| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
unrealnoise #41254 Iszonyat béna az AC. Mentem Laguna Seca-n egy gyors versenyt. Mondom megnézem, hogy muzsikál az új pálya az új processzor alatt. Abarth 500 Assetto Corse , 100%-os AI, és bár nem végeztem a verseny élén, szoknom kellett a járgány, simán leggyorsabb kört futottam, default setuppal, nulla gyakorlással. Tragédia, játszhatatlan... Ennél minden szimulátor jobb offline játékra... Nem elég, hogy nem elég okos az AI, de még rohadt lassú is... (És most ne jöjjön nekem azzal senki, hogy így meg úgy online a tuti), nekem offline játékra kellene, és bizony elég kellemetlen, hogy az AC, amit folyamatosan pofozgattak és elég nagy sikernek örvend, még mindig csak itt tart... Ez kritikán aluli...