42876
-
attila46 #42114 Sziasztok
Vettem egy Logitech G920 at.Valaki esetleg tudna segíteni mik a helyes paraméterek a beállításokkal kapcsolatban.Előre is köszönöm!! -
ToMy_ #42113 Nem lehetne most egy olyat, hogy befejeznétek ezt a sehová nem vezető faszságot? 5 oldalnyi marhaság között 3-4 értelmes hozzászólás nem túl jó arány.
Mindenki ott veszi meg és annyiért ahol és amennyiért akarja/tudja. Aztán majd vagy felnő és megérti hogy mi miért van, vagy nem. A lovat le lehet vinni a folyóhoz itatni, de arra úgysem tudod rávenni, hogy háton ússzon... -
#42112 Itt most 17.99 GBP. Azaz 20 euro körül van és úgy tudom ez az oldal teljesen legális. Most akkor ki a hülye vagy ki a tolvaj vagy ki troll aki nem tud napirendre térni a dolog felett? Komolyan nem értem ezt a fanboykodást már. Törődj bele, van akit nem hat meg Kunos, bár igazából ennek a játéknak a bevétele már az 505 Games zsebében landol. Kunos fizetésért dolgozik már, tehát ami megilleti, azt meg is kapja.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 18:49:34 -
#42111 De ugye a 20 euro kevesebb, mint a 25. Igaz? Akkor meg tudnám venni most is olcsóbban? Igen. Hol a hazugság?
"Közel ennyiért megveszem majd cdkeys-en, ha kész lesz."
"jahogy szerkesztetted és mostmég nem éri meg, de majd amikor 45 eur lesz steamen, akkor megfogja érni (hiszen akkor is 25 eur lesz a difi, ha közben a tolvajoknál nem csökken tovább)"
Az 1.0 és ha kész lesz, nem ugyan azt jelenti? Mi lett itt szerkesztve? És ki mondta, hogy ha kész lesz akkor a Steamen akarom megvenni?
Bocsi de csak ilyen funkcionális analfabéták állnak le vitatkozni? Nem lehet, hogy azért mert nem értitek amit írok és amiatt van a fejetekben ez a félreértés dolog vagy zavar vagy üresség vagy mi?
És mi az hogy tolvajoknál? Egy másik internetes áruházban. Vagy esetleg bizonyítani tudod, hogy tolvajok? Te ekkora ász vagy? Akkor miért nem tettél még semmit ellenük? Értem én, olvastál néhány dolgot a neten, de az még messze nem bizonyíték az állításodra. De megírták a neten és ami a neten van az minden igaz, ugye?
Például az is, hogy te egy Nobel-díjas tudós vagy.
Na most ez megjelent a neten.
Ezt eltúloztam egy kicsit, csak rá kell nézni a macskakaparásodra és rögtön kiderül, hogy kacsa.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 18:34:52 -
#42110 "Ha viszont valaki azt mondja, hogy olcsóbban veszi meg Kunos játékát rögtön itt az egész álszent banda, tisztelet a kivételnek."
"Közel ennyiért megveszem majd cdkeys-en, ha kész lesz." (innen indultunk)
Jelenleg már csak 20.5 EUR a játék a kulcstolvajoknál, ami 1462 ft - ez belefér a "közel ennyi" fogalmába? Az olcsóbba? Amennyiért megéri leköpni kunosék X évnyi munkáját?
jahogy szerkesztetted és mostmég nem éri meg, de majd amikor 45 eur lesz steamen, akkor megfogja érni (hiszen akkor is 25 eur lesz a difi, ha közben a tolvajoknál nem csökken tovább)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.17. 18:11:16 -
#42109 Remélem te tudod mire reagáltál, mert én nem.
Egyébként most is megtudnám venni 20 euróért, az ugye már több mint 1500 forint spórolás, ha dohányoznék az is sokat számítana. De mint mondtam, majd akkor fogom megvenni, ha már 1.0 lesz. Remélem világos.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 18:08:21 -
#42108 Nem olcsóbban, ugyanannyiért. NE HAZUDJ, csak hogy jobb színben tüntesd fel magad. -
#42107 hogy adod el az accounthoz kötött pécés játékod?
jahogy használtautó és dártvéder. napszúrás, szerintem! -
#42106 Látom, megvan a lényeg.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 16:29:01 -
#42105 Aprosagokon mehet el sok-sok tized...
