• unrealnoise
    OFF

"Szimbuzi" vagyok, de messze vagyok a gyorsaktól... Persze ki lehet seggelni eredményeket online is, de szerintem nekem soha nem lesz 3000-4000-es iRatingem mondjuk iR-ben. :) Mondjuk belejátszik, hogy setupolni sincs sok kedvem. :) Inkább fun nyomom, de úgy sokat.

Nah ehhez meg a DD totálisan felesleg. Maradjunk annyiban, hogy lehet inkább vennék 3 darab 2.5-ös Wheel Best-t a Fanatec-től, mint egy DD-t...
    Biztos több, és jobb a DD, de mennyivel? Most egy fapados Thrustmaster TMX-el is elvagyok, annyi, hogy beszereztem hozzá a Pro pedálszettet...

DD-ben az tetszik, hogy a hűtésre, meg a ventikre és a zavaró zajra talán "nem kell figyelni"...

Itt is az van, mint szinte bárhol, oké, hogy jobb, nah de 3x annyival?! Biztos nem... Még a 2.5-ös is elég extra kiadásnak számít itthon... Ez a DD őrület - sajnos, ahogy vártam -, engem totál hidegen hagy. Akinek van ennyi felesleges pénze, annak hajrá, de inkább fejleszteném a cockpit egyéb részeit ennyi pénz elverése helyett... (vagy raknám félre nehezebb napokra)

ON