| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
De ugye a 20 euro kevesebb, mint a 25. Igaz? Akkor meg tudnám venni most is olcsóbban? Igen. Hol a hazugság?
"Közel ennyiért megveszem majd cdkeys-en, ha kész lesz."
"jahogy szerkesztetted és mostmég nem éri meg, de majd amikor 45 eur lesz steamen, akkor megfogja érni (hiszen akkor is 25 eur lesz a difi, ha közben a tolvajoknál nem csökken tovább)"
Az 1.0 és ha kész lesz, nem ugyan azt jelenti? Mi lett itt szerkesztve? És ki mondta, hogy ha kész lesz akkor a Steamen akarom megvenni?
Bocsi de csak ilyen funkcionális analfabéták állnak le vitatkozni? Nem lehet, hogy azért mert nem értitek amit írok és amiatt van a fejetekben ez a félreértés dolog vagy zavar vagy üresség vagy mi
?
És mi az hogy tolvajoknál? Egy másik internetes áruházban. Vagy esetleg bizonyítani tudod, hogy tolvajok? Te ekkora ász vagy? Akkor miért nem tettél még semmit ellenük? Értem én, olvastál néhány dolgot a neten, de az még messze nem bizonyíték az állításodra. De megírták a neten és ami a neten van az minden igaz, ugye?
Például az is, hogy te egy Nobel-díjas tudós vagy.
Na most ez megjelent a neten.
Ezt eltúloztam egy kicsit, csak rá kell nézni a macskakaparásodra és rögtön kiderül, hogy kacsa.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 18:34:52