| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Egy ilyen oldal még nem jelenti magát piacot. Egyébként meg ha a piacon törvénytelenség van, akkor bezárják a piacot. Ha kiderül, hogy nem kell az egészet bezárni, akkor később, a nyomozás után majd újra nyithat, csak éppen kigyomlálták a lumpen elemeket. :))
Szóval ilyen a mai napig nem történt egyik oldallal se.
Ez a bankkártyás dolog meg nem tudom, hogy jön ide, mert egy ilyen estben én a jóhiszemű vevő vagyok, akit szintén becsaptak és a boltnak kötelessége kárpótolni. Szerintem inkább az ilyen hozzád hasonló okoskodók a bohócok a történetben, ahogy a hasukra ütve mondanak mindenféle random dolgokat, amik ráadásul nem is saját gondolatuk.
És akkor még ők minősítgetnek másokat valami felsőbbrendű arroganciával . Hát gratulálok. Továbbra is téged minősít amit írsz és hidd el nem pozitívan. Végül csak annyi, hogy akkor emlegesd itt a nagy igazságot, ha valamivel alá is tudod támasztani, mert attól, hogy te azt mondod attól még nem lesz az.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.15. 12:34:47