• unrealnoise
    De mit adagoljanak Alex? Várhatóan így sem lesz tömve pályákkal a program (amikor hivatalosan megjelenik a kész!)... Most akkor azért fizess ma EA-be, hogy adjanak 2 pályát a 10-ből? :D És ezért mennyit kérnek majd? Pláne, hogy nem kérhetnek nagyon alacsony árat sem, mert az meg nem lenne túl jövedelmező, ha én megkapnám azt mondjuk 15-30 dolcsiért, amiért amúgy adnék 60-at is...

Szerintem teljese pakk jön, hivatalos pályákkal etc. Ezt persze lehet pár extrával, klasszikus tartalmakkal bővíteni, egyéb pályákat DLC-ként eladni, az sem mindegy, hogy milyen kihívások lesznek benne, szóval lehet ezt toldozni akár a hivatalos tartalmak 100%-os lefedése után is.

Szerintem a fizika meg a tartalom már kész lehet, az AI, a programhibák kiszűrése, és a program játékos barátabbá tétele (karrier kipofozása, animációk, különböző kihívások, oktató videók, srb) viszont el szokott húzódni... Lásd Project Cars 1-2, amelyben pl. bár a második jobb lett, de még mindig mérföldekre van akár csak egy régi Forza Motorsport 4-től is! Véleményem szerint (többek közt) ezért sem lett olyan siker a PC2, hiába jó kis szim, ha a szórakoztató faktor, a fun része nem vonz be más területről is játékosokat.