• alma2
    egyik "srac" aki par hete nezte, latta, probalta eloszor az assettot az volt a reakcioja, hogy csunya.
    Szerintem az alapjatek sem csunya, nem ertettem mirol beszel, de igazabol tovabbra sem ertem, bar linkeltem neki egy mod oldalt,akkor pakolgassa izlesenek megfeleloen fel a dolgokat..
    A project cars-2-re azt mondta az szep, szoval pont ezek a csilli-villi utolagos szemfenyvesztesek hianyozhattak neki.
    Most x ev utan ranezve megint az iracingre na az meg mindig olyan csunya mint 10 eve volt, az rfactorral versenyezhetnek ebben es meg a hangjai is szornyuek az elobbinek.
    Az ffb-jet is mindig szidtam de arra igy sok-sok ev probalgatas utan, eloszor elkezdett mukodni es jo volt, de az is csak a masodik inditasra, jo kerdes mitol, nem allitottam semmit.

Ha iden kiadja kunos mondjuk az ac kettot es tovabbra is olyan gyalazatos tempoval fog menni mint az acc, akkor sokaknal menni fog a levesbe. Arrol nem beszelve, hogy nem is erzem szukseget az egesznek, mert hirtelen, hogy a gumit mar tobb pontrol mintavetelezi, ahogy az uthoz er, es a napszak valtas, ami a kutyanak sem hianyzik es az ac-ben is megoldhato, nem tudom mi Fontos ujitast tud femutatni, amire azt erzi az ember igen erre vartam, erre volt szukseg. na meg az eso talan.