Pl nem a legjobb pillanatban valtasz, nem kerülöd ki a huplit, túl későn fekezel, túl gyorsan valtasz le, hogy túlságosan megfekezed az autót és így nem elég a lendület az optimális kigyorsitashoz stb...
A sok kicsi meg sokra megy:)
De a Marcos Eiffel tart szimulátor oktatást és vehetsz tőle orakat:) -
#42104 "Lehet nem elég, hogy néhány SG-s önkéntes mérvadó veri a nyálát?"
Biztos tudod, hogy mi a személyeskedés?
"...az erkölcsi pöce alján csücsülsz."
Ki szerint? Szerinted? És te ki vagy?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 16:27:04 -
#42103 Szerintem jobban jarunk ha osszedobjuk neki a lovet es megvesszuk...:) -
#42102 Ez is biztos igaz, de vr eseteben ez nem opcio ugye.
Az elobb lemaradt, hogy viszint ha megnezem a szakasz idoket, azt latom, hogy bizonyos szakaszokon maradok csak le erezhetoen a leggyorsabbaktol. Szoval igy erosodik bennem a tipp, hogy eleg 2 kanyart rosszul megtanulni erezeni a palyan maris osszejon akar 1+ masodperc.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.17. 15:59:11 -
#42101 Bocs h beleszólok a beszélgetésbe. De a jól beállitott FOV is sokat segít h gyorsabb legyen az ember. Csak meg kell szokni. -
Solt #42100 Az kiabál személyeskedést, aki már az első hozzászólásával ezt a hangnemet üti meg,
Lehet nem elég, hogy néhány SG-s önkéntes mérvadó veri a nyálát?
Persze nem lep meg, a te univerzumod már csak így működik... Ja és semmi személyeskedés nincs a mondandóban, szimplán tükröt tartok. Ha okos vagy, akkor azt mondja vissza a tükör, ha szép, akkor azt, ha hülye, akkor azt. A kapott eredményhez semmi közöm, és sajnos befolyásolni sem tudom! :)
Most megleplek... torrenteztem már, sőt a G2A-n is vásároltam már, viszont az a hab a tortán, hogy még mindig nem érted meg, hogy az eddigiek miről szóltak! Nem tudom mennyi kanyart futunk még, de komolyan egyre jobban élvezem! Kíváncsian várom mivel próbálkozol még... :)
Az alábbiakat kihúzhatod,
- Nem mondtam, hogy a szürke oldalakon minden kód lopott
- Nem vagyok grál lovag, sőt erkölcs csősz sem, viszont te ettől még az erkölcsi pöce alján csücsülsz. Gondolom nem érted, hogy miért, de ez legyen a te problémád. :)
- A G2A a szürke oldalak szinonimájaként volt említve. Már ha ez mond valamit!
Jöhet a következő kör! :) -
#42099 hmm, vr lassan ket es fel eve, nekem is sok mindent hozott, leginkabb azt, hogy ne jatszak mar vr-t, nem tamogato autos jatekkal :)
De viccet felre teve, stabilitast mindenkepp, egy kis koltoi tulzassal, ha csak nem h valtos az auto (amit max egy eve hasznalok minden esetben)
kozben megreggelizek. Amig korcsolya palyanak ereztem az egeszet, most konnyed autokazasnak, egeszen addig, amig nem probalok gyorsabb lenni. A regi palyak (a legtobb) mar reg belem egtek, lehet, hogy rosszul, amin nehez valtoztatni. Igy most ha egy ismert nyomvonalu palyan, ismeretlen autoval megyek,az 5. korre meghozom a legjobb idomet, utana mar tultolom, ha javulni akarok es csak lassulok cserebe jellemzoen. Vr nelkul sokkal tobb ido kellett ehhez.
