• alma2
    Volt szerencsem egy hetig tesztelni ezt az eszkozt
    next level
    max 2 ora alatt megszokja az ember, utana siman hoztam a koridoimet, de kozben akkora hatalmas elmenyt nyujt (ha megszokja az ember, es helyen tudja kezelni a dolgokat), mint amikor egy billentyus iranyitasrol, egy jo ffb-s kormanyra valt az ember. Hihetetlenul noveli az elmenyt, legalabbis nekem. Eloszor idegesito volt, hogy razta, rangatta, porgott csattogott mindent csinalt, azt sem tudtam hol vagyok. Aztan az is fura volt, hogy ugye a pedalok nem mozognak a szekkel egyutt, igy meg kellett szokni, hogy gyakorlatilag beletol a pedalba egy eros fekezeskor es folyamatosan kompenzalni kellett a tavolsag csokkenest, kozben ugyanolyan finoman adagolni a feket.
    Valami hasonlo elmenyem volt anno, amikor logitechrol valtottam egy normalisabb thrustmasters kormanyra, hogy nem is akkor erezte az ember az oriasi kulonbseget, amikor valtott, hanem amikor probabol visszallt a regire. Akkor erezte mekkora egy fos az elozo kormanya.
    Na itt ha elfejetettem bekapcsolni a szeket (szerencsere jatek kozben is, ha fut a programja gond nelkul ki be kapcsolgathato) akkor az elso kanyarnal tuti a falban kotottem ki, mert ugy erzi az ember elromlott az auto, semmi "G" ero nem hat, mintha lebegne az egesz, iszonyat rossz erzes most nelkule, amig vissza nem all az ember erzekszerve. A tobbi okossagot sok youtube videon meg lehet nezni rola.