| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Solt #42100 Az kiabál személyeskedést, aki már az első hozzászólásával ezt a hangnemet üti meg,
Lehet nem elég, hogy néhány SG-s önkéntes mérvadó veri a nyálát?
Persze nem lep meg, a te univerzumod már csak így működik... Ja és semmi személyeskedés nincs a mondandóban, szimplán tükröt tartok. Ha okos vagy, akkor azt mondja vissza a tükör, ha szép, akkor azt, ha hülye, akkor azt. A kapott eredményhez semmi közöm, és sajnos befolyásolni sem tudom! :)
Most megleplek... torrenteztem már, sőt a G2A-n is vásároltam már, viszont az a hab a tortán, hogy még mindig nem érted meg, hogy az eddigiek miről szóltak! Nem tudom mennyi kanyart futunk még, de komolyan egyre jobban élvezem! Kíváncsian várom mivel próbálkozol még... :)
Az alábbiakat kihúzhatod,
- Nem mondtam, hogy a szürke oldalakon minden kód lopott
- Nem vagyok grál lovag, sőt erkölcs csősz sem, viszont te ettől még az erkölcsi pöce alján csücsülsz. Gondolom nem érted, hogy miért, de ez legyen a te problémád. :)
- A G2A a szürke oldalak szinonimájaként volt említve. Már ha ez mond valamit!
Jöhet a következő kör! :)