Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
De ,.AI semmire valo jelenleg 😊
Erzodik azert nagyon, hogy early...
Gragika szep, de pc2 sokkal gyorsabb meg szebb is szerintem, azt hittem brutalabb ez az unreal 😊
Egyelore nem estem hanyatt, gumifizikaban is jobban bejon AC, van cucc benne az tuti ,kesobb biztos jo lesz....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.12. 20:17:08
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az AC menüje szerintem is borzasztó volt... voltak benne jó ötletek, de annak tényleg garázsszaga van a mai napig...
ACC fizika, hangok nagyon rendben vannak, mondanám, hogy tuti vétel, de már nem kell...
Az AI sem olyan rossz (sőt), de nem fogom most még agyontesztelni, amikor van addig is mivel játszani, amíg ez kész nem lesz...
lac coo: neszívass, a pécés AC menüje egy putri, a v0.1-es első buildben elment, de sajnos az 1.0-ban is bennefelejtődött - összevissza egymásrahányva minden, dizájn sehol, ergonómia sehol. és hogy ebben most mi fáj, pláne nem értelek.... 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.12. 19:33:01
Forza.
Valamiért nem enged billre rakni semmit, csak kormányra ...
Autó picit darabos nekem így elsőre, bár igaz nagyon régen játszottam assettoval is. Hang jó, jó lesz ez, egyelőre semmi extra 😊
Felhős időben már esti fények vannak,...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Közben jó lett, fent kellett átállítani, nem ahol beállítod mi mit csináljon... kicsit kaotikus, amúgy tetszik az UI, nagyon jó cucc lesz ez, nah de akkor most megyek végre egy kört 😄
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.09.12. 18:47:42
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.09.12. 16:04:06
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.12. 14:01:39
Azt lehet tudni kb-ra, hogy ma mikor lesz elérhető steam-en?
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2018.09.12. 13:59:33
simraceseries.com
Az viszont gáz, hogy ma jelenik meg hivatalosan és még az ára sincs Steamen feltüntetve. Legalábbis szerintem, akkortól hivatalos az ár ha már a boltban is kitették.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.12. 13:56:36
Utoljára szerkesztette: haflac, 2018.09.12. 12:26:52
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Most hogy nézegetem ezt, 1 kocsi meg 1 pályával fog nyitni, ami nem túl combos és havonta ugyanennyit pakolnak bele csak. Így azért nem olyan jó az "olcsó" kezdőár.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.09.12. 12:15:34
Nekem ezer éves szr kormányom van, DFp majdhogynem idősebb mint a feleségem. egy munkatársamtól kapok egy G25-t ahol nincs meg a középállás, de még hagytam időt neki hogy meggondolhassa.
Ettől függetlenül holnap meló után megveszem az ACC ..(köv rész: ACC+ <#idiota>#idiota>)
-
de kormány nélkül tényleg elég hálátlan eléülni.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.09.11. 17:15:18
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: haflac, 2018.09.10. 12:08:14
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2018.09.10. 11:32:31
Én a 25 eurót az ígéretért tartom olcsónak, amit az AC alapján el tudok hinni. Ami az ACC lesz, majd (ha nem is a beígért időpontra).
Még akkor is, ha kilóra a pc1/2 vagy a gt/forza jobb - ráadásul utóbbiaknál a platform eladása is "haszon", az ACC-nek a kópiákból kell tisztán nyereségesnek lennie.
Forza.
En a dfgt-forrasztattam mar at szinte mindenhol ugyeskezu ismerossel. Aki hobbi elektros boltba vett hozza mikrokapcsolot. Abba nem kellett kulonleges tipus. G27 nel fogalmam sincs. De ha lefotozod tolomerovel lemerve, labak, miegymas, valszeg egy ilyen boltban siman adnak egy odavalot.
Addig meg vhol a menuben lehet allitani msec-ben, mennyi impulzust fogadjon el, ill mennyi msec enkent fogadjon el uj impulzust. Igy egy db ig megoldja a dupla/tripla valtast
Viszont lehet hogy az ACC már jobb lesz, majd meglátjuk ha kijön... Mivel lesz VR támogatás is 2. fázistól ezért 12.-én be is zsákolom, UE-nak nagyon jó vr támogatása van, az a része tuti állat lesz. <#nyes>#nyes>
https://fxmason.blogspot.com/