAlo
    Azert joval kiszamithatobb elobe mint a szimulatorba , igaz en meg uccai auton kivul csak gokartal mentem , de nincs az a megfoghatatlansag mint a szimekbe, az hogy megindul az auto es barmit is teszel nem lehet megfogni meg 900 fokkal se
  • SirAlo
    Ha a netkar fizikajat csak atpakoljak Assettoba mar szerintem mindenkinek megfelelo lessz:)
  • Alexease
    Csak most neztem meg, de eddig ez a legjobb hozzafuzott komment:

"This is not just another vintage Formula car.
    This is the car that won the last manufacturers world championship before the sponsors moved in.
    This is the last car that won painted with its country national colours.
    This is the last car that won without any aerodynamic devices on it.
    This is the car that head programmer Dave Kaemmer put inside GPL and made some guys like us, start a crazy 15 years journey, so cheers Dave.
    This car, on this track, is the holy grail of simracing."

• hondash3
    "AC meg szerintem szimplan jo, autot ennyire nem lehet erezni, kiszamitani ( meg akar durva rontasnal is tudom mi fog kovetkezni...) sok mas szimulatorban az tuti..... "

Nem biztos, hogy az az über ha tudod mi fog következni. Ha beülsz az autódba és kimész csapatni mondjuk, megindul valamerre a gép, tudod mit fog történni? Mindig? Pontosan? Nemár. :)
    Ahhoz iszonyat pro-nak kell lenni életben, hogy pontosan tudd mit várhatsz a kocsitól adott helyzetben. Túl sok a változó ahhoz, hogy kiszámítható legyen. Szerintem. Saját tapasztalat, hogy a slick gumi pl. 2-3 kanyar alatt mennyit tud változni tapadásban, viselkedésben.
  • Alexease
    Es ha mar OFFoltam, csak beteszem erdekessegnek;DDDD
    iracing-ghost-sessions.jpg
  • TeeBeee
    A drájving experiensz már a TP alapján is az AC számlájára írható. Nem kell ide ugyanaz a kocsi-pálya kombó. Én is úgy vagyok vele,hogy egy percig nem bánom az rF2 megvételét, de valóban ennyi idő távlatából már messze jobbnak kéne lennie. Az nem járja, hogy minden gyári kocsinak hányadék a belseje, 0 kidolgozottság, textúrák. A fizikára való panaszok ellenére sem érzek javulást, vagy csak nagyon kis mértékben. Nem tudsz egy értelmes online meccset vívni, mert 6 millió modot kell mindig telepíteni. És még sorolhatnám. De rF2 én így szeretlek!

...amúgy a BES mod qrva jó.
  • Alexease
    A szimeknek az az egyik elonyuk, hogy azokkal meg egyedul is elvezetes korozgeni;) Nincs az az erzesem, mint egy SRW-nel, hogy minnel jobban megyek, annal hihetetleneb a dolog;D

Az iR-nek azert meg van az a nagy elonye, hogy sajat szerverekkel nyomjak (van boven, sajat sorozatokkal, eleg stabil, sok resztvevo).

Plusz, hogy ott van a Watch/Ghost, funcio, amivel barmikor, barmelyik szerverre/futamra be lehet lepni, nezelodni vagy korozni/"versenyezni".

Lehet szurni oket, van lehetoseg boven: Oval/Road; Rce/Qual/TimeTrial/OpenPractice; Hosted/League/Series

Osszeszamoltam, MOST 224 szerverbol lehet valasztani:DDD

De aki csak Road-on Race-t akar, annak MOST 10 szerver van, 10 fele auto/palyaval. (Mivel fel/1 orankent indulnak a versenyek, ez folyamatosan valtozik.)

Persze ez Ghost, a tobbiek nem latnak, utkozni nem lehet, igy vedekezni sem fognak, de neha poenak/AI-potlasnak megteszi:)))))))

Ez jo nagy OFF lett:DDD
  • lac coo
    Szerintem is kotelezo darab az Rf2, sokat en sem gondolkodtam rajta, de oszinten megmondom kicsit csalodott vagyok, azt hittem mara mar tobbre viszi majd :)Mivel szimulator termeszetes hogy jar a plussz pont a dinamikus cuccok miatt, de nekem sokszor van azert eros hianyerzetem a figika miatt, folag a gumi tapadassal kapcsolatban, ha nincs aero nagyon sokszor borul az egesz.......

AC meg szerintem szimplan jo, autot ennyire nem lehet erezni, kiszamitani ( meg akar durva rontasnal is tudom mi fog kovetkezni...) sok mas szimulatorban az tuti.....
  • GPx8
    Én nem vagyok rF2 fan, csak, hogy értsétek. Pl. az rF-et utáltam mindig is mint a sz*rt. Az erős túlzás, hogy a gumi szar. Az igaz, hogy az alap setupok szarok, de egy kis setupolás után, jól vezethető a legtöbb autó. Grafika szar (Dx9), ha nem is lesz jobb, akkor így jártunk.
    Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen lesz az AC, beszéljük meg pár nap múlva. Előre azt mondani, hogy sokkal jobb mint az rF2 kissé "fanboykodásnak" tűnik... :)
    Én azt kívánom, hogy legyen sokkal jobb és majd az AI is legyen benne használható! (Ha egyedül akarok körözgetni, akkor arra ott az iR).
  • b-type
    :))
    soha semmi nem lesz elég jó, az AC sem.
    Szvsz az rf2 jó, jó hogy van....talán még a Viper Racing-ben úgy tűnhetett hogy van ebben üzlet, korrekt grafika. látható-értelmezhető beállítások, és nehézség, meg rugóhang és ahogy leüt az alja....és tádám.
    De sztem hamar rájöttek hogy ebben semmi üzlet, tök keveseknek van arra idejük hogy jól és gyorsan vezessenek. ...és persze online is kell.
    szemét sok számolás, ütközés-gyűrődés, netkód, belső nézet, állítható-valósnak ható fizika....és aztán még szép is legyen.
    ...és nem nagy vásárlóerő, ellenben nagyon kritikus.
    ....hát én biztos nem szimulátort fejlesztenék. :)

