| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Mar miert ne mennenek? Ha megy revive-val, akkor megy.
Ugy kell elkepzelni van a vilag, (steamvr->openvr) meg ellene cukorhegy. Aki a sajat kis api-jat erolteti. Meg 2016-ban csinaltatott egy-ket exkluziv cimet, (azota egyre kevesebbet) amik siman mennek, a fenti progival megjelenesuk ota mas hmd-n is. (Lehet van kivetel, bar en nem talalkoztam vele, de akkor egybol frissitzk a revive-ot is)
Az oculus store-hoz, nem kell, hogy legyen oculusod sem. Legalabbis fel evvel ezelottig, amikor utoljara raneztem.Sot az ott vasarolt jatekodat is tudod futtatni mason. oda-vissza megy ez, szoval nem sikerult feldarabolni a piacot, ahogy akartak.(na meg nem is tul nagy) Az exkluziv cimekbol is szepen steamen is megjelent par, bar mint fent irtam tokmindegy, hol veszed meg. A steam-es verzio termeszetesen kap openvr supportot, nem kell mokolni, de ennyi elonye van csak.
Az AC amugy tamogatja mindkettot. de pl a dirt rally nem, mert azt cukorhegy fizette, de siman megy az is mindenen.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.11.03. 10:38:38