• arty
    f1 2017 se tudja tartani a 60at, városi pályán, esőben, sok kocsi mögött szaggat az is (xbox one-on néztem most meg, az ugye a leggyengébb gép), pedig ez már a harmadik kiadás, 3 év folyamatos munkájának eredménye, kunoséknak az ue4 tök új, kemény meló lesz az konzol nélkül is...

igen, kihozták az AC-t konzolra, olyan állapotban, hogy én szégyelltem magam (előtte hypoltam mindenfelé, hogy hudejolesz...): szaggatás hegyek, randácska graf, dlcmizéria, kormánymizéria, korlátolt fícsörök pécéhez képest, lassú pecselés... és tök jó, hogy a ps4 tulajok 7%-nak most (pro-n boost modeban) jól megy, de szerintem egy ilyen kiadással nem öregbítették a brandet konzolon, ellenben pécén szerintem Kunos eléggé köztiszteletnek örvend ;)

és most ha azt mondanák, hogy "beláthatatlan meló lenne az ue4-et konzolra faragni az első próba alapján, inkább nem vállaljuk, úgyse fogyna elég jól" jobb volna? bízom bennük, hogy a pécés kiadást önmagában is rentábilisnak érzik és normális állapotban kapjuk meg, lesznek utólagos bugmentesítések, AI fejlesztés, stb.
    ha csak egy platformra van erőforrás, az szerintem pécén lesz a legjobb helyen :)

---

@MasterMason: én azt sem értem, erre hogy lehetett pénzük...
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.06.15. 22:12:39