| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
MasterMason #41636 Na jó de érted miről beszélek, én is végigmentem ezeken volt még nagyon "gagyi" kormányom is az elején aztán meg jobb, de kb 20 éve szimezek, 2004 óta van cockpitem, tehát ha nem egy ilyen gyorsan múló hobbi ez valakinek, és tényleg hosszú távon csinálja élvezi meg szereti is, akkor szerintem megéri "kicsit többet költeni", mert sok időt tölt vele.
Van olyan haverom aki meg zenebuzi, és ha nem is azonnal de csak eljutott odáig, hogy milliós cucc van a nappaliban mert ez a mániája, órákig tud beszélni arról, mi miért szól úgy ahogy, miért oda tette a hangfalat ahova stbstb...
Szóval szögezzük le, hogy egy kb évtizedes hobbinál már más dimenzióban tekint erre az ember.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.14. 14:19:48