| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
unrealnoise #41609 Nyilván. Nem azt vitatom el, hogy jobb vagy nem jobb. Én is DD-t szeretnék. De ennyiért hova vegyek? Nem keresek annyit, ami erre feljogosítana, plusz simán ésszerűtlennek is tartom. Számítástechnikában is mindig úgy vásároltam, hogy ár/érték arányban néztem a "bajnokokat". Ez a DD pedig minden, de nem ilyen. Ez egy full prémium cucc.
A full pérmium cuccokkal meg van még egy gond, ha beszarik, akkor venni kell még egyet helyette, már ha nem akarod lentebb adni. Ha pedig ilyen prémium cuccokkal "veszi körbe" magát az ember, monitorok, H-váltó, pedál, PC... Szóval a visszafogottság sokszor hosszabb távon még inkább "megéri". Igazából semmi mást nem állítok, mint amit Alex. Egy G29 meg egy TMX, vagy Logitech DFGT is bőven elég komoly hobbira... Nyilván én is fogom venni majd valami komolyabbat, mert zavar a TMX darabossága, de legalább halk, és a venti se bassza fel az agyam, és ha beszarik, akkor simán veszek még egyet. Azonnal...