Jó hogy van rf2, majd lesz belőle valami, vagy ha nem hát nem...de legalább nincs olyan érzése az embernek mint a Papyrus-nál hogy ezt én is elbaxtam, mert nem vettem meg.
  • lac coo
    Szerinted hány embert érdekelnek ezek a dinamikus baromságok ? Gumi szar, szűz pályán idegesítően rossz menni vele, eső szar, eszi a gépet és ronda is hogy az embernek elmegy tőle a kedve , plussz itt is szar a gumi, legtöbb user szerint használhatatlan az eső .... Mechanikai tapadás nincs, random idegesítő megcsúszás az van dögivel, autó választék NINCS , még hírben sem !

A dinamikus dolgok helyett jobb lett volna egy újratervezett gumi és felfüggesztés számolás .....Kétségtelen, hogy azzal adták el az egészet, meg a sok ígérettel, de ráért volna talán a legvégén a dinamika :) Rengeteg rF2 user panaszkodik, hogy bánja, hogy megvette , lassan én is, mert semmire való, főleg, hogy harmatgyenge a tartalom hozzá ....

Na, off vége :DDD
  • bardocz
    ABC sorrendben. Áh, dehogyis, egyértelműen Lotus 49 :DD
  • lac coo
    Azért nem semmi autóválaszték lesz rögtön az elején ...azt se tudom majd melyikbe üljek :)
  • bardocz
    "Aristotelis Vasilakos I gave you the cars in the tracks "

Ez alapján Imola, meg Silverstone az, amit felismertek.
  • lac coo
    Első 500 méteren érezni lehetett, hogy AC valóban remek .... Pont.
  • maffioso
    Kicsit rosszul fogalmaztam, inkább úgy mondanám, hogy nem nagyon adta. Nem volt egy határ szar, csak egyszerűen nem jött be annyira.
  • bardocz
    A F1 is nagyon jó kikapcsolt kipörgésgátlóval(persze bakapcsolttal is), meg a kis formula bmw rallycross pályákon.
  • Jackal
    Próbáld ki az LFS-t gyengébb kocsikkal, ott nagyon viszi a pálmát
  • maffioso
    Nekem az LFS nagyon nem adta, de egyébként egyetértek veled. Pláne, hogy vezetési élményről volt szó. Az azonnal átjön, hogy jó érzés-e vezetni a játékban, vagy egy temethető darab.
  • Tomsteel
    ...AC + Netkar értelemszerűen.
  • Tomsteel
    Szándékosan érted félre? Az autók vezetéséről van szó, nem a kiegészítők milyenségéről. Márpedig az az első másodperctől világos, hogy ég és föld a különbség, autótól függetlenül. Egyik egy takony scriptelt mű vacak, a másik meg egy csiszolatlan gyémánt. Nálam ez az érzés AC-n kívül szinte csak és kizárólag az LFS-ben van meg.
  • GPx8
    Gratulálok! Biztos érzed, hogy milyen jól oldotta meg a gumi kopást a hőmérséklet változást, meg a pálya állapotának (gumizódás) változásait... ;)
    Megírnád az eheti nyerő lottó számokat? xD
  • bardocz

HÁHÁ

#4129: szerintem meg nem kell ugyan olyan autó hozzá. Se pálya. Érezni így is, hogy összességében milyen.
  • GPx8
    Ezt csak két egyforma autóval lehetne megállapítani, egyforma pályákon.
  • bardocz
    Igen, én így érzem. Aztán kitudja. Most az, hogy az elején nincsen benne eső, engem nem aggaszt annyira. De maga a vezetési élmény szerintem ebben jobb lesz.
  • GPx8
    Szóval, ha összehasonlítjuk a Techdemot a rF2 "techdemojával", akkor neked az jön le, hogy az AC sokkal jobb lesz?
    Remélem, hogy a vágyaid találkoznak a valósággal...
  • bardocz
    Az ország, ahol a non-stop bolt 6-tól 23-ig van nyitva, és délután is bezár a szieszta idejére :DD
  • Tomsteel
    Ne reménykedjünk a mai napban, kérdezték ezzel a browsingos böfögéssel kapcsolatban, hogy akkor ma lesz a nagy nap, mire annyit válaszolt, hogy "nahh".
  • Jackal
    (Titkon én is)
  • Alexease
    En szoktam karogni, es sokszor megcafolnak, remelem, most rajtad a sor:DDDDD