| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Solt #42115 Ó igen, én tudom hiszen értek magyarul, de ahogy elnézem te nem értesz... viszont ez rávilágít arra, hogy miért vannak problémáid másokkal is. Sokat segítene a dolgokon, ha gyakorolnád az értő olvasását, a szövegértelmezést. Addig is, lefordítom neked azt a bonyolult mondatot amit írtam,
Az kiabál személyeskedést, aki már az első hozzászólásával ezt a hangnemet üti meg,
Ez a mondat nem azt jelenti, hogy az általad idebüfizett magvas gondolat személyeskedés, hanem azt, hogy a hangnem amivel megtiszteltél csípőből, már önmagában hordozza, hogy ebből személyeskedő vita lesz. Olyan ez, mint amikor pofán köpnek valakit... abban a pillanatban, hogy a nyál útjára indul tudni lehet, hogy abból verekedés lesz. Tehát aki pofán köp valakit, az ne lepődjön meg ha utána szájon kenik, mint ahogy az se lepődjön meg azon, ha a személyét negatív kritika éri, aki az általad képviselt nagyívű mondatod megengedi magának rögtön az első megszólításnál. Kicsit bonyolultabban, amilyen a fogadjisten olyan az adjon isten, bár ilyen bonyolult szöveggel nem szívesen terhellek, mert ki tudja mit vált még ki belőled.
Írtam már neked, én csak tükröt tartok az orcád elé. Az nem számít, hogy én mit gondolok rólad, mert nem attól vagy olyan amilyen... a puszta viselkedésed definiálja azt amit a tükör eléd tár. Ezért ne rám haragudj... ezt a sztorit magaddal beszéld meg, már ha találsz közös nyelvet és nem veszel össze önmagaddal abból kifolyólag, hogy nem érted mit akarsz mondani magadnak! :)
Egyébként kifejezetten örülök annak, hogy feltártuk a probléma forrását. Így, hogy meggyőződtem róla, hogy a képességeiddel van a gond, sokkal elnézőbb tudok lenni majd veled... sőt egy picit sajnálom is, hogy ilyen genyó voltam olyan valakivel aki nem is ért magyarul. :)