42876

banner
  • b-type
    ezt meg a pihenőnapon :))

• b-type
    Egy kis esti Peklo betonozás után :))
  • __Jacek__
    Ezer éve nem toltam de VR miatt elővettem nagyon faca lenne ha nem lenne ez az akadás ha lemegyek a fure meg rajtnál be áll mint a szög... erre emlékszem kb 6 évvel ezelőtt azt hittem megszünt van valami orvosság?
  • csucsuminator
  • Szabi #42430
    naja, régebben vetem tőle néhányat.. nincs támogatás, nem frissítette az újabb verziókra stb.. :-/
  • PacsutaTibi
    pfff... Ez a SimDream bagázs..... Konvertálgatnak mindenfelől 1000 éves ronda modelleket, a fizikáik sem valami jók, ráadásul pénzért árulják... Csak tudnám az eredeti készítőt megkérdezték-e.....

Ezt a BTCC Legends2 modot (95 utáni SuperTouring) még nem próbáltam, de az elsőt igen. Nem volt annyira rossz a fizika mint az F1-es modjaiknál, de nekem olyan fura volt.
    A modellek kivűlről viszont nagyon rondák, F1Challenge-ből Assettoba konvertálni..... Na jó nem közvetlen, mert eredetileg AndreasFSC-ék rakták Race07-be és elég sokat javítgattak rajtuk, de ők főleg a 95 utáni szárnyas verziókra koncentráltak. (De készült Chrysler Stratus is, no meg Opel Astra F sedan de ez utóbbi inkább F1C minőség :D)
    No de vissza térve ide, anno az F1Cben "elrontották" és a 92-es BMW-ket is meg festették rájuk (a zöld festések), de az a kocsi nem is a 4 ajtós 318i volt, hanem még a kétajtós kupé 318is. Erre ide is átrakják a rossz festésű kocsit.... Ráadásul oké hogy válogatás különböző évekből, de a mappa neve btcc_1992_bmw_318i olyan pedig nem volt akkor.... De a legjobb, hogy ebben a mappában van 2-2 skin (csapattársak) egyik a 92-es évből a zöld Harvey-Soper páros és a másikat találjátok ki melyik év... Nem! Nem 92, hanem a 94-es gyári Fina-s skin. Mi ebben a logika?? 92-ben volt még két másik bmw, Matt Neal és Colin McRae. Vagy akkor a 93 miért maradt ki? Ezek mind megvoltak festve F1C-re, de szerintem át lettek rakva Race07-be is (vagy annak a modnak a "spinoffjaiba" GTR2 vagy Rfactorba)

Így ránézésre a BTCC Legends2 mod szebb lett, hiszen jobb volt az alap is, de én a PM3DM által kászülő modot várom nagyon, azt igérték idén 2 kocsit kiadnak a BMW és talán a Peugeot volt ez a kettő, de a multkor már valami jövő év első negyedét mondták.... Ez a szerncsétlen BMW már vagy 2 éve készül...

https://www.racedepartment.com/threads/pm3dm-super-touring-cars.144486/page-11

Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2019.07.06. 23:25:11
  • b-type
    Lehetne akár az is. Nem próbáltam még, de majd meglesem. Ma még Peklo van, tegnap mentem rajta a Focus-l 5:13-t ...még az is megvolt hol lehet pislogni :))
  • SimaSuna #42427
    Régi Toca2 mennyire adta anno :D
  • Szabi #42426
    kár hogy ezek nem hivatalos dlc-k.. :-(

• sertrex
    A v0.3-hoz képest nagyon ott van a minőség.
  • sertrex
    Köszi. Az volt a baj. :)
  • Prézli
    Ha 'time attack' módban próbálod, akkor lehet, hogy az okozza, pl gyakorlás módban is csinálja?
  • sertrex
    Nálam be se tölti. Visszadob a pálya választó menübe. :(
  • b-type
    idő az van :)
  • Prézli
    Beszórok ide pár képet, úgysem nagyon van mozgás. Minimálisnak sem mondható a haladás a Kakucs Ring kapcsán, de a tervek szerint jövő hónap elején ismét lesz időm elkezdeni foglalkozni vele. Egyelőre pár új textúra, pályatérkép, guminyomok, illetve új gumibálák vannak készen.

