| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hogy melyik a jobb szimulátor abba teljesen felesleges belemenni, az a lényeg, hogy melyik ad neked örömöt.
A másik, hogy ki ellen akarsz játszani? Sima public szerveren vagy bajnokságban? Az rF2 magyar közösségi életben én nem vagyok benne már jó pár éve elő sem veszem azt a játékot, de hogy spontán fellépj egy teli formula vagy ahhoz hasonló mod szerverre és játsz arra szerintem kb semmi esély nincs. Assettonál ugyan van pár hivatalos f1 autó amire egy bajnokság skinjét rá lehet húzni, illetve van egy jó mod is (aminek nem jut eszembe a neve de majd itt segít valaki) de a public serverek zöme inkább a GT2-3. Tehát, hogy főműsoridőben (délutántól-estig) teli szerveren hús vér emberek ellen játszhass ahhoz jelenleg az assetto a jobb választás, de F1 itt is alig. Ha pedig bajnoksághoz csatlakozol akkor azt kell megvenni amelyiket a bajnokság használja. De tudtommal nincs F1 vagy ahhoz közeli bajnokság az itthoni szervezőknél...jelenleg.