| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
mumus70 #42188 Az elsőnél! De nagyon el vagy tévedve. Tipic Magyar mentalitás! Egyetlen egyszer találkoztunk össze a pályán, akkor is besírtál hogy kő paraszt módon előztelek meg Doningtonban, miközben Te meg kő paraszt módon cikáztál és szorítottál a fű felé. Én csak helyre tettem a dolgot, nevelő szándékkal. Az SRS-ben is már jóval több mint 100 futamot mentem, sőt, közelebb a 200-hoz. Eddig egy 1 hetes eltíltásom volt, valamikor a kezdetekkor, és most jött egy 4 hetes, igen, amit törlesztésért kaptam, ugyan azt viszonoztam, amit egy körrel azelőtt velem alkalmaztak. Ő besírt, és óvott, én nem. Neki szabad, nekem nem.... Tehát annak ellenére hogy Te egy tufa unfair köcsög g..ci aljas versenyzőnek tartassz úgy, hogy nem ismersz, és 1 futamon találkoztunk, hát nem vagyok az, sőt, a fair versenyzést preferálom! És csak az érdekel, aki ismer, és sokat versenyzünk együtt, az meg is erősíti ezt.... ;) Tehát nincs szükségem 100 profilra.... De konkrétan a kérdésedre válaszolva, a biztonság kedvéért be van tárazva még 2 Német IP-s acc, 3 Magyar IP-s acc, 5 különböző IP-s Steam fiókkal...... :D :p
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2018.11.03. 09:16:56