Kép1
    Kép2
    Utoljára szerkesztette: Prézli, 2019.06.07. 02:02:56
  • tonio2006
    Ez se rossz.

https://tpongracz.wordpress.com/
  • GPx8
    Köszi!
  • b-type
    EurAsian Touringcars Championship vagy mi a szösz.
    Tomi, ment priv.
  • Tomsteel
    Ez a pontosság valóban megért minden energiát.
  • Tomsteel
    Nekem bejön. Átküldenéd az ini fájlt? Következőtől használhatjuk ezt, ha többieknek is megfelel.
  • GPx8
    Melyik mod ez?
    Utoljára szerkesztette: GPx8, 2019.05.24. 20:23:12
  • GPx8
    Mégegyszer köszi a Hungaroring konvertet!
    Az eddigi "fantázia" nyomvonalak sehogy sem voltak jók, ez így nagyon élvezetes.
  • b-type
    Ez így egyébként nagyon idegen lenne?

• b-type
    nekem így sokkal jobban tetszik köszi.
  • Tomsteel
    cameras.ini

"data" mappájába kellene bemásolni és felülírni a régit.

Picit finomhangoltam a (részletes) leírásod alapján a FOV értékeket, pozíciókon nem szeretnék változtatni, mivel próbáltam a hivatalos közvetítéshez igazodni. Jelezz vissza kérlek, hogy javult-e! Köszi!
  • b-type
    teljesen jó. De még tesztelgetem más agresszívebb beállításokkal (amúgy is szívesen megyek rajta), csináltam egy képet...azt azért tedd hozzá hogy háromkerekezés központú kicsit. Néhol közelebb tenném a kamerát, vagy közelebbről indítanám, pont azért hogy látszódjon az autó mozgása, és kevésbé legyen terepasztalos, illetve a sikán fékjére és a 12-s fékjére külön hangsúlyt helyeznék, javarészt a pályán sztem kistúrákkal fognak menni, és ott ezek előzési pontok. Jó az F1-n nyilván nem, de érdemes lehet elkísérletezgetni a kamerákkal, mindenhol máshol teljesen rendben van..és ezeknél is, de, és ez saját vélemény, ezeken a pontokon érdemes megtalálni a legtöbbet mutató kamerát.

Szal az AI jó, alapból teljesen jól mozog ezekkel az autókkal, elég hiteles és gyors..eltekintve a rajttól :))

a nyilak nem kötődnek a felírathoz, a hosszú jobbos jó lenne közelebb mert ott szépen terhelésváltanak az autók fékről. Illetve a két támadási pont, a sikán előtt, és a 12-s..mindegy honnan csak a legjobb kép kell.
    Illetve a 13-sban szép háromkerekezéseket lehet lőni, itt is lehetne erre utazni.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.05.23. 13:02:02
  • Tomsteel
    Köszi, erre nem jöttem volna rá, valóban ez okozta!

@b-type: Tapasztaltam én is, dolgozom rajta. AI nyomvonal jó lett?
    Hozok hamarosan egy újabb változatot pár grafikai tuninggal pályán kívül.
  • b-type
    Van másik videó még tegnapról, de 4.körben a fiam nemes egyszerűséggel belevakuzott az arcomba, ..csak 2mp-vel mentem gyengébbet :D
    Itt a rajtnál van némi zavar, néztem is hogy mi ez, 20AI-nál(98%) valamiért hozzá dörgölődztek a palánkhoz.
  • tusi_
    Köszi.

Az meg messze van, a f1 palyakon kivul a tobbit meg nem ismer, kicsit gyakorlok minden nelkul es aztan csak pozotiv meglepetes erhet.
  • tbazsi95
    Arra azért figyelj, hogy vannak szériák, melynek versenyei egy héten csak egyszer vannak. De azt látod a bajnokság infónál, hogy a dátumok csak arra az egy napra szólnak és csak 1 időpont van. Persze vannak versenyek, melyek minden nap pár óránként mennek.
  • Prézli
    "valamiért indítás után nem akarja kiválasztani, mint legutoljára használt pályát"

Ötletem sincs, hogy mi a probléma valós oka, nekem Kakucsnál az okozta ezt, hogy nagybetűvel volt írva a fájlmappa neve. Most viccből a tiednél átírtam a models.ini-ben, a .kn5-ök neveinél és a mappanévnél "hungaroringacc"-re a "ts_hungaroringACC03_..." -at és nálam innentől megjegyzi, mint utolsó pályát.
  • Tomsteel
    Köszi a videót, tök jó másnál is látni, örülök, hogy nem csak én élvezem.

