| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Van rengeteg mivel nem egy mai programról van szó, ahhoz hogy érdemben segíteni tudjon valaki, tudni kell milyen kormányt használsz, mekkora elfordulást tud..de itt minden nagyobb márka megfordult, szal ha lírod a típusát akkor valaki biztos ír rá.
Nekem 900° tud, de umond alsókategóriás kormányom van jelenleg: DFp
fejlécből a VSR topikból itt egy videó: youtube, nem néztem végig, de szimes oldalról van, nagy hülyeség nem lehet benne. Mindhárom linkről találsz használható dolgokat, ide viszonylag ritkán írnak azok akik ligáznak, mivel saját fórumot használnak, GTR MAsters oldalán elég sok mindent össze tudsz vadászni, legyen az setup, vagy egyébb infó.
..mivel neked azzal van gondod hogy lehetetlen helyeken nyikorog a gumi, az első lépésben kontroller-kormányszög, második lépésben autóbeállítás.
FFB beállításokhoz annyira nem érdemes nyúlni, mert a játékban alapból is használható, a kormány beállításaiban meg nem okoz 'guminyikorgást' rossz helyeken, max furcsa érzetet vezetés közben.
Én alapból egy E30-s alapautót ajánlanék, és dél körüli időjárás+ optimális felgumizódással, valamint nyugis, autótesztelős tempót amit emelsz majd később, hogy ne legyen sok a bemeneti sebesség.
Aztán majd meglátod.. :)