Mondjuk ha a lenti posztodat egy srs topikba irod le, akkor kaphatnal jutalekot az ingyen reklamert, biztos tobbet raindulnanak, akik a gyorsoulast keresik es nem ertik te miert vagy gyors es valamilyen eszkoztol varjak :)
A replay-t neha nezegettem, de lathatoan rosszak az emlekiem, mert mindig azt latom, en kesobb fekezek es hamarabb padlozok, szoval rajtam az nem segit, na meg sajna nincs gumi hang (ha nem a sajatodat nezed) ami nekem eszemeletlenul hianyzik, tul sokat hagyatkozom erre is a jelek szerint.
Valami olyasmi mint a dirtnel van, tok jo lenne, ennel egyszerubb es nagyszerubbet nehez is lenne csinalni az egyszeru halandonak. Bar ott nem sokat segit az 520 kanyarnal.
Felulrol latnam mind a ket autot, palyat amit idoben lehet egymashoz igazitani(szinkronizalni) az autok helyzetet, illetve folyamatosan lehetoseg lenne ra menet kozben is.
maris mindenre feny derulne, ja es a pedalmozgasokat is mutatja, ennel nem kellene tobb, legalabbis nekem.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.17. 15:51:36 -
#42098 Sokat beszélsz(írsz), de nem mondasz semmit. Most abba helyzetbe kerültem, hogy nagyon nincs is mire reagálni, mert már átcsúsztál egy full személyeskedésbe és olyan görcsösen próbálsz hiteltelenné tenni, hogy ez már inkább szánalmas, mint ingerlő. Szerintem ezen már mindenki csak röhög, köztük én is.
Most akkor mi az igazság? Te még nem töltöttél le(loptál) játékot, zenét, filmet? Ez valahogy kimardt a szánalmas válaszodból. Szerintem itt van az amikor összedőlt ez a magad által barkácsolt erkölcsi fellegvár.
Ez azért tetszett: "ha ilyen helyen vásárolsz... vállald fel, hogy az a pár euró haszon számodra fontosabb, mint az, hogy esetleg (feltételes módot kéretik megcsócsálni, értelmezni) ezzel másnak ekkora, vagy ennél nagyobb mértékben kárt okozol. Így legalább szimplán csak erkölcsi hullának tekintenélek..."
Ha tudnál értelmezni, akkor látnád, hogy felvállaltam és ebból adódott az egész vita. Itt jött az erkölcs kommandó és elmondott mindenféle tolvajnak. :DDD Kiváncsi lettem volna ha ez nem AC topikban lett volna, akkor mit váltott volna ki.
Ez meg különösen tetszett: "Vagy ragaszkodsz továbbra is ahhoz, hogy az erkölcsi pöcegödör bugyraiból próbálsz mást hülyének, zombinak tekinteni a nagy önigazolási láz következtében?"
Az aláhúzott rész, ami igazán megnevettetett és elképesztett ez a képmutatás. Azért kiváncsi vagyok meddig vagy hajlandó még elmenni és magadat, mint valami erkölcsi grál lovag, feltüntetni. Ennél hazugabb és képmutató dolog nem is kell. Ha egy ilyen alak nevez engem bárminek az maga az önigazolás... Hogy kétségbeesésében miket képes mondani egy ilyen egysejtű!
Végül, ha bármilyen szinten is komolyan vennélek, akkor se hiszem hogy tanácsot kérnék tőled, mert azt se tudom ki vagy és nem is érdekel, ergo leszarom a véleményed.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 15:22:18 -
mumus70 #42097 Nem ez a szempont, töménytelen helyről indultam már a videókban, akár a boxból is.... ;) Általában a szerda esti futamomat szoktam felvenni, de tartogatom egy kicsit, hátha a többi versenyen izgalmasabb történik, és akkor azt replay-ből felveszem utólag. Amúgy ezzel az autóval 10 futamon 8-szor a top 3-ba qualiztam.... ;) -
Solt #42096 Tehát akkor puha a gerinced és nem vállalod be... nekem így is jó, a te döntésed. Folytasd akkor a csúsztatásokat, félremagyarázásokat, hazugságokat és ringasd magad abba hitbe, hogy te vagy az a júzer aki átlát a gonosz multikon és élvezd a megspórolt eurókat, mindenki más meg hülye zombi.