Fejlesztők érdeme, pofon egyszerű volt átrakni az újból, maradtak az elnevezések is (apró, de annál idegesítőbb dolgok vettek el sok időt, ez a Kseditor se a legjobb barátom). Fák sajnos Unreal motor saját elemei, nem szerepeltek a modellben, így azokat utólag pótoltam, lesz még meló bőven velük, hogy ne legyenek ennyire egysíkúak, illetve a pályán kívüli részeket építgetem részletesebben, saját textúrákkal. (jelenleg a műholdkép van csak rajta)

Szóval nagy köszönet nekik, hogy idejöttek szkennelni.
  • b-type
    szép munka, nagyon jól fut, jöhet még rá amit csak tervezel.
    futottam rajta versenyt is, meg is büntetett :))
    Szal szép és köszi!
  • Tomsteel
    HungaroringACCv0.3

Kapott AI-útvonalat, büntetési-zónákat, TV-kamerákat és térképet a teljes bejárható területről.

(egy dolgot nem tudok megoldani már a kezdetektől fogva, valamiért indítás után nem akarja kiválasztani, mint legutoljára használt pályát)
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2019.05.21. 23:06:09
  • bosco05 #42400
    Valóban. Kevertem az iR-el, bocsi :/
  • alma2
    Ha felmesz egy multis szerverre, ott be van allitva mit enged, nem tudom mindent lehet-e allitani (te is indithatsz szervert, megtudod nezni magadnak) de mindegy neked, hogyan van beallitva pl a benzin fogyast kikapcsoltad, a szerveren ahova felmesz be van kapcsolva, akkor biza fogyni fog a benzined. Ugyanez igaz abs-re, tc-re, toresre stb. pl a valtzo, hogy automata szerintem sehol nem tiltanak, azt, nem is lehet talan, hogy pillango, vagy kezi. Felmesz par helyre, aztan meglatod, de mindenhol le szoktak irni a "szabalyzatban" a dolgokat, ha mar komolyabban szervezett versenyen indulsz. A tobbin meg azt csinalsz amit akarsz es enged a szerver.
  • barcalaci84
    Nem gyűjt több pontot...
    Ha több futamot mész a héten akkor a legjobb eredményes számít... Ha 5-nel többször mész adott szériában akkor pedig a pontok átlagát veszi...
    Ezért van az h ha bajnok akarsz lenni akkor érdemes 5 futamot menni minél több győzelemmel, közte minimum 1 incidens nélkülivel...
  • tusi_
    Hello fiuk/(lanyok?)
    uj vagyok a forumon es a jatekban is, ezert nem tiszta meg egy ket dolog.
    Probalgatom magam a jatekban es elkeserito hogy egyesek milyen idoket futnak. Hogy ervenyesek ezek a hotlapok? En a toresen, benya/gumi fogyason kivul mindent kikapcsolok igy eleg nehez (realisztikus) vezetni a gepeket. De hogyan kell ezt hivatalosan, ha versenyre mennek kesobb?
    A segitsegeknel , custom, gemar, racer pro... melyiket kene hasznalnom, ha kesobb eredmenyesen akarok versenyezni/jatszani.
    Koszi a valaszokat elore is :)
  • bosco05 #42396
    Üdv!

Szóval egy hétig minden nap ugyan az a pálya van, és 1 hét után pályacsere? - Igen
    És ha igen akkor ha valaki elmegy miden nap több pontot gyűjt? - Igen
    Vagy ha elmész akkor a következő ugyan arra a pályaára már nem tudsz jelentkezni? - De tudsz
  • voros123
    Sziasztok,

A Sim Racing Systemmel kapcsolatban lenne egy kérdésem, kinéztem most egy bajnokságot amire azt írja hogy hetente van megszervezve, de valamiért nem tudtam belépni most az első futamra. De látom hogy holnap is ebben az időben lesz futam azon a pályán.

Szóval egy hétig minden nap ugyan az a pálya van, és 1 hét után pályacsere?
    És ha igen akkor ha valaki elmegy miden nap több pontot gyűjt?
    Vagy ha elmész akkor a következő ugyan arra a pályaára már nem tudsz jelentkezni?