• mumus70
    Hát igen, elfeledkeztem erről hogy még kakis a gumi! :D Kérlek szépen, jelenleg az SRS-ben tolok 2 futamot naponta hétköznap 2-kor és 7-kor, hétvégén délelőtt is plusz egyet, minden vasárnap a fő ligámban felváltva rFactor 2 WTCC - Formula AMA futamok, és minden nap este lefekvés előtt levezetés kép egy két órát American Truck Simulatorral gurulgatok fel alá a jenkiknél. Valamint szombat napközben az edzéseké, ekkor készülök fel a vasárnapi ligafutamra, szetelgetés, pályagyakorlás, és a következő heti SRS szériára felkészülés, hétfőn már begyakorolt pályával, adott szettel betárazva várom a 14 órás rajtot. Nem számoltam, de közel járok össz vissz minden szimet számítva úgy talán 5-6 ezredik futamomhoz. Sajnos támadásban nem sokat jeleskedek, de viszont az egyik leg rutinosabb, és legkeményebb diónak számítok védekezésben, szinte bárkit megautókáztatok körökön át mondjuk Monacoban, vagy akár Norisringen, hiába lenne gyorsabb 3 másodperccel, elunja az életét mögöttem, állítólag marha széles az autóm olyankor.... :D :D