Egyébként nem gondoltam volna, hogy sikerül még lejjebb tornázod magad... eleinte arra gondoltam, hogy csak egy egoista pöcs vagy (mint én amikor rám jön) és szimplán elmész a határokig amikor védeni próbálod magad. Aztán kiderült, hogy sem az észérvek, sem a tények nem győznek meg még csak annyira sem, hogy a szobád magányában belásd önmagadnak és csendben elkullogj... Most meg már ott tartunk, hogy a görcsös önigazolás keresése közben már hazudozol is. Nem tudom, hogy ezt a hazudozást, félrebeszélést csak szimplán rosszindulatból teszed vagy nemes egyszerűséggel csak ennyire nem érted az írott szöveget, de a végeredményt tekintve ez mindegy is.
Én azt javaslom neked, hogy kezd el az elejéről átolvasni ezt az emelkedett társalgást és akkor tán nem kell ennyi zöldséget összehordanod. Ha nem sikerül, kezd el újra és újra, mert amiket itt most megint összehordtál, azok meg sem születtek volna ha az eddigieket sikerül legalább minimálisan feldolgoznod. Komolyan drukkolok neked, hogy ez sikerüljön és nagyon szívesen elkísérlek ezen az úton, hogy folyamatosan tükröt tartsak az orcád elé, hátha egyszer lesül róla a bőr! :)
Én ráérek... ;)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.17. 14:35:57 -
#42095 Nekem a VR hozta meg a tempót....valahogy sokkal jobban megertettem h hogy tudnék nagyobb tempót átvinni a kanyarokon és sokkal gyorsabban is tanulom az új pályákat, az új autókat... Jobban érzem a határokat és sokkal keményebben tudom támadni az apexet, mert eleve raereztem h tudom megfogni ha már kicsit sok a tempó...
Amúgy meg replaybol sokat lehet tanulni ha atulsz egy gyors versenyző onboardjaba (megha a pedál app nem is valami jól mutatja az inputokat)... -
#42094 Az a baj kb erre gondoltam en is, legalabb annyi tortenne, hogy osszpontszam/ aktiv jatekos, ugy kijonne egy atlag, ami versenyzo szam fuggetlen lenne, igy egy masodpercig erdekes lenne, de igy...
es mindezen 30+-os emberek oromkodnek, szamomra erthetetlen :)
kb 1-2 eve nagyon egyforma tempoban mentunk, azota lathatoan mintha raketat dugtak volna a seggedbe :) Szerintem en semmit nem lassultam, van valami kezzel foghato esemeny, dolog szamodra amikor megtortent ez?
pl siman gondolok arra, ha leulne ide akar par orara egy emberke mellem, aki allva hagy barmikor, akivel ki lehetne elemezni, hol hagyok benne annyi idot bizonyos palyakban, siman felgyorsulnek az o szintjere. De igy nem latom mar a "hibat" igy nem tudok min javitani.
Egy pc-os letoltom a ghostjat, pl biztos segitene, aztan lenne hozza telematria, mikor hogy allnak a pedaljai a kormanya, maris elorebb lennek. Utobbira ugye ac-ben ott van a kezdemenyezes gyarilag, csak nem mukodik tudtommal :(
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.17. 14:12:44 -
#42093 Szerintem csak simán osszeadodnak a pontok... A nemzeti pontlista amolyan érdekesség és a magyarok 7-ik helyezés kisebb csoda tekintve h kb 200 magyar van regisztrálva az oldalon... Az előttünk lévők pl mind ezer felett vannak... -
#42092 Mondjuk nalad szerintem keresve se tudnank talalni olyat jatekost aki tobbet tolta az AC-vel, plane nem public multiban. :)
Az jo, ha megtalaltad a szamitasod az srs-ben, max csak azt banhatod, hogy nem regisztraltal elobb oda akkor :)
Mondjuk en eleg koca jatekos vagyok mar egy ideje, (bar nemreg atleptem az 1000 orat. mondjuk miota is 2014 vege ota talan?) nekem tenyleg mindegy hol toltom el azt a fel oramat, ha van mezony hozza.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.17. 14:04:35 -
Tyuki80 #42091 Óvni eddig kétszer óvtam,mind a kétszer retardált hülyegyerekként viselkedtek kék zászló alatt...majd meglesz az eredménye.
Ez a jelenség kb 10-15 futamonként jellemző.
