• MasterMason
    " rohadt kevesen vagytok vr-esek !"

Őszintén szólva marhára sajnálom. Össze sem hasonlítható érzés az, amikor szó szerint ott ülsz az autóban.

Nem reklám vagy ilyesmi, de ezért imádom a PC2-t, mert hihetetlenül realisztikus amikor körbe nézel az autóban, tényleg olyan mintha egy igazi autóban ülnél. Komolyan olyan érzésem van amikor beülök a paganimba (), vagy spyderbe, ferrariba, lamboba, vulcanba vagy a mclarenbe stbstb tökmindegy, hogy HÉÉÉ! Van egy pagani huayrám! És olyan dolgokat is megtehetek amit még azok sem igen akiknek a valóságban is van ilyenjük (pagani huayra bc max kb 20 embernek ha lehet összesen a világon), én ezerrel meghajthatom kockázat nélkül! Bármelyik versenypályára kivihetem akkor amikor kedvem tartja, és kitaposhatom belőle még a lelket is.

De nem csak a hypercar-ok esetében nagyon jó ez hanem az egyéb igazi versenyautóknál is, pl beülsz egy ligier js p2-be és olyan érzésed van, mintha ott ülnél egy igazi versenyautóba! Teljesen másként látod a pályát a kanyarokat, én már képtelen vagyok és nem is akarok visszaülni a monitor elé!

Az csak játék, VR-nál kezdődik az igazi szimuláció!
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.09. 19:34:01