| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nahh, azert annyira nem mozgat, hogy ovas meg ilyenek, bar o biztos ragna a szeke szelet, ha egy honapig nem versenyezhetne :)
Igazabol a tokeletes peldaja, a bort iszik vizet predikal mondasnak es mind a mai napig ezt csinalja.
az viszont mar igazan felbosszantott ma, hogy en balga mentem ma egy mazdas mx5-os versenyt es a QUALIN kilokdostek mar a felvezeto koron, (mert miert ne) hihetetlen. Kar, hogy olyan fapados az srs oldal, megneznem mi a max incidensek szama, de ugy osszejottek a vilag barmai delelott, hogy 20 incidens pontom lett egy verseny alatt es csak vegig sem mentem :), ami hihetetlen.
Mondjuk erezhettem volna mert Rakoczi Ferivel, aki nem tudom ki pontosabban, olyan csataztunk elotte nissannal, tizenx koron at, hogy gondolhattam volna innen mar csak lefele vezethet az ut a mai napon :)
Utolag is grat neki.