Nagy többségében teljesen korrekt csatákat vívok,pedig közel sem indulok mindíg előlről.Nem egyszer volt ,hogy az elején összeakadtam valakivel,tipikus versenybalesetek ezek,majd gond nélkül fel tudtam jönni az utolsó helyekről a top 5 be,miközben jókat meccseltem teljesen fair módon.Ez publickon soha nem volt jellemző.
Bevallom,nekem nagyon bejön ez a szabályozott public versenyzés.A hülyék hamar partvonalon kívülre kerülnek. -
#42090 Vagy a hozzád hasonlókat. Részemről már jó ideje arról szól a dolog, hogy ki nem állhatom a képmutatást. Főleg az olyanoktól mint ti itt. Például akkor hol volt sok erkölcscsősz, mikor PC topikba bejöttek az agyhalott trollok és reklámozták melyik torrent oldalról tölthető a játék. Ja sehol. Ha viszont valaki azt mondja, hogy olcsóbban veszi meg Kunos játékát rögtön itt az egész álszent banda, tisztelet a kivételnek. Gondolom az erkölcsi tisztaság védelmezői soha nem jutottak még illegális kópiákhoz, ilyen vagy olyan úton. És itt nem csak a játékokra gondolok. De persze, hogy nem. Az ki van zárva.
Úgy látszik talán a saját irományaidat se tudod értelmezni. Miben is hazudtam? Én meg sem említettem korábban a G2A-t. Te viszont folyamatosan a G2A-ról szóló cikkeket copyztad ide. Én ragadok ki részleteket? Még csak figyelemre se méltattad, hogy én egy másik oldalt említettem. Azzal, hogy ezt az apró tényt nem vetted tudomásul úgy értelmezhető, hogy az egy és ugyanaz számodra. Szerintem továbbra is te vagy tagadásban ha azt állítod, hogy nem állítottad, hogy minden oldal illegális. Most bezzeg előkerült a félhivatalos és már visszatáncolsz és elismered, hogy nem minden kulcs lopott. Ki ferdít, ki torzítja a dolgokat? Minden, amit belinkeltél, a G2A-ról szólt. A cikkek főleg az indie játékgyártókat említik, de ott is igazából ugyanaz szerepel több oldal cikkében is. Esetleg megkérdezhették volna, hogy milyen szerződéseket kötött és mi alapján vár pénzt.? Esetünkben a Kunos nem indie fejlesztő, tehát a cikkek alapján őt egyáltalán nem is érinti a téma. Esetleg nem lehet, hogy a kis fejlesztők elfelejtették bevédeni az érdeküket és most megy sírás? Mondjuk nem tudhatjuk mert erről nem esik szó. Totál hiányosak cikkek, hogy azt mondhassuk, körbejárták a témát. Ennyi erővel ezt kezdeményezhette egy másik kulcsos oldal is, aki elől elvitte a vevőket a G2A. De lehetne még találgatni, amíg ki nem derül az igazság.
De mindegy is, mert kábé annyira hiteles az erkölcsi fellengzésed, mint az általad elitélt oldalaknak.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 13:40:28 -
#42089 Ha mar olvasod, van ez a nagy dirrel-durral idonkent betett nemzetek pontlistaja.
Ezt, hogy szamolja, mivel nagy szamokrol beszelunk (bar nem annyira, hogy minden egyes versenyzo kulon pontszamat osszeadja gondolom) Van ott valami atlagolas, hogyan jon ki ez az ertek?
Mert ranezesre nagyon ahonnan a legtobb ember jatszik, az van az elejen erzesem van.
Koszi.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.17. 13:38:32 -
#42088 mondanam a legtobb reszevel egyetertek, de en pont ennyi korrent versenyovel talalkozom publicon is. Csak mivel mar mindenkit elszipkazott az srs, ezert kenyszerultem ide, mert mashol nem gyulik ossze a mezony sajna, foleg ilyen valtozatos felhozatalban es idoben. (amugy nekem eszembe sem jutott volna ezt hasznalni.)
Ami viszont eros, hogy az iracinggel hasonlitod ossze, ahol nem mindegy, hogy letiltjak a tobbszaz dollaros jatekomat ismeretlen idore, ugy, hogy jatszani nem tudok vele erdemben, vagy a random emailcimemrol, nem jatszhatok "bizonyos" multi szervereken az Ac-ben.
Nem tudom tarol-e steamid-t stb, hogy megelozze azt, hogy akar 10 cimrol is regisztraljon az ember, de mindegy is.
Azert az ingyenes vs legdragabb jatek a piacon kettosnek teljesen mas a visszatarto ereje.
Amugy aki meg mindig elorol indul es az elejen vegez, az azt se tudja mirol beszelnek a tobbiek :p
A gtr-masterses peldat meg azert hoztam fel, mert teljesen maskepp viselkedik az ember, ha mondjuk a szomszedai szidjak, foleg, ha mind egyszerre, elobb elgondolkodik, mint a vilag minden reszerol valakik, akik csak virtulis nevek, nem tobb.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.17. 13:34:12 -
MasterMason #42087 Igen, meg használt autó adásvétel sem létezik, sőt, mivel volt olyan hely ahol lopott autót adtak el, ezért aztán minden használt autó kereskedő darkkereskedő is egyben, akik egyenesen Darth Vadert szolgálva okoznak kárt mások számára. Bocs, de azért az élet kicsit bonyolultabb annál, hogy vagytok ti a becsületesek, és mindenki más meg a csúnya gonoszság.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.17. 13:31:07 -
Solt #42086 Azért jellemzően pár eurót lehet nyerni rajta, pont emiatt találják meg ezek a célközönségüket. Az tény, hogy az ACC konkrétan annyiba kerül teljesen tiszta oldalon, mint a szürke oldalakon, szóval aki úgy dönt, hogy fizet érte, annak semmilyen érv nem szól a szürke oldalak mellett. Kivéve, ha adott esetben direktben szopatni akarja a fejlesztőt... :D -
#42085 Kinek az érdekeit??? Hát kinek az érdeke, hogy pénzt lásson a játékból?! A játékfejlesztőé, igen - ő ebből él. És ha ő azt mondja, hogy ne vásárolj ott, mert az neki szar (esetenként szarabb, mint a warez), akkor esetleg gondolkodj el rajta.
Solt #42077
hibátlan összefoglaló, annyiba tudnék belekötni, hogy egy fillért nem spórol emberünk, tehát azért veszi ott.. mert.... CSAK! :D (vagyis amit már az elején írtam: azért, hogy bosszút álljon Kunoson :D )
MasterMason #42078 : hátpersze, olyan h rosszhiszeműség/jóhiszeműség pedig nem létezik, punktum!
használt pécés játék kvázi nem létezik, olyan mint a darknet.
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.17. 12:42:36 -
#42084 Tudom, gondoltam varázsolj:) -
Solt #42083 Nem működik nálam rendesen... már jeleztem a topikjában, azt ígérte srác, hogy a héten megpróbálja javítani! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.17. 12:39:00 -
#42082 SG+!!!:))))) -
Solt #42081 Az egy dolog, hogy nem tudod értelmezni az írott szöveget, de ráadásul még hazudozol is. Hol írtam olyat, vagy a linkelt cikkek közül bármelyik, hogy a szürke oldalakon megtalálható összes kulcs lopott? Csak gondolkozni kéne... a szürke fél hivatalosat jelent, a korábban már többször leírt séma alapján, ergo nem lesz minden lopott ami ott megtalálható, de ugye az önigazoláshoz szükség van arra, hogy valamit kiragadj, eltorzítsd, különben be kellene látni, hogy orbitális butaságokat beszélsz.
Sokkal egyszerűbb lenne ha nem csinálnál címeres ökröt magadból azzal, hogy védeni, kimagyarázni akarod a védhetetlent. Mond meg, hogy szimplán leszarod ki és milyen mértékben járhat szarul azzal, ha ilyen helyen vásárolsz... vállald fel, hogy az a pár euró haszon számodra fontosabb, mint az, hogy esetleg (feltételes módot kéretik megcsócsálni, értelmezni) ezzel másnak ekkora, vagy ennél nagyobb mértékben kárt okozol. Így legalább szimplán csak erkölcsi hullának tekintenélek...
Felvállalod ezt, elég egyenes ehhez a gerinced? Vagy ragaszkodsz továbbra is ahhoz, hogy az erkölcsi pöcegödör bugyraiból próbálsz mást hülyének, zombinak tekinteni a nagy önigazolási láz következtében?
Emlékeztetnélek rá, hogy te találtál meg a szokásos stílusodban nem én szóltam hozzád, szóval kénytelen leszel viselni a következményeit amíg nem javítják az SG+ kiterjesztést.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.17. 12:33:17 -
#42080 Az srs kb annyira public mint az Iracing... Én fél éves pályafutásom alapján azt mondanám h teljesen korrektek a versenyzők és ritkán tapasztaltam szándékos retardaltsagot:)
Vannak balesetek, meg életerő habitusu versenyzők, de osszesegeben én korrekt versenyeket látok... Simán hozza a ligak szintjét korrektségben is... Főműsoridőben pedig sokszor nagyon színvonalas mezőny gyűlik össze... Persze szériaként életerő lehet ez is és vannak olyan sorozatok amik jobban vonzzák az idetlenebbeket :)...
A lehlenyegesebb pedig h gyakorlata 0-24 ben tudsz versenyezni... -
#42079 Ezért nem ártana, ha tudnád értelmezni is a leírtakat. Senki nem mondta, hogy ezek a dolgok nem léteznek.
De ez olyan mintha azt mondanád, hogy romlott húst találtak xy boltban, ergo az összes boltban romlott hús van.
Mi ez, ha nem agyhalál?
Ez simán már a gondolkodás hiánya.
Látom működött nálad is a globalizációs agymosás.
De a továbbiakban tényleg mellőzhetnénk egymást, mert már így is, amolyan agy leszívás érzésem van, ha veled társalgok.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 12:10:01 -
MasterMason #42078 Már megint kezdődik. Tudod mit nem akartok megérteni, hogy szerintetek az a felhasználó hibája ha nem tartja be biztonsági előírásokat, ezért ellopják a steam fiókját, de szerintetek az meg az oldal hibája, ha valaki náluk ad el kulcsot, amit egyébként valahol meg kellett venni a lopott kártyával. Miért nem az az oldal a hibás, ahol a lopott kártyával nagyban vásárolnak? Hát azért kérlek, mert azaz oldal azt nem tudja ellenőrizni, hogy az a bankkártya lopott e vagy sem.
A másik fele, legyünk őszinték ezerszer jobb módon is tisztára lehetne mosni a lopott bankkártyás pénzt, mint fillérenként árulni játékkulcsokat. Azért utálják a használt játékokat áruló oldalakat, és költenek róla ilyen szép rémregényeket mert a kiadók attól tartanak, hogy ha a vásárlok eladják a végigjátszott játékaikat, akkor jóval kevesebb lesz a bevétel. Ök azt szeretnék, ha mindenki vadi új játékot vásárolna, mert az termelne nekik több bevételt nem pedig az, ha százezrek eladják a már végigjátszott játékaikat.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.17. 11:55:02 -
Solt #42077 No igen, hiszen lopott bankkártyák és bankkártya adatok nem léteznek, szürke oldalakról vett kulcsokat sem vontak még vissza soha, illetve fejlesztőknek sem kellett még soha a chargeback költségeit állnia. Ráadásul havonta 77000 steam fiókot törnek fel a maffiózó steam hibájából!
Következtetés: bátran lehet a szürke oldalakon vásárolni mert azokat csak a szemét multik démonizálják és aki ezt beveszi az egy kétségek nélküli világban élő zombi! A lényeg, hogy a felvilágosult vevő aki átlát a szitán az spóroljon pár eurót!
Mit is lehet erre mondani? Abba ne hagyd kérlek, égesd még magad! -
#42076 Jó lehet kétségek nélkül élni. Vannak agyak, amik képtelenek megbirkózni a kételyekkel. Én ezeket csak agyhalottnak, zombinak tudom be. Kialakítanak egy világot, amiben egy igazság van, mégpedig az övék. Mindenki más hülye. Minek a bonyodalom. -
Solt #42075 Teljesen felesleges, náluk egyenlőség jel van a G2A féle szürke oldalak és a Steam között és ahogy látod a lopott bankártya adatok is sci-fi kategória! :) Mint ahogy korábban írta itt valaki,